اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای شروع پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای شروع پروژه

سلام من تازه اومدم به سمتpicمیخواستم یک میکرو تومایه های mega32 بهم معرفی کنید
    میخواستم یک میکروبه عنوان masterداشته باشم وچندتا میکرو بعنوان slave

هرچند لحظه ازمیکرو اصلی به میکروهای دیگم اطلاعتی روبفزستم
    ممنون

پاسخ : راهنمایی برای شروع پروژه

سلام

میکرو PIC18F452 میکرو مناسبی هست و برای پروگرام کردنش به مشکل بر نمی خورید , خیلی ها هم تو انجمن باهاش کار کردن

http://www.microchip.com/wwwproducts/Devices.aspx?dDocName=en010296
    نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
    تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramezani.t
      سلام

میکرو PIC18F452 میکرو مناسبی هست و برای پروگرام کردنش به مشکل بر نمی خورید , خیلی ها هم تو انجمن باهاش کار کردن

http://www.microchip.com/wwwproducts/Devices.aspx?dDocName=en010296
      قیمتش تو بازار چنده؟؟
      وبنظرشما برای میکرو های زیرمجموعه هم از همین آیسی استفاده کنم؟؟

دیدگاه

تو سایت جوان 13500 تومان هست که البته این قیمت واقعی نیست , یه دلیل گرون بودنش به خاطر DIP بودنشه , میکرو PIC18F67J50 که امکانات خیلی بیشتری داره 16500 تومان هست

میکرو PIC18F452 برای شروع خیلی عالیه .

در کل تنوع میکرو های میکروچیپ خیلی زیاده و شما آزادی عمل زیادی برای انتخاب دارید

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی برای شروع پروژه pic

شما با چه کامپایلری کارمیکنید؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی برای شروع پروژه pic

نوشته اصلی توسط تیبا
            شما با چه کامپایلری کارمیکنید؟؟؟
            CCS به نظر من بهترین کامپایلره. هم باگ های نرم افزار هایی مثل MICRO C نداره هم لایبرری های خوبی داره چون مثلا کامپایلر mplab هم هست اما لایبرری های خیلی کمی داره و مجبورید بیشتر با رجیستر ها کار کنید به علاوه که که از لحاظ بهینه بودن (حجم کمتری رو اشغال کردن) بهتر از ccs نیست.
            میکرو هم 16f877 هم خوبه اما اون 18f452 که دوستمون گفتن قویتره

در مورد i2c هم یه تاپیک زدم که با همین نرم افزار ccs نوشتم
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81155.0
            AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
              CCS به نظر من بهترین کامپایلره. هم باگ های نرم افزار هایی مثل MICRO C نداره هم لایبرری های خوبی داره چون مثلا کامپایلر mplab هم هست اما لایبرری های خیلی کمی داره و مجبورید بیشتر با رجیستر ها کار کنید به علاوه که که از لحاظ بهینه بودن (حجم کمتری رو اشغال کردن) بهتر از ccs نیست.
              میکرو هم 16f877 هم خوبه اما اون 18f452 که دوستمون گفتن قویتره

در مورد i2c هم یه تاپیک زدم که با همین نرم افزار ccs نوشتم
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81155.0
              ممنون اینکه بیشتر درگیررجیسترها باشی یک مزیته یا عیب ؟؟
              میکروسی چطوره؟؟آخه من یادگیریشو با اون شروع کرذم

دیدگاه

درتاپبکی که ایجاد کردید میخواید ارتباط با چندslave رو هم بگید
                من هم همین رو میخام ولی نوع ارتباطم بیسیم هست
                و باید از یکی از ماژول های بیسیم استفاده کنم .ماژول i2c هم هست؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
                  ممنون اینکه بیشتر درگیررجیسترها باشی یک مزیته یا عیب ؟؟
                  میکروسی چطوره؟؟آخه من یادگیریشو با اون شروع کرذم
                  بستگی به لایبرری ها داره اگه یه لایبرری قوی مثلا برای بخش COMPARE باشه که تمام قابلیت ها رو ارائه بده خوب دیگه کار کردن با رجیسترها فقط وقت رو میگیره اما اگه نه باید با رجیسترها کار کرد تا به اون چیزی که میخوای برسی. ccs هم یا لایبرری نداره یا خوبشو داره :mrgreen: تازه روز به روز قوی تر هم میشه. و چون mplab کامپایلر بهینه شده ای نسبت به ccs نیست پس کار کردن باهاش بی فایدس خیلی ها هم میرن طرف این کامپایلر چون میگن خود شرکت سازنده میکرو این کامپایلر mplab رو ارائه میده . پس حتما بهتره. البته اینا نظرات من بود و به نظرم اگه آدم بخواد با mplab کار کنه اسمبلی بنویسه بهتره.
                  micro c هم باگ زیاد داره یه پروژه رو کلی روش وقت میذارید همه چی هم درسته اما هیچی کار نمیکنه :mrgreen: مخصوصا اگه بحث تخصصی بشه.

