اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

USB 18F4550

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

USB 18F4550

سلام به همه دوستان و مهندسین گرامی.
    برای یه کار صنعتی نیاز دارم که از پورت یو اس بی میکروی 18f4550 استفاده کنم.
    شاید بگین توی پستای قبلی درموردش صحبت شده.راستش همشو خومدم .خیلی در هم و کلی گفته شده.
    نیاز دارم که کامپیوتر میکرو رو به عنوان یه پورت سریال بشناسه.ممنون میشم اگه کمکم کنین
    کامپایلرم CCS هستش

پاسخ : USB 18F4550

با سلام
    میدونم خیلی زوده :mrgreen:
    اما اگه به mikroC کار کنین، کتابخانه برای این کار داره.
    رو این موضوع تمرکز کنین که میکرو روی مد CDC پیکربندی بشه، در این صورت به عنوان پورت سریال شناخته می شه.
    The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

من کامپایلر CCS استفاده نمی کنم ولی همون طور که دوستمون گفتن باید از کتابخونه CDC استفاده کنی. توی این حالت به عنوان پورت سریال شناخته میشه. یه مد BULK هم هست که توی این حالت امکانات خیلی بشتری داری. من خودم با هر دوتا کار کردم. الان بوت لودر من usb هست و تو مد BULK کار میکنه. فقط چیزی که هست کتابخونه حدود 3کیلوبایت از حجم میکرو رو اشغال میکنه.

دیدگاه

من با 4550 زیاد کار کردم و همیشه از پروتکل HID استفاده کردم که درایور نمی خواد و ویندوز هم خیلی راحت میشناسدش.
        گرچه با توجه به سرعت و دقت بیشتر انتقال اطلاعات و امکاناتی که HID در اختیار میذاره نیازی به سریال نیست ولی برام جالبه اگه میکرو به عنوان پورت سریال شناخته بشه.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

خوب داداشم در مورد hid یه توضیحی بده تا ما مبتدیا هم یه چیزی یاد بگیریم دیگه.منتظریم عزیز

دیدگاه

HID یه پروتکل استاندارد و عمومی برای انتقال اطلاعات از طریق USB هست.کیبرد و موس USB هم از همین پروتکل استفاده می کنند.
            مباحثش قدری پیچیده س. بهترین کار استفاده از توابع کتابخانه ای MICROE و راه اندازی یه میکرو با مثالش هست.
            وقتی میکرو راه اندازی شد بقیه شو خودتون میرید جلو. فقط خیلی سعی نکنید از جزییاتش سر در بیارید چون وقت تلف کردنه و به دردی هم نمیخوره.
            برای ارتباط با میکرو از کامپیوتر ابتدا از همون HID TERMINAL MIKROE استفاده کنید. بعدش میتونید با نرم افزارهایی مثل VISUAL STUDIO یا LABVIEW هم با استفاده از DLL های مربوط به HID کارهای خوبی باهاش انجام بدید.
            یه مزیت دیگه HID اینه که شما میتونید اسم دستگاهتون رو تو تنظیمات USB بنویسید و به محض اتصال به PC، ویندوز اون اسم رو توی NOTIFICATION AREA (گوشه پایین سمت راست مانیتور) نشون میده، ضمنا توی DEVICE MANAGER هم اسم دستگاه رو نشون میده، نرم افزارتون قطع و وصل شدنش رو میفهمه و EVENT های مختلفی رو میتونید ازش استفاده کنید.
            ضمن سرعت بالای انتقال اطلاعات، عملیات چک صحت ارسال و دریافت بطور خودکار انجام میشه و در صورت وقوع خطا، بطور اتوماتیک RESEND میشه.
            اینم بگم که USB کلا با روش پولینگ توسط کامپیوتر درایو میشه. کمترین زمان پولینگ برای HIGH SPEED 480Mb/S برابر با 125 میکروثانیه هست و برای FULL SPEED 12Mb/S برابر با 1 میلی ثانیه هست.
            این زمانهای پولینگ خیلی دقیق هستند و اونایی که برنامه کامپیوتری مینویسن میتونن از اونا برای زمان سنجی های دقیق هم استفاده کنن.
            تنها ضعف USB نسبت به سریال مسئله طول کابل هست که باید برای یک ارتباط مطمئن کمتر از 2 متر باشه، البته کیفیت کابل و سرعت هم تو این موضوع موثرند.
            بنظرم مورد دیگه ای نمیرسه، اگه سئوالی هست بفرمائید در خدمتم.

