اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LCD متنی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

LCD متنی

سلام دوستای عزیزم
    دوستانم من ال سی دی متنی 2*16 که میخوام در CCS راه اندازی کنم تمامی مشخصاتشو مینویسم مثلا تعریف پایه ها ولی روی PORTB جواب نمیده
    فقط در حالت پیشفرضش روی PORTD جواب میده و در ضمن روی همین PORTD هم نمیتونم پایه های ال سی دی را به دلخواه تعریف کنم حتما باید رو حالت پیش فرضش بذارم
    تعریف پایه ها برای PORTB را میذارم اگه مشکلی داره لطف کنید کمکم کنید :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

#define lcd_data_port 0x08 //portB
    #define lcd_type 2 //2*16

#define lcd_enable_pin pin2
    #define lcd_rw_pin pin1
    #define lcd_rs_pin pin0

#define lcd_data4 pin3
    #define lcd_data5 pin4
    #define lcd_data6 pin5
    #define lcd_data7 pin6

#include <lcd.c>

پاسخ : LCD متنی

نوشته اصلی توسط mohammadttl
    سلام دوستای عزیزم
    دوستانم من ال سی دی متنی 2*16 که میخوام در CCS راه اندازی کنم تمامی مشخصاتشو مینویسم مثلا تعریف پایه ها ولی روی PORTB جواب نمیده
    فقط در حالت پیشفرضش روی PORTD جواب میده و در ضمن روی همین PORTD هم نمیتونم پایه های ال سی دی را به دلخواه تعریف کنم حتما باید رو حالت پیش فرضش بذارم
    تعریف پایه ها برای PORTB را میذارم اگه مشکلی داره لطف کنید کمکم کنید :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

#define lcd_data_port 0x08 //portB
    #define lcd_type 2 //2*16

#define lcd_enable_pin pin2
    #define lcd_rw_pin pin1
    #define lcd_rs_pin pin0

#define lcd_data4 pin3
    #define lcd_data5 pin4
    #define lcd_data6 pin5
    #define lcd_data7 pin6

#include <lcd.c>
    سلام
    برای انتقال lcd به پورت B ، خط شماره 39 از کتابخانه lcd.c را از حالت کامنت خارج کنید
    در کتابخانه پیشفرض ccs شما قادر به تغییر پین های مرتبط با lcd به طور مستقل و جداگانه نیستید . برای این منظور می توانید از کتابخانه ای که از لینک زیر می توانید دریافتش کنید استفاده نمایید:
    http://www.ccsinfo.com/forum/viewtopic.php?t=24661

دیدگاه

پاسخ : LCD متنی

سلام دوست عزیزم.از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم.جواب گرفتم :wow: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X