سلام به همه مهندسین گرامی.برای یه کار صنعتی نیاز دارم جریان 4 تا 20 میلی آمپر رو تبدیل کنم به 0 تا 5 ولت تا میکرو بتونه اونو تشخیص بده.البته میشه اونو به فرکانس هم تبدیل کرد تا دقت بالا تر بره.میخواستم بدونم از دوستان کسی تا بحال این کار رو انجام داده و چه روشی رو پیشنهاد میکننین
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مبدل جریان به ولتاژ یا فرکانس
Collapse
X
-
پاسخ : مبدل جریان به ولتاژ یا فرکانس
دوست عزیز تو انجمن ها این کار انجام شده برای 4 تا 20 میلی آمپر باید یک مقاومت حول 250 اهم سری کنی بامنبع که 4*250 برابر می شه با 1 ولت و 20*250 می شه 5 ولت البته بهتره این مقاومت رو یکم کمتر از 250 بگیری چون در AD های صنعتی که مقاومت 250 اهم می زارن محدوده ولتاژی بین -10 تا +10 ولت است به خاطر همین مشکلی نداره اما مقاومتت رو به نظر من 220 بزار سعی کن برای دقت خوندن هم از میکرویی استفاده کنی که AD 12 بیت داشته باشهآیا تا به حال به این فکر کرده ایم که نبود قانون کپی رایت در کشور ما چه لطمه بزرگی به کشور ما زده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
پاسخ : مبدل جریان به ولتاژ یا فرکانس
نوشته اصلی توسط esi_52000سلام به همه مهندسین گرامی.برای یه کار صنعتی نیاز دارم جریان 4 تا 20 میلی آمپر رو تبدیل کنم به 0 تا 5 ولت تا میکرو بتونه اونو تشخیص بده.البته میشه اونو به فرکانس هم تبدیل کرد تا دقت بالا تر بره.میخواستم بدونم از دوستان کسی تا بحال این کار رو انجام داده و چه روشی رو پیشنهاد میکننین
دیدگاه
-
درایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
دیدگاه
دیدگاه