اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

adc 12bit در ccs

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

adc 12bit در ccs

درود به همه
    آقا توی ccs توی ویزاردش قسمت adc سه تا قسمت داره
    adc8bit
    adc10bit
    adc12bit
    حتی برای picهائی هم که 10 بیتی هستند گزینه 12 بیت فعاله
    کسی جواب گرفته و چگونه میشه از adc 10bit دوازده بیت گرفت oo: oo:
    درد من تنهائی نیست . بلکه مرگ ملتی است که گدائی را قناعت و بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند میدانند . گاندی

پاسخ : adc 12bit در ccs

از نظر تئوری امکان نداره که یک رجیستر 10 بیتی بتونه 12 بیت رو تو خودش جا بده ، احتمالا این مشکل کامپیلر هستش .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ababakz
      از نظر تئوری امکان نداره که یک رجیستر 10 بیتی بتونه 12 بیت رو تو خودش جا بده ، احتمالا این مشکل کامپیلر هستش .
      فکر نکنم مشکل باشه چون توی تمام ورژن هاش این گزینه وجود داره . به احتمال قوی یک کلک زده 12 بیت میگیره
      بعدشم 12 بیت نداره 16 بیت داره
      این خط بهش اظافه میشه
      #define ADC=8
      #define ADC=10
      #define ADC=16

دیدگاه

من تست کردم یه جورائی انگار 16 بیت کار میده ؟؟؟؟؟
        با 16f886 oo: oo: oo:
        درد من تنهائی نیست . بلکه مرگ ملتی است که گدائی را قناعت و بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند میدانند . گاندی

دیدگاه

با سلام.
          تنها راهی میشه دقت بیشتری بدست آورد و احتمالا کامپایلر مورد نظرتون از این ترفند استفاده کرده اینه که چند بار یک متغیر آنالوگ رو به صورت متوالی خونده و با عدد قبلی جمع و سپس بر یک عدد مشخص تقسیم کنید. به عنوان مثال اگر یک متغیر توسط مبدل 10 بیتی به تعداد 64 بار متوالی خونده بشه و هربار عدد 10 بیتی بدست آمده با عدد قبلی جمع بشه در نهایت یک متغیر 16 بیتی بدست میاد که با تقسیم بر عدد 16 تبدیل به عدد 12 بیتی میشه و میشه اینطور تصور کرد که از یک مبدل 12 بیتی آنالوگ به دیجیتال استفاده کرده اید.
          هرچند این راه یک روش مفید نرم افزاری برای بالا بردن دقت تبدیل هست ولی هیچگاه به طور واقعی دقت یک مبدل سخت افزاری رو نداره و در برخی کاربردها نمیشه این روش رو جایگزین سخت افزار کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X