اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا میکرو اینجوری میشه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا میکرو اینجوری میشه ؟

بعد از سلام به اساتید و با تشکر از لطفشون:
    من دوباره به مشکل برخوردم .
    رفتم نمونه کارم رو تو ccsinfo.com/forum گذاشتم ، اساتید اونور گفتن برنامه ات کلا مشکل داره ! :redface: و البته راست هم گفتن و من کلا تمامی استفاده هام از string ها اشتباه بود.
    اون رو درست کردم ، سیم میم ها رو هم مجددا چک کردم و محکم کردم ( من از بِرد بورد استفاده می کنم ) ، همه اینتراپت ها رو هم دستی تو برنامه disable کردم ( نمی دونم به این کار احتیاج هست یا نه ولی اینکار رو کردم) . یه دو سه بار برنامه مشکل داشت :eek: ، بعد درست شد :rolleyes:
    الان خدا رو شکر با وجود چند تا استپ موتور و چند تا والو سلونوئیدی و دو تا تایمری که همه اش کار می کنن و .... نه از پرش خبری هست نه از خروج از حلقه های بینهایت و نه از هنگ.
    این رو نوشتم اگر احیا نانا کسی مشکلی مثل من داشت و اومد تو انجمن سرچید بدونه که مشکل می تونه از استفاده نادرست از رشته ها باشه!!!! :nerd:

-------------------------------------------------
    کلید واژه ها : خروج از حلقه ، halt ، هنگ ، ری استارت ، restart ، مشکل غیر عادی ، while(1); , for(;; crack! bad crack
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

دیدی گوش نمیدادی ! من که اولین جوابم همین بود ! خوشحالم مشکلت حل شد .
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=69191.msg408228#msg408228
      موفق و شاد باشید
      if all men are the same
      then
      why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط josef2600
        دیدی گوش نمیدادی ! من که اولین جوابم همین بود ! خوشحالم مشکلت حل شد .
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=69191.msg408228#msg408228
        موفق و شاد باشید
        از راهنمایی های همیشگی شما کاملا سپاسگذارم
        دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X