اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپایلر pic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کامپایلر pic

سلام به دوستان
    من میخواهم برنامه نویسی pic را شروع کنم برای زبان سی چه کامپایلری را پیشنهاد میدهید که پر قدرت باشد و همچنین برای اسمبلی از اسمبلر خود میکروچیپ استفاده کنم یا اسمبلرهای دیگری هم هستند و در آخر برای سی و اسمبلی کتاب ساده و مفید چه پیشنهادی دارید

پاسخ : کامپایلر pic

سلام
    mikroc , ccs
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

برای شروع mikroC خوبه ولی من با MPLABX IDE کار میکنم و مشکلی نداره
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام مرسی
        در مورد اسمبلر چه پیشنهادی دارید؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام من خودم هم دنبال جواب این سوال هستم .
          تا اونجایی که من متوجه شدم ccs از دستورات استاندارد c استفاده میکنه . کتابخونه هاش متن باز هستن و کار با اونها نیمه دستیه . یعنی نصف راه رو باید خودتون برید .
          در عوض mikroc توابع کاملی داره اما بعضی از دستوراتش c استاندارد نیست .اگه از دوستان بیشتر راهنمایی کنن ممنون میشم

دیدگاه

با سلام

کامپایلر MPLAB C18 ساخت شرکت میکروچیپ هست و کتاب خانه های کاملی داره , من کامپایلر دیگری نمیشناسم که کتاب خانه هایی به این کاملی داشته باشه

تمامی کتاب خانه ها Open Source هستن

این کامپایلر ورژن رایگان هم دارد و شما احتیاجی به کرک ندارید

این کامپایلر از دستورات C استاندارد ANSI پیروی میکنه
            نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
            تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

جالبه ! منم چند هفته هستش این برام شده مشکل حاد ! microc برام راحته ، کرکش عالیه ، فوق العاده راحت و قدرتمند هستش و کلی لایبراری داره و خیلی هاشون هم اوپن هستن (!) . اما لایبراری هایی که من الان دارم باهشون کار میکنم و میخوام باهشون کار بکنم ، فقط با mplab کار میکنن . مشکل اساسی که باهش دارم ، کرکش هستش ! کی گفته مجانیه ؟! چرا ورژن فری داره ، اما کلی از قابلیت هاش و از همه مهمتر optimi نداره ! برای من خیلی حیاتی هستش . چون من با ds ها و 32 ها کارهای عجیب میکنم ! حالا منم موندم برم روش یا نه ؟! اگه کرکش باشه ، حداقل میتونم یه فکری برای بقیش بکنم ! کسی کرکش رو تا به حال دیده ؟
              if all men are the same
              then
              why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط josef2600
                جالبه ! منم چند هفته هستش این برام شده مشکل حاد ! microc برام راحته ، کرکش عالیه ، فوق العاده راحت و قدرتمند هستش و کلی لایبراری داره و خیلی هاشون هم اوپن هستن (!) . اما لایبراری هایی که من الان دارم باهشون کار میکنم و میخوام باهشون کار بکنم ، فقط با mplab کار میکنن . مشکل اساسی که باهش دارم ، کرکش هستش ! کی گفته مجانیه ؟! چرا ورژن فری داره ، اما کلی از قابلیت هاش و از همه مهمتر optimi نداره ! برای من خیلی حیاتی هستش . چون من با ds ها و 32 ها کارهای عجیب میکنم ! حالا منم موندم برم روش یا نه ؟! اگه کرکش باشه ، حداقل میتونم یه فکری برای بقیش بکنم ! کسی کرکش رو تا به حال دیده ؟
                در باره رایگان بودن این کامپایلر در این انجمن بارها بحث شده , به لینک زیر دقت کنید , در مقدمه آموزش ها در این باره توضیح دادم و همچنین فرق بین ورژن رایگان و تجاری

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59815.0

نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
                تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X