اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه بین AVR,PIC,ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقایسه بین AVR,PIC,ARM

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
    سلام جناب شاهرخ
    خیلی مخلصیم آقا.
    .
    .
    .
    من یه زمانی رفتم نرم افزار های گرافیکی یاد گرفتم کورل و فتوشاپ و ... به صورت کاملا حرفه ای، برنامه نویسی اچ تی ام ال یاد گرفتم ، ویژوال بیسیک یاد گرفتم ، سایت طراحی می کردم ، کار های مکانیکی یاد گرفتم و می کردم ، سالید ورکز یاد گرفتم ، تری دی مکس یاد گرفتم زبان یاد گرفتم و ....
    علیک سلام.ارادتمندیم برادر....

ماشاالله!! آقا شما واسه خودتون مخزن الاسراری هستین ها!!

اولا از مهارتهایی که کسب کردی، خوشم اومد.دوما از نصیحت برادرانه ت بیشتر خوشم اومد. سوما سوای بعضی ملاحظات، به یه چیزی عقیده دارم؛ اون هم اینه که هر چیزی که یاد میگیری، احتمال خیلی زیاد، یه روزی و یه جایی خیلی خوب و اساسی به دردت میخوره... پس خودت رو سرزنش نکن. . نهایتا اینکه تمرکز روی یه کار بدون شک میتونه زمینه ی پیشرفت تو اون زمینه رو فراهم کنه، اما بلد بودن سایر علوم ، ولو اندک، میتونه بعضی ناهمواری ها رو برامون هموار کنه.
    ببخشید اگه یه خرده حرفهای گنده گنده زدم!! :mrgreen:

دیدگاه

الان میگم که ما avr ایی ها برای حذف نویز باید خازن و سلف و emi و اینا بزاریم تا این میکرو خان ما بیاد کارامونو انجام بده (یعنی میکرو اینقد لوس من ندیدم) :nerd:
      حالا شما pic ایی ها اصلا این خازن و فیلتر و اینا رو نمیزارین یعنی؟به راحتی تو محیط پر نویز استفاده میکنین یعنی؟درکل یعنی pic اصلا به نویز اهمیتی نمیده؟!!
      اگه تو یه کار بخام مثال بزنم اینو بگم که ماها وقتی یه رله میخایم با میکرو روشن کنیم و یا میخایم یه موتور رو (حالا با رله و اینا، نه مستقیما) روشن کنیم، در لحظه ی راه اندازی به خاطر یهویی جریان کشیدن موتور میکرو خان ما میآد ریست میشه !! حالا تو این شرایط آیا pic میتونه مثل یه مرد دووم بیاره و هیچیش نشه؟
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
        الان میگم که ما avr ایی ها برای حذف نویز باید خازن و سلف و emi و اینا بزاریم تا این میکرو خان ما بیاد کارامونو انجام بده (یعنی میکرو اینقد لوس من ندیدم) :nerd:
        حالا شما pic ایی ها اصلا این خازن و فیلتر و اینا رو نمیزارین یعنی؟به راحتی تو محیط پر نویز استفاده میکنین یعنی؟درکل یعنی pic اصلا به نویز اهمیتی نمیده؟!!
        اگه تو یه کار بخام مثال بزنم اینو بگم که ماها وقتی یه رله میخایم با میکرو روشن کنیم و یا میخایم یه موتور رو (حالا با رله و اینا، نه مستقیما) روشن کنیم، در لحظه ی راه اندازی به خاطر یهویی جریان کشیدن موتور میکرو خان ما میآد ریست میشه !! حالا تو این شرایط آیا pic میتونه مثل یه مرد دووم بیاره و هیچیش نشه؟
        من که تو AVR کاملا نوپا هستم!
        با PIC هم که تجربه ی خیلی بالایی ندارم؛ اما تو مداراتی که تا بحال درست کردم، فقط 1بار برای حذف نویز از خازن استفاده کردم که اون هم اولین مداری بود که درست کرده بودم با ایراد های اساسی! و طبیعی هم بود که ادا در میاورد.
        یه مورد هم که دیدم PIC16F877A نویز میگرفت، یه مبدل DC-DC با MC34063 روی برد برد بسته بودم، سلف از این بشکه ای ها استفاده کرده بودم، که چون یه خرده سیم پیچ سلف بزرگ بود تو برد برد نمیرفت و با گیره سوسماری بسته بودمش.دیدمLCD قاطی کرده و هیچی نشون نمیده! بعد از کلی سرکار بودن!! دیدم که سلف دقیقا مثل تفنگ عمل میکنه!! وقتی میگرفتم رو به روی میکرو،LCD میرفت و میکرو ریست میشد، وقت سلف رو میچرخوندم به موازات میکرو، درست میشد! صحنه ی خیلی جالبی بود.
        من همین تجربه ها رو داشتم، به غیر اینها تست دیگه ای نکردم تا ببینم در شرایط مشابه چه اتفاقی برای کدوم میفته؟ مدراتی هم که تا حالا ساختم هیچ تدبیری برای خنثی کردن نویز استفاده نکردم.
        البته سوای بحث نویز، امکانات میکرو رو باید در نظر داشته باشین و قیمتش هم همینطور.

دیدگاه

واقعا نمیدونم چرا بعضی ها و روی چه حسابی میگن pic و avr از نظر نویز پذیری فرق نمیکنن.خود microchip میاد از طراحی جدیدش و اینکه چقدر عامل نویز رو بی تاثیر کرده صحبت میکنه بعد یه سری میان میگن هیچ فرقی نمیکنه و این حرفا بی پایه و اساس هست.
          توی مسابقات ایران اپن توی بخش دانش آموزی روبات امدادگر فقط ما بودیم که pic کار میکردیم و بقیه همه avr کار میکردن ازشون که میپرسیدی مینالیدن اینا با همه چی مشکل داشتن i2c ، adc، سروو موتور و چیزای دیگه و با کلی فیلتر برای تغذیه و جدا کردن تغذیه میکرو از بقیه مدار و اینا مشکلشون رو حل کرده بودن ولی تنها دقدقه ما الگوریتم روباتمون بود و از وقتی pcb رو زدیم دیگه با چیزی مشکل نداشتیم.
          یا توی همین تاپیک راه اندازی موتور براشلس توی انجمن avr برید بخونید ببینید چقدر با میکرو مشکل دارن و اونجا هم نهایتا مجبور شدن تغذیه موتور رو از میکرو جدا کنن تا میکرو درست کار کنه (چون موتورای براشلس نویز شدیدی ایجاد میکنن و فکر کنم دلیلش جریان کشی زیاد موتور باشه) ولی من بدون هیچ مشکلی با همون تغذیه که به موتور میدادم فقط با یه رگولاتور دادم به میکرو به خوبی داره کار میکنه
          خب اگه فرق نمیکنن پس اینا چیه؟
          مسلمه که هر کاری رو که با pic میشه انجام داد با avr هم میشه انجام داد ولی با کلی دردسر
          AYRIC

دیدگاه

ممنون دوستان.
            پس یعنی شما pic کاران برای رفع نویز در مدار از هیچ فیلتر و نمیدونم خازن و اینا استفاده نمیکنید!!!!؟؟؟؟؟؟خیلی جالبه ها.یعنی بدون هیچ مشکلی مستقیما از pic ها در مدارات خود و در محیط صنعتی استفاده میکنید؟!!
            ما avr ها باید یه دوره رفع نویز هم ببینیم.
            در هر صورت من تصمیم گرفتم با این گفته های شما بیام pic هم یاد بگیرم و از هر2تا در مداراتم استفاده کنم.واقعا نویز خیلی مهمه چون مثلا فکر کنید تو یه کارخانه ی که موتورهای بزرگی دارند شما بیاید مداری برای کنترل این موتورها ببندید و نصب کنید (یا با avr یا با pic) حالا یه نویز بیاد و یک بیت رو بالا پایین کنه و میکرو تصمیم بگیره و دستور رو صادر کنه و موتور روشن شه ،،،وای.......... چه خواهد شد .صاحب کارخونه که پدر طراح و در خواهد آورد .
            اینطور که دوستان pic کار میگن ،نویز که خیلی کم رو پیک تاثیر میزازه و حالا شما هم بیاین از مدارات رفع نویز که برای avr استفاده میکنید و برای pic هم استفاده کنید که پدر نویز رو در آوردین.
            قیمت هم مهم نیست که چقدر گرونه یه ارزونه ،مهم کار خوب هست.
            هر2تا یاد بگیرن خوبه.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

من همن اول کار با AVR کار میکردم البته در سطح خیلی پایین بعد که اومدم روی PIC دیگه نرفتم سراغ AVR و الانم دیگه چیزی ازش یادم نیست
              AYRIC

دیدگاه

ROBOREZA جان یه لطف می کنی اون مواردی رو که میکروچیپ برای حذف نویز بیان کرده ، بگی ؟

حسین جان ،
                1-من تو چندین پروژه صنعتی دیدم که از ای وی آر استفاده شده ، جاهایی که خیلی خیلی نویز داشته! . ( منظور این که ممکنه میزان فیلتر بیشتر باشه ولی بهر حال قابل استفاده است)
                2-من به شخصه تو هر پروژه صنعتی که استفاده می کنم اینموارد رفع نویز رو رعایت می کنم (مثلا زمین رو بوسیله ی پاور پلین (پولیگان پور) همه جا می کشم ، خازن کنار تغذیه آی سی هام می ذارم ، ریست رو بهش خازن وصل می کنم و .... ) خوب ممکنه نویز پذیری پیک از ای وی آر بهتر باشه ولی دیگه سوپر من که نیست! خوب اگه نویز خیلی شدیدی بیاد که ولتاژ تغذیه رو یا ریست رو به اندازه ی یکی دو میلی ثانیه بکشونه زیر 1 خوب معلومه که ریست میشه دیگه

در ضمن توی میکرو کنترل پیک یه چیزی هست به اسم مقسم فرکانس ( دقیقا نمی دونم اسمش چیه ولی شرحش اینه ) که میاد فرکانس اسیلاتور رو هر چی باشه تقسیم بر 4 می کنه! یعنی اگه شما به یه MEGA8 کریستال 16 مگاهرتزی وصل کنید نزدیک 16 میلیون اینستراکشن پر سکند دارید ولی اگر 16 مگ رو به PIC16F877 وصل کنید چیزی نزدیک 4 میلیون اینستراکشن پر سکند دارید!!!!! (سرعت = یک چهارم ) .
                این موضوع یک چهارم شدن فرکانس عمل نسبت به فرکانس اوسیلاتور چیزی هست که همه بهش اذعان کردند و همه میگن بخاطر معماری داخلی پیک هست ولی کسی نمی گه چطور. اگه کسی می دونه بگه . کلا اگر معماری داخلی اینا رو بررسی کنیم فکر کنم جالب باشه
                دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

کم کم دارم به این نتیجه میرسم که آدم هم باید avr بدونه و هم باید pic ،
                  و بحث از بین بردن نویز باید در avr بیشتر رعایت بشه،ولی pic هم احتمال نویز رو داره.
                  پس آدم باید به خوبی نویز رو بشناسه و بتونه اونو از بین ببره .
                  فکرشو کنید اگه نویز نمیبود avr هم مثل pic بی تاثیر بود.
                  باید بیام pic هم یاد بگیرم.خدا بخیر کنه.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                    ROBOREZA جان یه لطف می کنی اون مواردی رو که میکروچیپ برای حذف نویز بیان کرده ، بگی ؟

