اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در کار با pickit 2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در کار با pickit 2

سلام به دوستان
    من زمان پروگرام کردن pic16f84A & pic16f877A با Error زیر مواجه میشم. اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
    Programming failed at Program Memory address
    0x000000

دیدگاه

baby-1 عزیزم من همچنان منتظرم .
      تایمر رو میشه طوری نتظیم کرد که پالس 38 کیلو رو بده و نیازی به راه اندازی و تنظیم مداوم در طول برنامه نباشه؟
      سلام
      شرمنده ام دیر پست شما رو دیدم
      بله شما با یکبار مقدار دهی تایمر و به ازاری سریز شدن و بارگذاری مجدد احتیاج به کار دیگه ندارین
      متاسفانه من با c و کامپایلر mplab کار می کنم
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

fazel123 من وقتی این خطا رو دارم که یا فلاش میکرو خرابه یا پورت ورودی از پروگرامر .
        اگه میکرو که معیوب نباشه استفاده کنی به این مشکل برخورد نمیکنی.

اضافه شده در تاریخ :
        baby-1 عزیزم
        اگه ممکنه به زبان سی تنظیمات رو بفرست من میتونم به بیسیک بگردونمش.

دیدگاه

سلام دوستان من یه پروگرمر pickit 2 گرفتم کلا فقط یه بار کار کرده از اون به بعد دیگه کار نمیکنه هم تو ویندوز 32 و هم تو 64 و هم تو xp امتحان کردم هیچکدوم جواب نداده
          وقتی میخوای میکرو رو erase کنی پیغام erase complete رو میده ولی میکرو رو پاک نمیکنه هیچ کدی هم رو میکرو نمینوسه میکرو رو پاک میکنی و دوباره میخونی همون کد قبلیه روشه. میکرو رو هم چند بار عوض کردم ولی درست نشد
          لطفا کمک کنید.
          ممنون

دیدگاه

در حین پروگرم کردن هیچ ایرادی نمیده؟ با چه میکروهایی تست کردین؟ پروگرمر تجاری یا دست ساز هست؟

دیدگاه

[/quote]
              نوشته اصلی توسط آقاجون
              اگه از ولتاژ خود پروگرامر استفاده میکنی یک دیود قبل از پین هدر تنظیم ولتاژ خروجی هست یعنی همون 5 ولت و 3 ولت که با ال ام 317 درست شده اون دیود در بیار و یک جامپر به جاش بزار من این مشکلو داشتم . روی این ریود 7 دهم ولتاژ افت میکنه پروگرامره خطا میده .
              یعنی شما ده تا لایک داری آقاجون. من 1 ساله نصف میکروهام پیه بار پروگرم میشه دیگه نمیشه. الان این دیود زنرر اتصال کوتاه کردم درست شد. دمت گرم واقعا
              طب اسلامی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X