اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

PIC & SIM900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : PIC & SIM900

نوشته اصلی توسط abolfazlk873
    من ctrl-Z را دقیقاً به همون صورتی که در پست قبلی نشان دادم ارسال میکنم. یعنی در ادامه متن پیامک <ctrl-Z> رو هم میفرستم . البته اگر ملاحظه کرده باشید عدد 26 رو هم ارسال کردم.
    حالا مگه چه جوری باید ارسال بشه؟ :read:
    بله

خسته نیاشید :biggrin:

ببینید علامت <> به معنی یک عنصر هست , با یک مثال توضیح میدم

فرض کنید که میخواهید کاراکتر های salam رو SMS کنید

بافری که به sim900 میفرستید باید حاوی اعداد هکز زیر باشد

0x73/0x61/0x6C/0x61/0x6D/0x1A

عدد هکز 0x1A که در آخر رشته آمده همان دسیمال 26 است یا همان عنصر Ctrl-z

هر عنصری در SIM فقط یک بایت است

دقت کنید در انتهای هر رشته ای که میخواهید SMS کنید باید عدد هکز 0x1A باشد تا ارسال شود

0x73/0x61/0x6C/0x61/0x6D/0x1A

با

<salam<Ctrl-z

برابر است

?OK

نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
    تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

با سلام و تشکر از همه عزیزانی که به ما کمک کردند.
      آقای رمضانی بالاخره این SMS رو فرستادم . در ضمن مشکل من همونی یود که تو پست قبلی گفتم و شما هم به اون شک کرده بودید. (عدد 26 به صورت متن ارسال میشد.)
      اما یه سوال . من دیتاشیت مربوط به دستورات AT COMMAND شرکت SIMCOM رو مطالعه کردم و به طور مثال در قسمت SMS که از دستورات ctrl-Z استفاده شده بود ، اصلاً به این موضوع اشاره نشده بود که عدد 26 معادل ctrl-Z میباشد . و همچنین این که از این نوع دستورات در این دیتاشیت کم نخواهد بود میخوام بدونم که شما برای به دست آوردن این ها به منبع خاص دیگری مراجعه کردید؟ و اگر مراجعه کردید اون منبع چی بوده ؟ به طور مثال دستور ESC که برای نفرستادن پیامک هست معادلش چیه؟
      هر وقت خواستید کاری بکنید، چهل سال عقب و چهل سال جلو را در نظر بگیرید. "بابابزرگ"

دیدگاه

سلام

خوشحالم که موفق شدید

راستش من منبع مشخصی ندارم , این اطلاعاتم با چرخیدن تواینترنت به دست آوردم , دقیق خاطرم نیست اما فکر کنم اوایل پی دی اف AT COMMAND ها یه توضیحاتی وجود داشت , اما به هر حال شما در این ماژول ها به دستورات زیر نیاز دارید

#define LF 10
        #define Enter 13
        #define Ctrlz 26
        #define Esc 27
        #define double_q 34
        #define single_q 39

به هر حال این اعداد استاندارد هستد و ربطی به SIM900 ندارن , شما کلید Enter رو هم که در کیبورد میزنی ,کیبورد عدد 13 رو به کامپیوتر ارسال میکنه
        نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
        تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

سلام
          دوست عزیز در پایان فرستادن کامندها باید کد اسکی 13 که enter هستو هم بفرستی فک کنم

دیدگاه

سلام بر مهندسین بزرگ،
            میخواستم اگه امکانش هست نحوه اتصال و راه اندازی SIM900 رو بذارین،اینکه میکروی متصل باید قابلیت سخت افزاری خاصی رو داشته باشه؟
            برای ارتباط بر قرار کردن با SIM900 باید از چه دستور های استفاده کرد؟مثلا برای ارسال یا دریافت اس ام اس.
            اگه یه مثال از یه برنامه نوشته شده بیارین که مثلا هم ارسال هم دریافت اس ام اس داشته باشه دیگه نیازی به توضیح نیست خودم تا تهشو میگیرمو اذیتتون نمیکنم.
            راستی اگه امکانش بود مثال از کامپایلر MikroBasic باشه چون فقط همین کامپایلرو بلدم.
            کسی نمونه برنامه ای داره؟

دیدگاه

با سلام
              میکروتون باید دارای قابلیت usart باشد.
              در ضمن برای مثال هم می تونی به مجله نویز نسخه 13 مراجعه کنید.
              هر وقت خواستید کاری بکنید، چهل سال عقب و چهل سال جلو را در نظر بگیرید. "بابابزرگ"