حسین جان ،
                    1-من تو چندین پروژه صنعتی دیدم که از ای وی آر استفاده شده ، جاهایی که خیلی خیلی نویز داشته! . ( منظور این که ممکنه میزان فیلتر بیشتر باشه ولی بهر حال قابل استفاده است)
                    2-من به شخصه تو هر پروژه صنعتی که استفاده می کنم اینموارد رفع نویز رو رعایت می کنم (مثلا زمین رو بوسیله ی پاور پلین (پولیگان پور) همه جا می کشم ، خازن کنار تغذیه آی سی هام می ذارم ، ریست رو بهش خازن وصل می کنم و .... ) خوب ممکنه نویز پذیری پیک از ای وی آر بهتر باشه ولی دیگه سوپر من که نیست! خوب اگه نویز خیلی شدیدی بیاد که ولتاژ تغذیه رو یا ریست رو به اندازه ی یکی دو میلی ثانیه بکشونه زیر 1 خوب معلومه که ریست میشه دیگه

در ضمن توی میکرو کنترل پیک یه چیزی هست به اسم مقسم فرکانس ( دقیقا نمی دونم اسمش چیه ولی شرحش اینه ) که میاد فرکانس اسیلاتور رو هر چی باشه تقسیم بر 4 می کنه! یعنی اگه شما به یه MEGA8 کریستال 16 مگاهرتزی وصل کنید نزدیک 16 میلیون اینستراکشن پر سکند دارید ولی اگر 16 مگ رو به PIC16F877 وصل کنید چیزی نزدیک 4 میلیون اینستراکشن پر سکند دارید!!!!! (سرعت = یک چهارم ) .
                    این موضوع یک چهارم شدن فرکانس عمل نسبت به فرکانس اوسیلاتور چیزی هست که همه بهش اذعان کردند و همه میگن بخاطر معماری داخلی پیک هست ولی کسی نمی گه چطور. اگه کسی می دونه بگه . کلا اگر معماری داخلی اینا رو بررسی کنیم فکر کنم جالب باشه
                    مثلا برید توی دیتاشیت 30f4011 و کلمه نویز رو سرچ کنید ببینید چند بار راجع به نویز توی بخش های مختلف میکرو توضیح و از عبارت improved noise استفاده شده :nerd:
                    معماری هم من در همین حد میدونم که از معماری هاروارد و ساختار risc استفاده میکنه .
                    و یه سوال به نظرتون avr به غیر از بحث سرعت دیگه توی چی از pic سرتره؟
                    AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                      مثلا برید توی دیتاشیت 30f4011 و کلمه نویز رو سرچ کنید ببینید چند بار راجع به نویز توی بخش های مختلف میکرو توضیح و از عبارت improved noise استفاده شده :nerd:
                      معماری هم من در همین حد میدونم که از معماری هاروارد و ساختار risc استفاده میکنه .
                      و یه سوال به نظرتون avr به غیر از بحث سرعت دیگه توی چی از pic سرتره؟
                      قیمت در برابر ram-rom
                      مگاهای ای وی آر خیلی خیلی ارزونتره
                      در مورد نویز: مورد خوبی رو اشاره کردید ، حتما این کار رو انجام می دم . جایی رو سراق دارید که نویز رو بررسی کرده باشه به صورت تخصصی و یا مقایسه کرده باشه؟
                      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

بحث بالا بودن سرعت تو AVR هم خیلی قابل اعتنا نیست! توی سری ها 16 و پایین تر، بله؛ AVR سریعتر هست (از نظر اجرای هر خط برنامه) اما توی 18F و بالاتر داخل میکرو PLL وجود داره ، شما کریستال 8MHz بندازین، PLL رو روشن کنین و سرعت اجرای دستورات رو ببرین روی 48 مگاهرتز یا حداکثر 96 مگاهرتز که فکر کنم سریهای بالاتر (24F و بالاتر) سرعت بیشتر هم میشه.
                        البته قابل توجه است که:

