اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد نحوه ایزولاسیون ورودی مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد نحوه ایزولاسیون ورودی مدار

سلام
    من در حال طراحی یک بورد صنعتی با میکروی PIC هستم .این بورد 8 پورت ورودی دارد که می خوام اونها رو از میکرو ایزوله کنم طوری که بشه ولتاژهای بالا رو بشه به مدار داد.نظر خودم رواپتوکوپلر هست ولی عموما اپتوکوپلر ها ورودی ضعیف و خروجی قویتری دارند ولی من برعکس می خوام.آیا IC با کارکرد برعکس سراغ دارید؟یا چه جوری از همین استفاده کنم.نکتهای که هست اینه که ولتاژ مقدار ثابتی نداره و می تونه از 0 تا 27 ولت DC باشه
    ممنون از پاسخهاتون

پاسخ : سوال در مورد نحوه ایزولاسیون ورودی مدار

سلام.
    ساده ترین کار اینه که می تونه از یک تقسیم مقاومتی برای خروجی هات استفاده کنی اما با مقاومت در حد 500مگا اهم تا جریان کشی نداشته باشی و بعد از اون دیتا رو بافر کنی و به اپتوکوپلر بدی. راه دیگه استفاده از لولشیفتر هست اما برای این میزان شیفت دادن باید خودت طراحیش کنی که منطقی نیستش. من خودم یه طرف مدار300 ولت داشتم و طرف دیگه 3.3 که برای کار شبیه تو از راه اول استفاده کردم و خیلی خوب جواب داد.
    راجع به افزاینده بودن اپتوکوپلر درست میگی اما همشون این طور نیستند. دو نوع کلا داریم یک نوع ترانزیستوری که گیت تحریک می شه که افزایندست و نوع دیگه که دیودی هستش که شما باید از این طرح استفاده کنی. البته راه های دیگه ای هم وجود دارد که بر می گرده به شماتیک دقیق مدار و میشه طراحی وابسته تنها به اون شماتیک.
    در پناه حق.

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد نحوه ایزولاسیون ورودی مدار

ممنون که جواب دادید.با سری کردن دو مقاومت 330 و 120 (مجموعا 500 اهم ) دو وات با ورودی های اپتو مشکل حل شد و رنج 5 تا 27 ولت ورودی را به خوبی یک مطقی در خروجی میدهد (برای میکرو)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X