اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام کردن آی سیه PIC16F628

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرام کردن آی سیه PIC16F628

نوشته اصلی توسط baby_1
    سلام
    خواهش می کنم استاد شمایین نه ما
    نگاه کنین هر برنامه پروگرمر تنظیمات و منوهای خاص خودش رو برای تنظیم فیوزبیت داره ، شما ابتدا پروگرمر و برنامه پروگرمر تراشتون رو مشخص نمایید(برنامه ای که بشه حتما فیوز بیت ها هم برنامه ریزی کرد نه تنها انتقال دهنده فایل هگز باشد) و سپس ان شالله با کمک هم بتونیم فیوزبیت ها رو تنظیم کنیم.
    سلام. به ذهنم رسید همین مداری که دوستمون گذاشتن رو بسازم و اگه کار نکرد یکی بخرم خب حالا با نرم افزار ic-prog میشه فیوز بیت رو تغییر داد و اگه بله کدوم منو؟ و برای این برنامه که تو اون سایت خارجی بود کدوم فیوزبیت رو به چی عوض کنم. با تشکر
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
      در قسمت سمت راست برنامه ریز نمای زیر رو مشاهده می کنین

که با تغییر آن می تونین فیوزبیت های مربوط به تراشه رو تنظیم کنین
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام.این عکس نرم افزار IC-prog . خب بگین در برنامه فوق که لینکش رو گذاشتم قسمت مروبط به مستطیل قرمز و سبز و آبی و صورتی رو روی چه گزینه ای تنظیم کنم. با توجه به برنامه زیر:
        http://www.electronics-lab.com/projects/games/005/index.html

دیدگاه

سلام
          لطفا زیر منوهای برنامه در هر یک از قسمت ها رو قرار بدین(مثلا در بخش osilliator بگین زیر منوش چه چیزهایی هست چون متاسفانه این برنامه به درستی روی کامپیوتر من اجرا نمی شه)در بخش fuses
          در صورتی که تیک به معنای غیر فعال سازی هست گزینه های زیر رو غیر فعال کنین
          WDT
          LVP
          BODEN
          و بهتر هست که گزینه
          PWRT رو فعال کنین

قسمت code protect هم مربوط به لاک کردن میکرو هست که می تونین فعلا کاری به این گزینه نداشته باشین(چون نمی خواین سورس یا میکرو رو قفل کنین)
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
            خدا روشکر برنامه درست اجرا شد
            قسمت oscillator هم گزینه intRC I/o رو انتخاب کنین

دیدگاه

سلام. با تشکر فراوان از شما. پس من میرم اون پروگرامر رو میسازم اگه درست شد اگه عمری بود خبرش رو همینجا میذارم باتشکر همه دوستان مخصوصا جناب محسن و baby_1.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X