اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینتراپت ساده در PIC18F

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینتراپت ساده در PIC18F

آقا یه سوال دیگه من برای کریستال که فرمودید #pragma config OSC=HS مینویسم این خطا رو میده

کد:
    [left]make -f nbproject/Makefile-default.mk SUBPROJECTS= .build-conf
    make[1]: Entering directory `D:/PIC Projects/Interrupt26K22.X'
    make -f nbproject/Makefile-default.mk dist/default/production/Interrupt26K22.X.production.hex
    make[2]: Entering directory `D:/PIC Projects/Interrupt26K22.X'
    "D:\Program Files (x86)\Microchip\mplabc18\v3.43\bin\mcc18.exe" -p18F26K22  -I "D:\Program Files (x86)\Microchip\mplabc18\v3.43\bin"\\..\\h -fo build/default/production/Interrupt26K22.o  Interrupt26K22.c 
    MPLAB C18 v3.43 (evaluation)
    make[2]: *** [build/default/production/Interrupt26K22.o] Error 3
    Copyright 2000-2011 Microchip Technology Inc.
    make[1]: *** [.build-conf] Error 2
    make: *** [.build-impl] Error 2
    Days remaining until evaluation becomes feature limited: 49

WARNING: The procedural abstraction optimization will not be supported when the evaluation becomes feature limited.

D:\PIC Projects\Interrupt26K22.X\Interrupt26K22.c:6:Error [1224] configuration setting 'OSC' not recognized
    make[2]: Leaving directory `D:/PIC Projects/Interrupt26K22.X'
    make[1]: Leaving directory `D:/PIC Projects/Interrupt26K22.X'

BUILD FAILED (exit value 2, total time: 200ms)
    [/left]
    با میکروی PIC18F26K22 کار میکنم

و اون که مال واچداگ بودو به این تغییر دادم وگرنه اونم خطا میداد #pragma config WDTEN=OFF
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام
      شما در تعریف تراشه در برنامه پلودیتون عبارت زیر رو قرار دادین
      #include <p18f2620.h>
      پس به طبع باید تراشتون همون چیزی باشه که اینجا تعریف کردین ، اما چیزی که مشخص هست شما در تعریف پروژه تراشه PIC18F26K22 رو طبق توضیحاتی که در پست هاتون دیدم استفاده کردین ، برای رفع این مشکل در گوشه سمت چپ

دو بار بر روی نام تراشتون کلیک کرده و در پنجره باز شده تراشتون رو به تراشه تعریف کرده در پروژه تغییر بدین ، یا در صورتی که این تراشه اصلیتون هست در برنامه ابتدا تعریف تراشه را تغییر و درست کنین و سپس مد نظر داشته باشین که تعریف ثابتهای فرکانس در این تراشه با عبارت FOSC شروع می شوند نه با OSC یعنی
      #pragma config FOSC=
      تعریف ریجسترهای نوسان ساز برای هر یک از کدهای تراشه مد نظرتون در جدول زیر نمایش داده شده اند(بخش دیتاشیت تراشتون برای گاهی از نحوه پیکربندی و کدام یک از مدها در بخش clock section (اگر لفظش رو درست گفته باشم) وجود دارد)

جناب "بسطامی" گرامی ، جدیدا چون مشغول دانشگاه و درس شدم کمتر می رسم به بخش های دیگر سایت به جز بخش دانشگاهی سر بزنم ، امیدوارم اگر نرسم در ادامه پستها در خدممتون باشم به خوبی خودتون من رو ببخشین(و البته ان شالله که بتونم)

ان شالله که موفق باشین
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
        سلام
        شما در تعریف تراشه در برنامه پلودیتون عبارت زیر رو قرار دادین
        #include <p18f2620.h>
        پس به طبع باید تراشتون همون چیزی باشه که اینجا تعریف کردین ، اما چیزی که مشخص هست شما در تعریف پروژه تراشه PIC18F26K22 رو طبق توضیحاتی که در پست هاتون دیدم استفاده کردین ، برای رفع این مشکل در گوشه سمت چپ

دو بار بر روی نام تراشتون کلیک کرده و در پنجره باز شده تراشتون رو به تراشه تعریف کرده در پروژه تغییر بدین ، یا در صورتی که این تراشه اصلیتون هست در برنامه ابتدا تعریف تراشه را تغییر و درست کنین و سپس مد نظر داشته باشین که تعریف ثابتهای فرکانس در این تراشه با عبارت FOSC شروع می شوند نه با OSC یعنیتعریف ریجسترهای نوسان ساز برای هر یک از کدهای تراشه مد نظرتون در جدول زیر نمایش داده شده اند(بخش دیتاشیت تراشتون برای گاهی از نحوه پیکربندی و کدام یک از مدها در بخش clock section (اگر لفظش رو درست گفته باشم) وجود دارد)

جناب "بسطامی" گرامی ، جدیدا چون مشغول دانشگاه و درس شدم کمتر می رسم به بخش های دیگر سایت به جز بخش دانشگاهی سر بزنم ، امیدوارم اگر نرسم در ادامه پستها در خدممتون باشم به خوبی خودتون من رو ببخشین(و البته ان شالله که بتونم)

ان شالله که موفق باشین
        مرسی
        این کارو کردم چون توی Proteus تراشه 26K22 نبود الان تونستم اضافه کنم بش
        بازم شرمنده که مزاحمتون شدم
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام

مرسی
          این کارو کردم چون توی Proteus تراشه 26K22 نبود الان تونستم اضافه کنم بش
          ان شالله که مشکلتون کامل برطرف بشه ، آقای "بسطامی" قصد جسارت یا ... نداشتم که فرمودین
          بازم شرمنده که مزاحمتون شدم
          تنها گفتم من شرمندتون یکدفعه نشم و سوالاتتون بی پاسخ بمونه ، ان شالله تا جای که بتونم همراهیتون در این پست می کنم
          موفق باشین
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
            سلام

ان شالله که مشکلتون کامل برطرف بشه ، آقای "بسطامی" قصد جسارت یا ... نداشتم که فرمودین
            تنها گفتم من شرمندتون یکدفعه نشم و سوالاتتون بی پاسخ بمونه ، ان شالله تا جای که بتونم همراهیتون در این پست می کنم
            موفق باشین
            نه دوست عزیز این چه حرفیه
            ایشالا بیشتر بتونیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم
            همین که وقت میذارید بسیار سپاسگذاریم
            بله کارم راه افتاد و اینتراپت برای PIC18F26K22 درست شد
            ممنون
            اینم برنامه نمونه برای Interrupt با PIC18F26K22
            http://eca.ir/sharing/uploads/13512743691.rar
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات