اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن PIC32MX795F512H با PICkit 2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرم کردن PIC32MX795F512H با PICkit 2

با سلام خدمت شما از خانواده 32 بیتی ها pickit2 همه ی اینا رو ساپورت میکنه
    PIC32 Devices

PIC32MX320F032H, 320F064H
    PIC32MX320F128H, 320F128L
    PIC32MX340F128H, 340F128L
    PIC32MX340F256H
    PIC32MX340F512H
    PIC32MX360F256L, 360F512L
    PIC32MX420F032H
    PIC32MX440F128L, 440F128H
    PIC32MX440F256H
    PIC32MX440F512H
    PIC32MX460F256L, 460F512L

دیدگاه

سلام
      دوستان من دو تا تراشه رو خریداری و تست کردم اما به مشکل زیر بر می خورم با pickit 2

یعنی در ابتدا قبل از اجرای کلی برنامه این خطا رو دارم
      توسط device file editor تراشه رو به pickit شناسوندم اما حالا شاید اشتباه بوده شاید درست اما باز مشکل بالا پابرجاست مدار پروگرمر هم به صورت زیر هست(تراشه رو می نویسه اما چون شاید اضافه اش کردم نشناخته می یاد روی حالت دیفالت برنامه)

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

PIC KIT2 PIC32MX795F512H رو ساپورت نداره ! این که از این .
        VPP ERROR هم از طرف پایه ی MCLR یا ریست میاد . که معمولا از سلف تولید ولتاژه . بعدش از ترانزیستورها و دیودهای 4148 مربوط به خط تغذیه VPP میاد .
        if all men are the same
        then
        why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
          سلام
          دوستان من دو تا تراشه رو خریداری و تست کردم اما به مشکل زیر بر می خورم با pickit 2

یعنی در ابتدا قبل از اجرای کلی برنامه این خطا رو دارم
          توسط device file editor تراشه رو به pickit شناسوندم اما حالا شاید اشتباه بوده شاید درست اما باز مشکل بالا پابرجاست مدار پروگرمر هم به صورت زیر هست(تراشه رو می نویسه اما چون شاید اضافه اش کردم نشناخته می یاد روی حالت دیفالت برنامه)
          سلام دوستان میشه این اضاقه کردن تراشه ای که توی لیست PICKit2 نیست رو هم آموزش بدید و برنامه Device File Editor رو هم قرار بدید تا دانلود کنیم
          و این که

نوشته اصلی توسط josef2600
          سلام دوستان عزیز !
          چه خبره اینجا !!! من خودم مدت هاست که دارم با pickit2 همه نوع pic رو پروگرام میکنم . از جمله سری 32 و هیچ مشکلی از طرف پروگرامر نداشتم ( مگه مشکل سخت افزاری ) . pickit2 کاملا از تمام فیوز بیت ها پشتیبانی میکنه . شما هم میتونی از طریق پروگرامر فیوزبیت ها رو تغییر بدی هم از طریق کامپایلرت . حالا هر کامپایلری هستش داخلش فیوز بیت ها بسیار راحت تر از پروگرامر قابل تنظیمه . اولا شما نگفتی چه کامپایلری استفاده میکنی با چه زبانی ( هر چند که همچین تعدادشون زیاد نیست ! ) یا از mplab ها استفاده میکنی یا از میکروالکترونیک ها . همشون داخلشون فیوزبیت ها قابل تعریفن و وقتی کامپایل میکنی داخل فایل هگز میریزن و پروگرامر هم اون ها رو میشناسه . البته دستی میتونی تغییر بدی ! اه خسته شدم !!!
          دوست عزیز میکروی من توی لیست PICKit2 نیست و وقتی وصل میکنم میزنم خطا میده و پروگرام نمیکنه ولی میکرویی که تو لیستش هستو پروگرام میکنه
          اینو ویشه کامل و با چنتا عکس توضیح بدید که برای میکروهایی که تو لیست ساپورتش نیست باید چیکار کرد؟!
          PK2DeviceFile.dat رو چطوری با چی تغییر بدم یا کلا نباید کاری بش داشته باشم؟!
          آخرین ورژنشم گرفتم ولی بازم میکروهایی که باشون کار میکنمو نداره
          آقا یکی درست توضیح بده چکار باید بکنیم
          ممنون
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات
          کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
          شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
          فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

حیرونیم
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات
            کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
            شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
            فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

دوست عزیز ، چجوری بگم ؟! وقتی تو لیست خود پروگرامر نیست ، یعنی نیست و ساپورت نمیکنه و پروگرامش هم نمیکنه ! برای سری 7 باید از icd3 یا pickit3 باید استفاده بکنید . تنها راه دیگه ، استفاده از روگرامر شرکت میکرو الکترونیک هستش که هم بسیار ارزونتره و هم دیباگر کامل داره و هم همرو ساپورت میکنه . البته اگه تو لیستش باشه ! من یادم نیست و خودتون باید نیگاه بکنید . به جز اینها ، راه دیگری فعلا وجود نداره !!!!!!
              موفق و شاد باشید .
              if all men are the same
              then

دیدگاه

برای اینکه دوباره سوال پیش نیاد(!) من پروگرامر شرکت میکروالکترونیک رو تو ایران ندیدم . دنبالش هم نبودم . حالا شما چیکار میخوای بکنی که گیره pic32mx سری 7 هستی ؟ مگه پردازش تصویر میخوای انجام بدی ( که بعید میدونم ) . در غیر این صورت بعید میدونم سری 4 یا 3 یا 2 یا حتا 1 برای شما کم باشن . البته باید از سری 3 یا 4 که pickit2 ساپورت میکنه ، استفاده کنی که باز دنبال پروگرامر نباشی .
                if all men are the same
                then

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X