دیدگاه

ممنون بابت راهنمایی اما مشکلی رو حل نکرد.یه نمونه برنامه با کامپایلر MikroBasic میخواستم.تو مجله نویز شبیه سازی شده با Labview بود.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                  من با کامپیوتر راحت با سیم 900 ارتباط برقرار کردم ولی حالا که با میکرو می خوام یه دستور ساده مثلا همین AT رو بفرستم دیگه OKدریافت نمیکنم .در واقع هر رشته ای که بفرستم دو حرف اولش رو دریافت میکنم .مثلا putrsUSART("PHOENIX"( دریافت تو یوزارتم هستش PHاز طرفی هم اگه هم زمان پایه TXماژول رو به RXکامپوتر بدم OK رو میگیرم .حتی تونستم زنگ هم بزنم.یعنی تونستم با میکرو دستور ATو دستور زنگ زدن رو بفرستم و از طریق کامپیوتر OK رو ببینم ولی رو ال سی دی متصل به میکرو فقط دو حرف اول عبارت رو نشونم میده .و زنگ هم میخوره.موندم دیتایی که سیم 900 میفرسته چرا برا کامپیوتر OKهستش ولی برای میکرو دو حرف اولی که فرستادم . oo: :angry:ظاهرا عجیبه .دوستان بنظرتون چرا :cry2:اینجوریه؟
                  ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                  شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
                    با سلام خدمت دوستان
                    من با کامپیوتر راحت با سیم 900 ارتباط برقرار کردم ولی ...
                    سلام
                    این که نوشتید که عبارات را کامل دریافت نمی کنید اشکال از سیم 900 نیست ؛ بلکه به احتمال خیلی زیاد ؛ از نرم افزار و سورس کد شماست. و همانطور که می دانید. بی شک تفاوت هایی بین کامپیوتر و میکرو هست یکی از آنها ، چگونه ذخیره کردن رشته ای از کاراکتر هاست. در صورت تمایل می توانید سورس کد را خیلی خلاصه اینجا کپی کنید تا همه با هم یکی نگاهی بیندازیم و با هم بررسی کنیم.

البته شاید تا الان خودتان مشکل را حل کرده باشید...
                    اینجا هم یک سری بزنید : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97184.0

با هم موفق باشیم
                    والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا اصغریان
                      سلام
                      این که نوشتید که عبارات را کامل دریافت نمی کنید ...
                      با هم موفق باشیم
                      سلام .ممنون از لطفتون .بله خدا روشکر مشکل حل شد :wow:بعد از سه روز امروز ظهر میکرو تونست اطلاعات رو از سیم 900 بگیره .تا قبل از اون می تونست اطلاعات بفرسته ولی تو دریافت مشکل داشت.امروز دیگه داشت این حالات بهم دست میداد : :angry: :cry: oo: :cry: که یهو به این حالت رسیدم :wow:
                      مشکل از این بود که ولتاژ تغذیه میکرو 5 ولت بود که باعث میشد سطح منطقی بالا بیاد و نتونه سطح منطقی که سیم 900 میفرسته و حدود 3 ولت هستش رو بشناسه .که با کاهش این ولتاژ به 4 ولت درست شد(ولتاژ میکرو رو هم از ولتاژ تغذیه سیم 900گرفتم)
                      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                      شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
                        از این بود که ولتاژ تغذیه میکرو 5 ولت بود که باعث میشد سطح منطقی بالا بیاد و نتونه سطح منطقی که سیم 900 میفرسته و حدود 3 ولت هستش رو بشناسه .که با کاهش این ولتاژ به 4 ولت درست شد(ولتاژ میکرو رو هم از ولتاژ تغذیه سیم 900گرفتم)
                        سلام
                        خوشحالم که جواب گرفتید و موفق شدید. همانطور که قبلا هم در پست
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97184.0
                        اشاره کرده بودم تغذیه سیم 900 مطلب بسیار مهمی است که حتما باید دقت مضاعفی در آن لحاظ شود. با توجه به اینکه ورودی های میکرو دارای سطوح صفر و یک با عملکرد شبیه اشمیت تریگر هستند، مطلبی که شما به آن رسیدید (سطوح سیگنال) ؛ بسیار جالب است. ممنون.

با هم موفق باشیم

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

بهsim900ارسال دارم اما دریافت ندارم

Sim900رو که به لبتاب وصل میکنم همه چیokهست.
                          اما وقتی به میکرو وصل میکنم براش ارسال دارم و عمل میکنه اما ازش دریافت ندارم.البته مشکل سخت افزاری مطلقا ندارم.
                          آیا بجز اینتر بعد از هر دستور ، دستور دیگه ای هم داره؟
                          جدیدترین ویرایش توسط leader.; ۱۲:۳۱ ۱۳۹۵/۰۵/۰۴.

دیدگاه

پاسخ : بهsim900ارسال دارم اما دریافت ندارم

بسم الله الرحمن الرحیم

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
                            Sim900.......عمل میکنه اما ازش دریافت ندارم.البته مشکل سخت افزاری مطلقا ندارم.
                            آیا بجز اینتر بعد از هر دستور ، دستور دیگه ای هم داره؟
                            برنامه تان را بگذارید به همراه یک شماتیک سخت افزاری. انشالله که بتونم کمکی کنم

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

مرسی حلش کردم.
                              با کاهش ولتاژ تغذیه میکرو از 5 ولت به 4 ولت مشکل برطرف شد.
                              ظاهرا میکرو دامنه سیگنال دریافتی از sim900رو که 2.85 ولت بود رو بعنوان صفر منطقی تلقی میکرده.
                              حالا چرا با کاهش ولتاژ کاری میکرو قضیه حل شد .الله اعلم!!
                              چون با این کاهش ولتاژ تمییز سطح منطقی نباید کاهش پیدا کرده باشد.

دیدگاه

مگه شما زمین ها رو به هم وصل نکرده بودین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X