اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار نکردن RA4 در PIC16F877A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار نکردن RA4 در PIC16F877A

سلام دوستان من هر چی سعی کردم نتونستم از RA4 به عنوان پورت خروجی استفاده کنم رجیستر ها را هم اینطوری برای تنظیمات استفاده کردم
    ADCON1 = 7; // Configure AN pins as digital
    CMCON = 7; // Disable comparators
    همه پورت A کار میکنه جز RA4 نرم افزار هم MIKROC است ممنون...
    آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

پاسخ : کار نکردن RA4 در PIC16F877A

سلام.این پین به عنوان ورودی شمارنده کار میکنه و از نوع درین باز ( Open Drain ) هست. واسه گرفتن خروجی دیجیتال باید این پین رو با یه مقاومت Pull up کنین. که با توجه به جریانی که میخواین از این پین بکشین مقدار مقاومت تغییر میکنه.مقدار معمولیش در حد 10K یا کمتر هست.ضمنا علاوه بر اینها رجیستر TRISA رو برابر 0 قرار بدین.

دیدگاه

آقا شاهرخ دمت گرم.من انقد تو این گیر داشتم که نگو.هیچ وقتم نرفته بودم دنبالش چون پایه ها زیاد بودن. فقط باید pullup کنیم یا pulldown???? به زمین وصل کنیم مقاومت یه با vcc ??
      طب اسلامی

دیدگاه

سلام آقا مهدی عزیز.باید پول پ بشه به Vcc. اگه مدار داخلی اون پایه رو نگاه کنین میبینین که به چه شکلی هست. در اصل وقتی ما اون پایه رو صفر میکنیم ترانزیستوری که پایه ی درین اش به خروجی وصل شده به اشباع میره و خروجی صفر میشه و بر عکسش هم که ترانزیستور قطع میشه و به کمک اون مقاومت خروجی یک میشه. :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X