نوشته اصلی توسط scienceaddict
                        سلام دوستان عزیز
                        از نظر قیمت که واضحه پیک ها گرون ترن
                        از نظر حافظه ای وی ار سر تره چون خیلی eeprom و sram در اختیارت میذاره در موارد مشابه با پی ای سی
                        از نظر تنوع به وضوح پیک سر تره
                        اما از نظر سی پی یو یه جورایی ای وی ار بهتره یه جورایی پی ای سی، مثلا پیک های 16و18 یه دونه اکومولاتور دارن ولی ای وی ار ها 16 تا اکومولاتور دارن+ 16 تا GPR ، پس تو برنامه هایی که مثلا 20 بایت رم نیازه و اسمبلی نوشته بشه و از GPR ها استفاده بشه ای وی ار سریع تره، اما ای وی ار نمیتونه مستقیما به رمش دسترسی داشته باشه و مثلا ++ یا -- کنه، اول باید لودش کنه تو یکی از اکومولاتور هاش یا جی پی ار هاش ، بعد یکی بهش اضافه یا ازش کم کنه ، بعد دوباره سیوش کنه تو رم که این کار 5 ماشین سایکل تا 7 ماشین سایکل طول میکشه، در صورتی که پی ای سی ها به تمام خونه های رمش مستقیم دسترسی داره و ++ یا -- فقط یه ماشین سایکل طول میکشه، از طرفی هر دو میتونن تو 2 ماشین سایکل رجیستر هاشون رو مقدار دهی کنن(مثلا رجیستر های تایمر یا پورت ها) ولی ماشین سایکل پیک 4 برابر ماشین سایکل ای وی ار تو یه فرکانس مشخص ، بیشتر طول میکشه
                        ای وی ار بیییییی نهایت یوزر فرند تره و با خوندن دیتاشیتش خیییلی راحت میتونید باهاش کار کنید و میبینید که نصف کتاب های مربوط به ای وی ار عینا ترجمه ی دیتاشیته، اما پیک ها توضیحات دیتاشیتش گنگ تره و وقتی نمیفهمی شما رو ارجاع میده به یه داکیومنت چندین صفحه ای که واقعا ریز به ریز اون ماژولو بررسی کرده اما خیلی حوصله میخواد
                        ای وی ار ها با صد و سی و چند دستور اسمبلی کار کامپایلر و برنامه نویس اسمبلی رو خیلی راحت تر میکنه ، ولی پی ای سی 16 ها فقط 35 دستور اسمبلی دارن(معماری ریسک واقعی) و ادم پیر میشه بخواد برنامه بنویسه یا کامپایلر ترجمه کنه مثلا دستورای بسیار پر استفاده ای مثل add with carry , subtract with borrow رو نداره و کاربر یا کامپایلر باید خودش بیاد پرچم کری رو چک کنه که برنامه طولانی تر میشه، اما سری pic18 با نزدیک به هشتاد دستور اسمبلی کار رو خیلی ساده تر میکنن
                        پی ای سی 16 ها ضرب یک بایت * یک بایت رو هم ندارن ، مثل تاینی ای وی ار ها، ولی مگا ای وی ار ها و پی ای سی 18 ها این ضرب رو دارن
                        پی ای سی16 فقط یک ادرس وقفه داره و 18 ها 2 ادرس وقفه، پس اگر وقفه ای رخ داد برنامه نویس باید بیاد پرچم ها رو چک کنه که کدوم وقفه پرچمش یک شده و به ساب روتین اون پرش کنه که این خودش کار رو طولانی تر میکنه، اما ای وی ار ها برای هر وقفه یک بردار یا ادرس دارن و وقتی وقفه ای رخ میده پروگرم کانتر مستقیما به ادرس و سپس ساب روتین اون وقفه میپره
                        تو پیک ها قبل از بازگشت از ساب روتین وقفه کاربر باید خودش پرچم وقفه رو پاک کنه اما تو ای وی ار ها به طور خودکار پرچم پاک میشه
                        تایمر های پیک 16 خیلی ضعیف تر از ای وی ار هستند و تایمر های پیک 18 بهتر هستند اما به پای تایمر های ای وی ار نمیرسن، مثلا نمودار های تایمر ای وی ار بی نظیرن اما برای محاسبه تایمر های پیک ادم پیر میشه، یا prescaler های تایمر یک و دو پیک ها حداکثر 8 هست ولی ای وی ار ها تا 1024 هم داره همه تایمر هاش
