اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکروکنترلر در صنعت (خط تولید)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میکروکنترلر در صنعت (خط تولید)

سلام دوستان
    من یه مدتیه با همین میکرو وارد بازار کار شدم و تقریبا ازش راضی هستم .... حالا درگیر یک پروژه صنعتی بزرگ شدیم تقریبا کنترل یک خط تولید (یه سری ورودی و یه سری خروجی داریم 32 ورودی 8 خروجی)
    pcb و طراحی مدار صنعتی رو بلدیم و روش های حذف نویز رو هم باهاش اشنایی داریم
    حالا چندتا سوال پیش میاد :
    1-میکروهای pic امادگی کار در محیط صنعتی رو دارند (مدت زمان کار کرد و عوامل محیطی گرد و خاک و ....)؟ایا این کار اصولی است ؟
    2- میشه به جای plc logo استفاده کرد ؟ فرض ایزوله ورودی و خروجی رو رعایت کنیم .
    3- ایا نرم افزارهای برنامه نویسی (بخاطر کرک شدن) قابلیت اطمینان رو دارن که چند سال سیستم کار کنه؟
    4-یا با همون plc logo انجامش بدیم ؟

پاسخ : میکروکنترلر در صنعت (خط تولید)

اگه بخوای اقتصادی عمل کنیم باید چند مورد رو مد نظر بگیریم
    plc از قبل طراحی شدهتا در محیط های صنعتی کار کند و انواع مختلف هست میتونی با توجه به نیازت یکیشون رو انتخاب کنی.اما اگه بخوای با توجه به نیازت طراحی کنی باید زمان و وقت و هزینه ای که برای این طراحی ها و ساختش میبره رو حساب کنی(البته اگه سوتی ندی و مجدد هزینه نشه).اگه این مقدار کمتر از هزینه خرید یکplc و به علاوه سود مناسب داشته باشه، خوب چه بهتر که خودمون دست به کار بشیم ولی اگه نباشه باید بگردیم تا دلیل قانع کننده و توجیه بهتری پیدا کنیم تا ساختش برای ما به صرفه تر باشه.
    دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

به شخصه حاضرم برای هر محیطی جایگزین plc از میکرو استفاده کنم
      حتی avr

همه چی میزون هست با این میکرو ها به شرط اینکه بدونی چطور بکار بگیرید
      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

ازنظر اقتصادی بهتره که از میکرو والبته ازpicاستفاده کنی اینجوری دست و بالت هم باز تره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
          به شخصه حاضرم برای هر محیطی جایگزین plc از میکرو استفاده کنم
          حتی avr

همه چی میزون هست با این میکرو ها به شرط اینکه بدونی چطور بکار بگیرید
          سلام معلومه که زیاد با میکروها دست و پنجه نرم کردید
          راستش من اصلا توجیه نیستم که میگن pic نویز پذیریش کمه و avr زیاد
          من با avr در رابطه با نویز هیج مشکلی نداشتم
          و داخل خیلی از ماژول های پی ال سی رو دیدم که توش avr هست.میشه شما کمی توضیح بدید؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

در چه رابطه ای توضیح بدم؟
            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
              در چه رابطه ای توضیح بدم؟
              در رابطه با این دو میکرو به لحاظ نویزپذیری

دیدگاه

من دو هفته پیش یه لو گو گرفته بودم داخلش از atme128استفاده کرده بودن توی صنعت هر جای استفاده می شه
                با این تفاسیر نتیجه می گیریم که در طراحی یه مدار از لحاظ نویز پذیری ، برمی گردد به طراحی برد و برنامه نویسی که در هر طراحی حرف اولو می زنه نه استفاده کردن از میکرو خاصی
                البته من توی صنعت همavr استفاده کردم وهم picوdspicهر سه این میکروها تو جاهای صنعتی مثل موتورخانه که حداقل بالای دها پمپ و دها چیلر و دیگ هستند جواب می ده

دیدگاه

در رابطه با نویز پذیری بین دو میکرو
                  بنده هیچ تفاوتی ندیدم
                  فقط و فقط اتمل های موجود در ایران از لحاظ جنس و مرغوبیت قابل قبول نیستند
                  بنده یک برد یکسان در شرایط یکسان را با این دو خانواده تست کردم
                  و هیچ فرقی ندیدم

دیدگاه

دقیقا من هم تا حدی به این مطالب رسیدم ولی خیلی از افراد نمیدونم از کجا به این نتیجه رسیدن که فقط pic ضد نویزه و بس
                    ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X