سلام دوستان
برای انجام اولین پروژهآ PIC ، میکروی 18F452 رو انتخاب کردم (البته قبلاً کمی AVR کار کردم). برای تست میکرو یه برنامه ساده blink رو در دو نرمآافزار MPLAB X IDE با کامپایلر xc8 و MikroC for PIC v5.01 نوشتم. با وجود اینکه برنامه هردو کاملاً مشابه هستند و فیوزبیتآها هم مشابه مقداردهی شدن، برنامهآای که در MikroC نوشته شده جواب نمیده. در واقع با برنامه کامپایل شده در MikroC میکرو واکنش خاصی نشون نمیده :angry:. لطفاً راهنمایی کنید.
در MikroC فیوزبیتها رو به صورت زیر مقداردهی کردم:
و غیره
برنامهآهای نوشته شده به صورت زیر هستند:
برای انجام اولین پروژهآ PIC ، میکروی 18F452 رو انتخاب کردم (البته قبلاً کمی AVR کار کردم). برای تست میکرو یه برنامه ساده blink رو در دو نرمآافزار MPLAB X IDE با کامپایلر xc8 و MikroC for PIC v5.01 نوشتم. با وجود اینکه برنامه هردو کاملاً مشابه هستند و فیوزبیتآها هم مشابه مقداردهی شدن، برنامهآای که در MikroC نوشته شده جواب نمیده. در واقع با برنامه کامپایل شده در MikroC میکرو واکنش خاصی نشون نمیده :angry:. لطفاً راهنمایی کنید.
در MikroC فیوزبیتها رو به صورت زیر مقداردهی کردم:
کد:
Oscillator selection: HS Oscillator System clock switch: Disabled Powerup timer: Enabled Brown out reset: Disabled Watchdog timer: Disabled
برنامهآهای نوشته شده به صورت زیر هستند:
کد:
/* MPLAB X IDE v1.60 */ #include <p18f452.h> #include <delays.h> #include <xc.h> #pragma config OSC=HS #pragma config PWRT=ON #pragma config BOR=OFF #pragma config WDT=OFF void main(void) { TRISDbits.RD2=0; while(1) { PORTDbits.RD2=0; _delay(100000); PORTDbits.RD2=1; _delay(100000); } }
کد:
/* MikroC for PIC v5.01 */ void main(void) { TRISD.B2 = 0; while (1) { PORTD.B2=0; delay_ms(500); PORTD.B2=1; delay_ms(500); } }
دیدگاه