                        تو پیک ها بانک داریم، یعنی اگر تو بانک یک باشی و رجیستر پورت سی تو بانک صفر باشه، اول باید با یه دستور بری تو بانک صفر و بعد پورت سی رو مقدار دهی کنی، این بازده رو کم میکنه و حجم برنامه رو بیشتر میکنه همونطور که تغییر دادن متغیری تو اس رم ای وی ار بازده رو کم و حجم برنامه رو زیاد میکنه
                        من برای pic16,18 و AVR ها اسمبلی برنامه مینویسم، دیباگر ای وی ار avr studio محیط لذت بخش تری داره اما دیباگر پیک MPLAB IDE کمی کسل کننده است، اما مزیتی که MPASM داره اینه که تو نرم افزار MPLAB IDE میشه فایل پروتیوس رو ران کرد و با اجرای خط به خط برنامه ، نتیجه رو تو پروتیوس دید، یه همکاری زیبا بین میکروچیپ و لب سنتر الکترونیک
                        مزیت پیک به ای وی ار اینه که راه جلوی شما بازه، با یادگیری پیک16، در مدت کوتاهی میتونید 18 و 24 رو هم یاد بگیرید، و حتی راه برای دی اس پیک ها هم بازه و این کمک میکنه سرعت یادگیری شما تو میکروهای از شرکت مشابه بیشتر بشه اما بعد از ای وی ار اکس مگا و یهو پرش به آرم رو تو اتمل داریم
                        من از هیچ کدوم نویز پذیری بیشتری ندیدم، شاید چون همه برنامه هام رو اسمبلی و بهینه مینویسم، حتی بعضی دوستان میگن ای وی ار های جدید مشکلات دارن یهو میسوزن یا ای ایپرامشون پاک میشه، من با اسمبلی و ای وی ار های جدید هیچ مشکلی ندارم
                        و تو سرعت دوستی که عرض کردن پیک18 با پی ال ال 64 مگاهرتز تضمین شده کار میکنه، مثل ای وی اری میمونه که با 16 مگاهرتز کار میکنه، هر ماشین سایکل ای وی ار برابر فرکانس سی پی یو ، و هر ماشین سایکل پیک 1/4 فرکانس سی پی یو
                        من شخصا میکروچیپ رو بیشتر دوست دارم چون راه بازه برای دی اس پیک
                        باید اسمبلی کار کنید تا وقتی میبینید سی پی یوی پیک24 توانایی تقسیم 32بیت بر 16 بیت علامت دار و بی علامت هم داره خوشحال بشید که 400-500 ماشین سایکل وقت سی پی یو رو صرف تقسیم نمی کنید وقتی تو سی به راحتی مینویسید x=x/10
                        در کل هیچکدوم از دیگری برتری ندارن ، هر کدوم اگه جای مناسب بکار گرفته بشه عالی است، بنظرم ما باید کار کردن با انواع میکروکنترلر ها رو بدونیم، با انواع مدارها و ماژول ها و سنسور ها، تا جای مناسب ازشون استفاده کنیم، محدود کردن خودمون به یه میکرو کنترلر یا یه میکروپروسسور جالب نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                          بحث بالا بودن سرعت تو AVR هم خیلی قابل اعتنا نیست! توی سری ها 16 و پایین تر، بله؛ AVR سریعتر هست (از نظر اجرای هر خط برنامه) اما توی 18F و بالاتر داخل میکرو PLL وجود داره ، شما کریستال 8MHz بندازین، PLL رو روشن کنین و سرعت اجرای دستورات رو ببرین روی 48 مگاهرتز یا حداکثر 96 مگاهرتز که فکر کنم سریهای بالاتر (24F و بالاتر) سرعت بیشتر هم میشه.
                          البته قابل توجه است که:
                          درسته توی 30f تا pll 16 هم هست.
                          AYRIC

