اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با lm35

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با lm35

سلام به همه عزیران
    من یه برنامه ساده با lm35 نوشتم که دما رو روی پورت B می فرسته.این برنامه رو در محیط mplabX
    برای PIC18F425 با هر دو روش(استفاده از هدر آماده adc.h و مقدار دهی به متغییر ها) نوشتم .در هر دو روش توی پروتیوس جواب گرفتم ولی تو عمل نه.در عمل به جای نشون دادن مثلا 25 درجه کل پورت یک(255) میشه یا یه عددی نزدیک 255 نشون میده.
    من lm35 رو بدون استفاده از هیچ قطعه الکترونیکی دیگری به مدار بستم.(آیا این کار درسته ؟؟ -روش درست چیه؟؟)
    من سورس برنامه ها رو هم قرار میدم تا شما مهندسای عزیز بگین اشکال کار کجاست؟

اینم لینک

پاسخ : مشکل با lm35

نوشته اصلی توسط astro
    سلام به همه عزیران
    من یه برنامه ساده با lm35 نوشتم که دما رو روی پورت B می فرسته.این برنامه رو در محیط mplabX
    برای PIC18F425 با هر دو روش(استفاده از هدر آماده adc.h و مقدار دهی به متغییر ها) نوشتم .در هر دو روش توی پروتیوس جواب گرفتم ولی تو عمل نه.در عمل به جای نشون دادن مثلا 25 درجه کل پورت یک(255) میشه یا یه عددی نزدیک 255 نشون میده.
    من lm35 رو بدون استفاده از هیچ قطعه الکترونیکی دیگری به مدار بستم.(آیا این کار درسته ؟؟ -روش درست چیه؟؟)
    من سورس برنامه ها رو هم قرار میدم تا شما مهندسای عزیز بگین اشکال کار کجاست؟

اینم لینک
    با سلام
    فایل C. برنامتو قرار بده
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

ممنون از اینکه پاسخ دادین.
      اینم فایل ها
      http://img41.com/do.php?id=24406

دیدگاه

نوشته اصلی توسط astro
        ممنون از اینکه پاسخ دادین.
        اینم فایل ها
        http://img41.com/do.php?id=24406
        دوست عزیز برنامنو چک کردم مشکلی در ظاهر نداره همه چیو درست نوشتی
        فقط این که ولتاژ روی پایه Lm35 چک کن ببین چنده ( شاید مشکل از اون باشه )
        اگه درست بود باید ببینی برنامه وقتی ADC کال میشه چه مقداری رو برمیگردونه که اینجوری میشه
        من مشابه این مدارو بسته بودم مشکل شما رو داشتم اما مشکل من مربوط به #pragma config برنامه بود که از شما به درستی تعریف شده
        به جای Lm35 از یه پتانسیو متر 10 تا 100 کیلو استفاده کن و پایه وسط رو بده به AN0 و یکی Vcc و دیگری GND ببین با تغییر پتانسیومتر مقدار عدد تغییر میکنه یا نه
        باید خودت شروع کنی به دیباگ کردنش ببینی مشکل از کجاس
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

ممنون اقای بیرامی
          من کلا lm35 رو از مدار در آوردم و پایه میکرو رو هوا موند ولی بازم پورت هر لحظه یه عدد خاصی رو نشون میده و تغییر میکنه.اشکال از کجا میتونه باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط astro
            ممنون اقای بیرامی
            من کلا lm35 رو از مدار در آوردم و پایه میکرو رو هوا موند ولی بازم پورت هر لحظه یه عدد خاصی رو نشون میده و تغییر میکنه.اشکال از کجا میتونه باشه؟
            سلام
            این عادی هست که پایه ADC رو در هوا شناور بزارین و هر عددی خواست نشون بده.
            من برنامتون رو چک کردم
            در هنگام استفاده از کتابخانه هم باید وضعیت پینها که چه آنالوگ و چه دیجیتال هستن باید از قبل مشخص شود (توسط ADCON ها)
            در ضمن شما مقدار 10 بیتی رو نهایتا در متغییر 8 بیتی منتقل می کنید؟ این یعنی تنها 8 بیت کم ارزش بر روی پورت نوشته می شود.
            Lm35 بدون مقاومتهای راه انداز و محدود کننده جریان ، جریان زیادی کشیده و با داغ شدن آن دمای آن نسبت به محیط (با ولتاژ 5 ولت) تقریبا 2-4 درجه بیشتر خواهد بود.
            Delay10KTCYx(100000) ;
            ماکزیمم عددی این این تابع می تونه دریافت کند 255 هست 100000 برابر با مقدار 40 هست که از ماکزیمم مقدار 255 هم کمتر می شود
            هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

برای اتصال به انالوگ میکرو بهتره ک پورتو با یه مقاومت 100 کیلو و یه خازن 100p به طور موازی زمین کرد
              از حرفای شما من فهمیدم ک سنسورو سوزوندید یا اشتباه زدید.با دوتا مقاومت یا پتانسیومتر تست کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLIZEI
                برای اتصال به انالوگ میکرو بهتره ک پورتو با یه مقاومت 100 کیلو و یه خازن 100p به طور موازی زمین کرد
                از حرفای شما من فهمیدم ک سنسورو سوزوندید یا اشتباه زدید.با دوتا مقاومت یا پتانسیومتر تست کنید
                سلام کاربر گرامی "POLIZEI"
                مطابق توضیحات دیتاشیت و خود میکروچیپ چنین کاری باعث افزایش خطا ، زمان نگهداری و عدم انتقال توان مناسب به قسمت ADC میکرو می شود ، در بخش A/D Acquisition Requirements خواهید خواند که

The
                maximum recommended impedance for analog
                sources is 2.5 kΩ.

با افزودن مقاومت 10 کیلواهم مقاومت تونن دیده شده از سمت میکرو به جای صفر 10 کیلواهم خواهد شد که از ماکزیمم مقدار مناسب 4 برابر بیشتر هست و افزودن خازن نیز وضعیت TACQ را تغییر خواهد داد
                هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X