اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این امکانات PIC نسبت به AVR چیه؟(Ethernet, CAN, RF or USB)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

این امکانات PIC نسبت به AVR چیه؟(Ethernet, CAN, RF or USB)

دوستان سلام :nerd:
    ظاهرا میکرو پیک نسبت یه AVR یه سری امکانت اضافی مثل Ethernet, CAN, RF or USB داره. میشه لطفا در مورد کاربرد این امکانات یه توضیحاتی بفرمایید؟
    دوست دارم بدونم چی هستن و چیکار میکنن. اگه امکانات اضافی دیگه ای هم هست لطفا بگین تا بدونیم.

پاسخ : این امکانات PIC نسبت به AVR چیه؟(Ethernet, CAN, RF or USB)

نوشته اصلی توسط rozeh
    ظاهرا میکرو پیک نسبت یه AVR یه سری امکانت اضافی مثل Ethernet, CAN, RF or USB داره. میشه لطفا در مورد کاربرد این امکانات یه توضیحاتی بفرمایید؟
    دوست دارم بدونم چی هستن و چیکار میکنن. اگه امکانات اضافی دیگه ای هم هست لطفا بگین تا بدونیم.
    تا جایی که بنده می دانم:
    CAN:یک پروتوکل ارتباطی که بیشتر در کارهای صنعتی استفاده می شود.
    Ethernet : همان پروتوکلیست که از آن برای ارتباط مودم با کامپیوتر استفاده می شود و یکی از کاربرد های آن ساخت وب سرور است
    USB: همان طور که میدانید برای انتقال داده بین یک دستگاه و کامپیوتر با سرعت بالا استفاده می شود.

البته بعضی از این امکانات را میکرو های AVR هم دارا میباشند.

دیدگاه

فکر کنم هنوزم هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
        دوستمون PLASMA کاملا درست میگن
        در تکمیل بگم که پروتکل ارتباطی CAN بیشتر در محیط های بسته استفاده میشه یعنی محیطی که احتمال اضافه شدن یک گره به مدار خیلی کمه ، و البته بسیار نویز پذیری کمی داره و بسیار مقاوم است ، به عنوان مثال برای ارتباط بین اجزای داخلی خودرو ها از کن استفاده میشه
        اترنت هم سریع ترین پروتکل هست و با سرعت چند گیگابیت برثانیه هم میتونه انتقال اطلاعات داشته باشه
        مثلا استاد عزیزم اقای سید مهدی حسینی دستجردی تو کتاب 10 پروژه با AVR بود یا تو کتاب 11 پروژه با AVR درست یادم نیست کدوم بود که با استفاده از آی سی ENC28J60 که بیست و چند هزاری بی زبون پولشه ، با استفاده از کابل RJ45 مقدار دمایی رو توسط میکروکنترلر خونده بود و تو موزیلا فایر فاکس نمایش میداد ، که خب در صورت استفاده از این مدل پی آی سی که اترنت رو پشتیبانی میکنه نیازی به این آِی سی گرون نیست
        که خب این امکاناتی که شما گفتید در سری PIC18F به بعد دیده میشه که قیمتشون سر به فلک میکشه ، محض اطلاع بگم دوساعت پیش جمهوری بودم کمتر کسی جنس میفروخت و الکی میگفتند تموم کردیم یا تو انبار داریم ، دوستم فروشنده است گفت پنجشنبه میکرو PIC16F877 قیمت دادم به مشتری 8400 و امروز خودم خریدم 9600
        خدا رحم کند

دیدگاه

این جریان RF چیه پس؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
            این جریان RF چیه پس؟
            سلام
            نمیدونم متاسفانه ، مهندس ها به ما هم بگین

Good Luck

دیدگاه

نوشته اصلی توسط scienceaddict
              سلام
              نمیدونم متاسفانه ، مهندس ها به ما هم بگین

Good Luck
              فکر کنم یه قسمت گیرنده و فرستنده داخلی هم داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X