سلام
میخوام با استفاده از میکرو کنترلر pic18f452 یک عدد lcd 2*16 رو در فرکانس کاری 4MHz راه اندازی کنم. کد زیر رو نوشتم. ولی متاسفانه کار نمیکنه! در حالت 4 بتیی و روی پورت b راه اندازی کردم . وقتی دستورات lcd رو حذف میکنم led روشن میشه اما وقتی هست نه lcd چیزی نشون میده و نه led روشن میشه. ممنون میشم سریع راهنمایی کنید. کارم فوریه. ممنون
میخوام با استفاده از میکرو کنترلر pic18f452 یک عدد lcd 2*16 رو در فرکانس کاری 4MHz راه اندازی کنم. کد زیر رو نوشتم. ولی متاسفانه کار نمیکنه! در حالت 4 بتیی و روی پورت b راه اندازی کردم . وقتی دستورات lcd رو حذف میکنم led روشن میشه اما وقتی هست نه lcd چیزی نشون میده و نه led روشن میشه. ممنون میشم سریع راهنمایی کنید. کارم فوریه. ممنون
کد:
#include <xc.h> #include <delays.h> #include "xlcd/xlcd.h" #define _XTAL_FREQ 4000000 #pragma config OSC=HS #pragma config OSCS=OFF #pragma config BOR=OFF #pragma config PWRT=OFF #pragma config WDT=OFF void DelayFor18TCY(void) { _delay(18); } void DelayPORXLCD() { _delay(5000); _delay(5000); _delay(5000); } void DelayXLCD() { _delay(5000); } int main() { OpenXLCD(FOUR_BIT & LINES_5X7); while( BusyXLCD() ); putrsXLCD("Hello!"); while( BusyXLCD() ); _delay(5000); while(1) { TRISDbits.RD0=0; PORTDbits.RD0=1; __delay_ms(50); __delay_ms(50); __delay_ms(50); PORTDbits.RD0=0; __delay_ms(50); __delay_ms(50); __delay_ms(50); } }

دیدگاه