دیدگاه

دوستان زبان برنامه نویسی هم میتونه نویز رو کم کنه؟
                            اصلا ربط داره به کم کردن نویز؟
                            تو حرف ها ی scienceaddict دیدم گفتن که زبان برنامه نویسیم اسمبلی هست برا همین کمتر نویز تو avr میبینم.
                            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

من فکر کنم پی ال ال , فرکانس اوسیلاتور زیاد مهم نباشه چون در نهایت این mips هست که کار می کنه
                              من گشتم این موارد رو پیدا کردم
                              pic16f877 -------------5 mips----------10toman
                              pic18f452-------------10 mips--------17 toman
                              mega8----------16 mips---------4 toman
                              atmega128---------16mips--------29 toman
                              ATXMEGA128A1-AU-----------32 mips------------20 toman
                              DSPIC30F3013-16 bit!---------30 mips----------17 toman
                              PIC32MX460F512L-80I/PT--------27toman--------32BIT FLASH:512KB SRAM:32KB----------80 MHz, 1.56 DMIPS/MHz
                              avr32----------اصلا انگار نیست!!!!!

--->یه چیز جالب سری atxmega انگار 8 بیتی هست! با این وجود این مورد روی سرعت تاثیر میذاره - البته نه خیلی-باید در نهایت ببینیم dmips چقدره
                              --->نکته دیگه : رم و روم در سرعت و همینطور در قیمت خیلی تاثیر گذارن و من این مورد رو اصلا بررسی نکردم و
                              --->مطمئنا ای وی آر تو ایران وضع قیمتش خیلی بهتره ( نمی دونم در کل جهان هم اینطوریه یا نه - اینکه در جهان قیمت چطوره خیلی مهمه چون می تونه روند آینده ی قیمت در ایران رو مشخص کنه! )
                              --->نکته دیگه اینکه dspic ها امکانات جانبی خوبی ارائه می دن ( مثل pwm های خوب ) و فکر نکنم در atxmega ها اینطور باشه
                              --->در ضمن یکی از خوبی های پیک که باعث شد من بهش راغب بشم بحث خوانده نشدن دیتای اون توسط بقیه بود. این جور که شنیده بودم میکرو های ای وی آر به راحتی با یه پروگرامر ( چه محافظت شده باشه اطلاعات اون چه نه ) قابل خوندن هستن ولی پیک ها نه . کسی اگر در این زمینه اطلاع داره بگه

دیدگاه

دوستان زبان برنامه نویسی هم میتونه نویز رو کم کنه؟
                                اصلا ربط داره به کم کردن نویز؟
                                تو حرف ها ی scienceaddict دیدم گفتن که زبان برنامه نویسیم اسمبلی هست برا همین کمتر نویز تو avr میبینم.
                                فکر نکنم زبان برنامه نویسی تو نویز تاثیر داشته باشه
                                ولی مطمئنا نوع برنامه نویسی و برنامه نوشته شده خیلی می تونه تو نویز تاثیر بذاره
                                مثلا:
                                شما فکر کن نویز روی ورودی داری - یه برنامه نویس آماتور تو شرایط نویزی میگه:
                                متغیر = مقدار خوانده شده با ورودی
                                ولی حرفه ای میگه:
                                متغیر = مقدار خوانده شده
                                صبر به اندازه ای
                                متغیر 2 = مقدار خوانده شده
                                اگر ( متغیر = متغیر 2 با درصدی تلورانس ) پس {نتیجه متغیر معتبر است کاری نکن}. در غیر اینصورت { متغیر = 0 }

امیدوارم مطلب رو متوجه شده باشی
                                یه مثال خیلی ساده همون دیبانسینگ در کلید هست که کسی که رعایت نکنه مدام برنامه اش قات می زنه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X