اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی pic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه نویسی pic

سلام دوستان.من با avr کار میکنم و حالا شنیدم که pic کم نویز گیر تره>آیا این درسته؟
    با چه زبانهایی میشه اینو برنامه نویسی کرد؟با بسکام هم میشه؟
    امکاناتش چجوریه آیا مثل avr هست؟adc داره این؟
    اگه مقاله چیزی دارین لطف میکردین لینکشو میدادین خوب بود.ممنون از همه.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

پاسخ : برنامه نویسی pic

اگه تا الان با AVR کار کردین، همون رو ادامه بدین.بحث نویز گرفتن یا نگرفتن و... چندان قابل اعتنا نیست.
    بهتره قبل ایجاد تاپیک هم یه سرچی میزدین!
    اگه همچنان اصرار دارین با گشتن تو همین بخش مطالب جالبی میتونین پیدا کنین.اگر نتونستین اون موقع اطلاع بدین.

دیدگاه

سلام

من با avr کار میکنم و حالا شنیدم که pic کم نویز گیر تره>آیا این درسته؟
      راستش من تا حالا با AVR کار نکردم , اما فکر میکنم PIC نسبت به AVR خیلی کم نویز تر هست چون من تا حالا ریخت نویز رو تو مدارام ندیدم :smile: ولی کسایی که با AVR کار میکنن از این موضوع شکایت دارن !

با چه زبانهایی میشه اینو برنامه نویسی کرد؟با بسکام هم میشه؟
      هر زبانی که دوست داشته باشید , که خب بهترین زبان من فکر میکنم C هست و بهترین کامپایلر هم کامپایلر های خود شرکت میکرو چیپ است , همشون به زبان C استاندارد ANSI است

امکاناتش چجوریه آیا مثل avr هست؟adc داره این؟
      تا اونجایی که من درباره 8 بیتیا اطلاعات دارم امکانات بیشتری نسبت به AVR وجود داره , ADC که چیزی نیست بعضی از انواع اونا درایور LCD هم داره , سخت افزار برای ارتباط رادیویی و خیلی امکانات دیگه

نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
      تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

ب نظر من pic در شرایط معمولی زیاد فرقی با avr نداره ولی تحت شرایط بد از نظر سخت افزار واطمینان کاملا برتری با pic هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X