اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد فرکانس کاری pic و ارتباط با uart

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد فرکانس کاری pic و ارتباط با uart

سلام
    خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
    یه برد دارم که در تحلیل عملکردش با مشکل مواجه شدم.
    پردازشگر این برد یه pic18f8722 هست که با یه کریستال 16 مگا درایو شده.
    این برد به صورت اسلیو روی یه شبکه ی مدباس با بود ریت 9600 داره کار می کنه.
    با توجه به چیزایی که من می دونم . چون تقسیم فرکانس کاری میکرو به 9600 عدد صحیحی بر نمی گردونه.پس باید در ارتباط uart خطا داشته باشیم.
    با به صورت دقیق تر pic از بلوک BRG استفاده می کنه تا باود ریت رو تولید کنه .ثباتی که برای کنترل باود استفاده می شه یه عدد صحیح رو می گیره.
    که این باعت میشه مجبور باشیم برای صفز کردن خطای UART از کریستال های خاص استفاده کنیم مثل(11059200).
    مشکل اینجاست که این برد با کریستال 16 مگا بدون هیچ خطایی داره کار می کنه .نزدیک به 1200 رکوزد روی باس ارتباطیش با هاش دیتا رده بدل کردم ولی دریغ از یه خطا.
    برای همین به کریستال شک کردم . ولی متاسفانه نتونستم DATASHEET ای از این قطعه پیدا کنم .
    کریستاله 4 تا پایه داره.
    روش نوشته
    AA62
    16.000M
    توی اینترنت خیلی گشتم .نمونه های مثل همین کریستال پیدا کردم که تویه یه رنج مشخص از فرکانس ها کار می کنند .با قابلیت مقدار گیری اتوماتیک.
    دیتا شیت یه نمونه از این کریستال ها رو با یه عکس از کریستال مورد نظر خودم اضافه می کنم . البته اگه تونستم (ببخشید زیاد حالیم نیست).
    ببخشید خیلی طولانی شد.اصلا مگه میشه یه کریستال توی یه رنج از فرکانس ها کار کنه .و مقدار گیری اتوماتیک داشته باشه؟؟؟؟(تو این دیتا شیته نوشته).یا شاید من دارم راه رو اشتباه می رم.
    امکانش هست که با فرکانس 16 مگا من یه ارتباط UART رو با یکی از باود ریت های استاندارد بدون خطا داشته باشم ؟
    لینک دیتا شیت
    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=ea3b964a5b46222b9a0bd408b0613c31
    لینک عکس

پاسخ : سوال در مورد فرکانس کاری pic و ارتباط با uart

من هم به این موضوع برخورد کردم ، اما متوجه شدم کریستالم که از یه حدی (11 مگ ) بالاتر میره کامپایلر خطایی برای سریال حساب نمیکنه !
    7.3728 صفر بود
    8000 خطا 0.16 بود
    16000 خطا 0 بود

دیدگاه

ممنون به خاطر جواب سریعتون
      منظورتون رو متوجه نشدم.
      یعنی اینکه ممکنه تو برنامه ای که روی ای سی لود شده فرکانس کاری .فرکانس دیگه ای ست شده؟
      من یه کمی قاطی کردم.اصلا مگه ممگنه کریستال بتونه بنا به فرکانسی که ای سی می خواد.فرکانس کاریش رو تغییر بده. اصلا چه معنی می ده ؟مگه دست خودشه؟.اصلا از کجا می فهمه ای سی چه فرکانسی رو می خواد .در مورد این دیتا شیته چی ؟ نظرتون چیه؟
      خیلی سوال پرسیدم :sad:
      آخه من با ccs یه برنامه براش نوشتم .فرکانس کاری رو 16 مگا ست کردم.ولی رو مدباس با باود ریت 9600 کلی خطا داد .فعلا از زندگی نا امیدم. :cry:

دیدگاه

این کریستال مال شرکت سی تی زنه
        تو فرکانس 16 کار می کنه
        با انتخاب باود ریت مناسب میشه خطای ارتباطی رو مینیمم کرد
        تمامی مطالبی که در مورد متغییر بودن فرکانس نوشتم رو منکر می شم .
        ولی مفهوم این جمله رو که
        automatic mounting and reflowabletype
        متوجه نمی شم.
        این رو جز مزایای این کریستال تو دیتا شیتش ذکر کرده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X