نوشته اصلی توسط تیبا
                  درتاپبکی که ایجاد کردید میخواید ارتباط با چندslave رو هم بگید
                  من هم همین رو میخام ولی نوع ارتباطم بیسیم هست
                  و باید از یکی از ماژول های بیسیم استفاده کنم .ماژول i2c هم هست؟؟؟
                  شما یه ماژول rf یا بلوتوث میخواید که ارتباطش با میکرو i2c باشه؟ من با بلوتوث و اینا کار نکردم نمیدونم.
                  AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                    و چون mplab کامپایلر بهینه شده ای نسبت به ccs نیست پس کار کردن باهاش بی فایدس خیلی ها هم میرن طرف این کامپایلر چون میگن خود شرکت سازنده میکرو این کامپایلر mplab رو ارائه میده . پس حتما بهتره. البته اینا نظرات من بود و به نظرم اگه آدم بخواد با mplab کار کنه اسمبلی بنویسه بهتره.
                    سلام. اگر منظور شما از Mplab کامپایلر C18 باشه میشه تا حدود زیادی به شما حق داد. ولی هسته کامپایلر جدید XC8 که میکروچیپ ارائه داده همون کامپایلر بی نظیر Hi-Tech هست که از نظر بهینه بودن کد هیچ کامپایلری یارای رقابت با اون رو نداره. در سری قبلی یعنی C18 هم بخش عمده تولید کد زیاد به دلیل وجود فایل Startup در زمان کامپایل بود که به راحتی و به طور معمول قابل تغییر و حذف نیست . این دستورات اضافی که در این فایل قرار دارند بدون اینکه شما بخواهید یک سری تنظیمات از جمله تخصیص فضای مشخصی از Ram برای استک نرم افزاری و... انجام میدن.
                    در کامپایلر XC8 این فایل Startup وجود نداره یا اگه داره کد اضافی تولید نمیکنه. به جرات میشه گفت این کامپایلر اگر در مود Professional استفاده بشه بهینه ترین کدها رو تولید میکنه ولی اشکال بزرگش نداشتن لایبرری هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.fazli
                      سلام. اگر منظور شما از Mplab کامپایلر C18 باشه میشه تا حدود زیادی به شما حق داد. ولی هسته کامپایلر جدید XC8 که میکروچیپ ارائه داده همون کامپایلر بی نظیر Hi-Tech هست که از نظر بهینه بودن کد هیچ کامپایلری یارای رقابت با اون رو نداره. در سری قبلی یعنی C18 هم بخش عمده تولید کد زیاد به دلیل وجود فایل Startup در زمان کامپایل بود که به راحتی و به طور معمول قابل تغییر و حذف نیست . این دستورات اضافی که در این فایل قرار دارند بدون اینکه شما بخواهید یک سری تنظیمات از جمله تخصیص فضای مشخصی از Ram برای استک نرم افزاری و... انجام میدن.
                      در کامپایلر XC8 این فایل Startup وجود نداره یا اگه داره کد اضافی تولید نمیکنه. به جرات میشه گفت این کامپایلر اگر در مود Professional استفاده بشه بهینه ترین کدها رو تولید میکنه ولی اشکال بزرگش نداشتن لایبرری هست.
                      من با این xc8 ها کار نکردم ولی بازم مشکل لایبراری وجود داره :sad:
                      AYRIC

دیدگاه

سلام

میکروچیپ کتابخانه های زیادی برای تمامی سریهای 8 , 16 و 32 بیتی ارائه کرده , من با C18 کار میکنم و از کتابخانه قدرتمند Microchip Libraries for Applications استفاده کردم . به لینک زیر دقت کنید :

http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2680& dDocName=en547784

دیدگاه

سلام

میکروچیپ کتابخانه های زیادی برای تمامی سریهای 8 , 16 و 32 بیتی ارائه کرده , من با C18 کار میکنم و از کتابخانه قدرتمند Microchip Libraries for Applications استفاده کردم . به لینک زیر دقت کنید :

http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2680& dDocName=en547784
                          چه قابلیت هایی داره؟
                          AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                            چه قابلیت هایی داره؟
                            شما بگید چی نداره ؟! :biggrin:

فقط بعد از نصب این کتابخانه متوجه ارزش واقعی این کتابخانه میشید .

این کتابخانه کلا Open Source هست و برای هر کاری یک پروژه آماده درون اون پیدا میکنید که کار با اون رو خیلی ساده میکنه

برای مثال , برای کار با USB شما هیچ محدودیتی ندارید , از ارتباط با کامپیوتر گرفته تا حافظه های فلش و حتی ساخت کول دیسک ! شما فقط کافی پروژه مورد نظرتون رو درون mplab ایمپورت کنید و دکمه کامپایل رو بزنید &lt

دیدگاه

شما بگید چی نداره ؟! :biggrin:

فقط بعد از نصب این کتابخانه متوجه ارزش واقعی این کتابخانه میشید .

این کتابخانه کلا Open Source هست و برای هر کاری یک پروژه آماده درون اون پیدا میکنید که کار با اون رو خیلی ساده میکنه

برای مثال , برای کار با USB شما هیچ محدودیتی ندارید , از ارتباط با کامپیوتر گرفته تا حافظه های فلش و حتی ساخت کول دیسک ! شما فقط کافی پروژه مورد نظرتون رو درون mplab ایمپورت کنید و دکمه کامپایل رو بزنید &lt
                              میتونید لینک دانلود این LIBRARY رو توی یه سرور دیگه بذارید چون من نمیتونم از سایت MICROCHIP چیزی دانلود کنم :redface:
                              این لایبراری برای XC18 هم میشه استفاده کرد؟
                              AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X