دیدگاه

سلام
              من با هر دو یعنی هم باHID و هم با CDC کار کردم، هر کدوم مزیت هایی دارن
              مثلا HID درایور نمی خواد و با dll ویندوز شناسایی میشه.اما اگه بخواین با لب ویو مثلا ارتباط برقرار کنین در دسرش زیاده باید برین سراغ CDC که اونهم زیاد چیز خاصی نداره.
              The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hessam2013
                سلام
                من با هر دو یعنی هم باHID و هم با CDC کار کردم، هر کدوم مزیت هایی دارن
                مثلا HID درایور نمی خواد و با dll ویندوز شناسایی میشه.اما اگه بخواین با لب ویو مثلا ارتباط برقرار کنین در دسرش زیاده باید برین سراغ CDC که اونهم زیاد چیز خاصی نداره.
                شاید از نظر شما راحت و پیش پا افتاده باشه
                لطفا بیشتر توضیح بدید

ممنون
                هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

با سلام
                  برای توضیح بیشتر پیشنهاد می دم یک 4550 از بازار تهیه کنید و شروع به کار کنید، خالی از لطف نیست.
                  کار هم واقعا راحت هست. بعد از نصب MIKROC PRO FOR PIC به بخش مثال ها برین و مثال hid usb رو که برای 4550 هست، مشاهده کنید. با استفاده از Help نرم افزار با کار توابع آشنا میشید و می تونید بسته به نیاز تغییرات مورد نظرتون رو اعمال کنید. برای تست پیشنهاد می کنم همون برنامه مثال رو مستقیم بریزین توی میکرو و تست بگیرین. اگر این کارو انجام بدین، خواهید دید(البته اگه مدارتون رو هم خوب بسته باشین) که بدون این که درایوری نصب شده باشه، دستگاه شما شناسایی میشه و در Device manager قابل مشاهده است. این اساس کار HID ها هست.همون که میگیم Plug and Play. بعد از شناسایی دستگاه، HID Terminal MIKROC رو باز کنین و با دستگاه ارتباط برقرار کنین. خوب من هم ابتدا فکر می کردم HID خوبه و البته خوب هم هست اما نه برای هر کاری. مشکل از اونجا شروع شد که خواستم با لب ویو دستگاهمو کنترل کنم. بعد از چندین سرچ دیدم HID دنگ و فنگ داره برای اینکه بشه شناسوندش به لب ویو. راه حل اینه که پورت USB رو به عنوان پورت COM مجازی استفاده کنیم. چون لب ویو راحت با COM کار می کنه. این همون CDC است که گفتم. برای این کار هم کتابخانه MIKROC PRO هست که به همون راحتی میشه خوندش و فهمیدش. برای این کار اما به یک درایور نیاز داریم، تا دستگاه شناسونده بشه، که اونهم توسط VISA DRIVER WIZARD تو لب ویو خیلی راحت ساخته و نصب میشه. کلی آموزش تو اینترنت براش هست. امکانات دیگری مثل تیدیل دستگاه به mass storage device هم تو این کتابخونه وجود داره.
                  امیدوارم توضیحات کمکی بهتون کرده باشه. :icon_razz:

دیدگاه

آ‌من با HID تو سی شارپ زیاد کار کردم و مشکلی هم نداشتم و فکر میکنم لب ویو هم بتونه از DLL های MANAGED ویژوال استودیو استفاده کنه.
                    ولی در مورد شناسوندن میکرو به عنوان VCP یا MASS STORAGE توی کتابخونه ها چیزی پیدا نکردم.
                    اگه اینکارو کردین لطفا عملی تر راهنمایی کنین. ممنون

دیدگاه

با سلام مجدد
                      بله لب ویو میتونه با dll ها کار کنه، اما من تو فروم NI که گشتم، دیدم برای من کار مشکلی خواهد بود، چون این جور که فهمیدم اطلاعات خاصی می خواد که من ندارم. اما برای پیکر بندی به اون دو شکل VCP و mass storage device شما اول یه نسخه از کامپایلر های MIKRO* PRO FOR PIC رو نصب کن من خودم با C می نویسم شما هم که معلومه بلدی n برابر من :applause:. بعدش این نرم افزار رو نصب کن(package-manager)
                      http://www.mikroe.com/package-manager/
                      کتابخونه های MIKROE رو هم میشه از سایت Libstock.com گرفت، من که خیلی خوشم اومد از این سایت.
                      اینم لینک اون کتابخونه که شما می خوای:
                      http://www.libstock.com/projects/vie...device-library
                      امیدوارم توضیحات کمکی بهتون کرده باشه. :wow:

دیدگاه

با تشکر از راهنمایی خوبتون.
                        تو لب ویو هم اگه DLL های MANAGEDآ‌ شده رو ADD کنی، از توابعش میتونی تو برنامه استفاده کنی. میمونه فقط یه VIDآ‌ و PID که همونی که توی USB DISCRIPTOR تعریف میشه باید تو نرم افزار برای ارتباط با میکرو استفاده بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X