اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد پروگرمر EPIC Plus.

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند سوال در مورد پروگرمر EPIC Plus.

با سلام
    من یک پروگرمر EPIC Plus دارم که روش نوشته iranpicmicro@yahoo.com. در واقع مال سایت مرحوم iranpicmicro هست.
    ایمیلشون هم جواب نمیده.
    حالا دو تا سوال دارم.
    آیا این پروگرمر آیسی های سری 10F و 12F رو ساپورت میکنه؟
    من فقط سخت افزار این پروگرمر رو دارم. آیا اصلا نرم افزاری داره یا مستقیما با کامپایلرها کار میکنه؟ (کدوم کامپایلرها ساپورتش میکنن؟)

پاسخ : چند سوال در مورد پروگرمر EPIC Plus.

سه روز بعد...
    اینم عکسشه:

دیدگاه

سلام.این پروگرمر با نرم افزار EPIC مطابقت داره و این نرم افزار هم توسط کامپایلر Micro Code Studio پشتیبانی میشه.پیشنهاد نمیکنم از این پروگرمر استفاده کنین.دردسر زیاد داره.میتونین از طریق بخش بالایی انجمن PIC؛ پروگرمر PIC kit رو درست کنین یا از فروشگاه خرید کنین.البته در صورت ضرورت ، بفرمایین تا برنامه ش رو براتون پلود کنم.(البته اگه تونستین از اینترنت پیداش کنین که خب کار من رو هم راحت کردین! :redface: )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
        سلام.این پروگرمر با نرم افزار EPIC مطابقت داره و این نرم افزار هم توسط کامپایلر Micro Code Studio پشتیبانی میشه.پیشنهاد نمیکنم از این پروگرمر استفاده کنین.دردسر زیاد داره.میتونین از طریق بخش بالایی انجمن PIC؛ پروگرمر PIC kit رو درست کنین یا از فروشگاه خرید کنین.البته در صورت ضرورت ، بفرمایین تا برنامه ش رو براتون پلود کنم.(البته اگه تونستین از اینترنت پیداش کنین که خب کار من رو هم راحت کردین! :redface: )
        ممنون اون Micro Code Studio رو پیدا کردم.
        فقط نگفتید این پروگرمر 10F و 12F رو ساپورت میکنه یا نه؟

دیدگاه

ببخشید دیر جواب دادم.بله ساپورت میکنه ولی بستگی به ورژن نرم افزار پروگرمر هم داره.میخواین من آخرین ورژن 3 سال قبل!! :mrgreen: رو براتون پلود کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
            ببخشید دیر جواب دادم.بله ساپورت میکنه ولی بستگی به ورژن نرم افزار پروگرمر هم داره.میخواین من آخرین ورژن 3 سال قبل!! :mrgreen: رو براتون پلود کنم؟
            نه لازم نیست. خودم همون آخرین ورژن دهه اول قرن بیست و یکم رو دانلود کردم. :mrgreen:

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X