اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک:اندازه گیری ولتاژ ac

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک:اندازه گیری ولتاژ ac

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
    از اینکه اینقدر با صداقت و سعه ی صدر صحبت میکنین خیلی خوشحالم.
    :
    اگه مستقیما بعد از پل دیود، خازن بزاریم؛ اون موقع همین311 خواهد شد؟
    با سلام جناب مهندس

بنده لایق این همه لطف و انسانیت و محبت شما نیستم.

بنده هم از اینکه اینجا با شما آشنا شدم خیلی خوشحالم

با احترام ؛ عرض کنم که بله بعد از خازن مقدار ولتاژ همان 311 ولت خواهد شد .
    به شرط آنکه بار متصل شده کاملا رفتاری خازنی داشته باشد. در غیر اینصورت Ripple Factor باید محاسبه شود.
    والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : کمک:اندازه گیری ولتاژ ac

نوشته اصلی توسط Reza_Asgharian
      []

همانطور که همه می دانید :

یک موج سینوسی دارای دو تا قله یا پیک Peak مثبت و منفی است. و یک فرکانس تغییرات که ما در ادامه از آوردن مداوم فرکانس تغییرات و مقادیر لحظه ای سینوس زوایا ، پرهیز می کنیم و لذا داریم :

ولتاژ آر ام اس برابر است با ولتاژ پیک تقسیم بر رادیکال دو است یعنی :
      V(rms) = v(peak)÷ radikal(2):

در اینجا (مخرج کسر) عبارت رادیکال 2 است که اصطلاحا Crest Factor یا ضریب قله !! نامیده می شود و این ضریب برای ولتاژهای دیگر با شکل موج های خودشان فرق می کند و مثلا برای موج مثلثی رادیکال 3 است ، برای موج مربعی برابر 1 و غیره.

و باز هم همانطور که می دانید : توضیح اینکه ولتاژRMS ( آر ، ام ، اس) همان چیزی است که ما به کمک ولتمتر می خوانیم. اما ولتاژ پیک توسط اسیلوسکوپ محاسبه می شود. پس همواره بین ولتاژ پیک (Vpeak یا Vm )و مقدار RMS این رابطه ها برقرار و معتبر است.

اگر ما یک شکل موج سینوسی ( با شرط فرکانس 50 هرتز) را به کمک دیود پل به طور کامل و تمام موج تبدیل به ولتاژ جریان مستقیم یا DirectCurrent= D.C. در بیاوریم داریم :
      ولتاژ یکسو شده یا DC برابر است با 2 * ولتاژ پیک تقسیم بر عدد پی
      Dc= 2* Vpeak÷ pi

البته لازم به توضیح است که این ولتاژ دی سی از یکسو سازی تمام موج یک سیستم تک فازه حاصل می شود. اگر سیستم ما یک سیستم 3 فازه باشد ، فرمول محاسبه ولتاژ DC این نیست . و یک فرمول دیگر دارد. اصولا بسته به تعداد فازها رابطه محاسبه ولتاژ DC تغییر می یابد.

حالا:
      ولتاژ تک فازه برق شهر برابر است با تقریبا 220 ولت که این مقدار RMS آن است . لذا برای برق شهر ( با تکرار مجدد : پیش شرط اینکه فرکانس آن 50 هرتز باشد) ولتاژ پیک آن برابر است با 220 ضرب در رادیکال 2 که می شود تقریبا 311 ولت.

حال ، اگر ما این ولتاژ را تبدیل به ولتاژ DC کنیم ، مقدار ولتاژ DC برابر است با 2 ضرب در 311 تقسیم بر عدد پی یا همان 3.14 خودمان که می شود تقریباً 198 ولت.

البته همه اینها برای سیستم تک فازه که فرکانس آن 50 هرتز است گفته شد و مسلم اینکه اگر فرکانس برق ما 50 هرتز نباشد لذا این فرمول ها هم تغییر پیدا می کند. البته اصل این فرمولها برای هر فرکانسی صحیح است و فقط اعداد وضرائب با تغییر فرکانس تغییر می یابند.

لذا به هیچ وجه امکان ندارد که شما ولتاژ متناوب را به ولتاژ DC تبدیل کنید و مقدار عددی آن بیشتر شود. و بالعکس از نظر عددی همیشه کمتر است.
      فرمول کلی : V(t)=Vm.Sin(2*pi*frequency*t
      اگر ما یک شکل موج سینوسی ( با شرط فرکانس 50 هرتز) را به کمک دیود پل به طور کامل و تمام موج تبدیل به ولتاژ جریان مستقیم یا DirectCurrent= D.C. در بیاوریم داریم :
      ولتاژ یکسو شده یا DC برابر است با 2 * ولتاژ پیک تقسیم بر عدد پی
      Dc= 2* Vpeak÷ pi
      یعنی اینجا هم این فرمول طبق فرکانس 50 هرتز ؟
      اگه فرمولی با توجه به فرکانس 50 هرتز
      اگر 60 هرتز بود چی ؟
      میشه فرمولی ارایه بدید که ما ولتاز rms نسبت به فرکانس حساب کنیم???

میشه یه عکسی چیزی از مدار یکسو کننده اپ امپی بذارید
      برای همین پروزه
      یعنی بجای پل از یکسو کننده ایده ال استفاده ککنیم
      ؟

سوال

دیدگاه

با سلام

عرض شود که همانطور که می دانید ولتاژ متناوب ، سیگنالی است که در زمان متغیر است و برای زمان های متفاوت مقداری متفاوت دارد پس برای مدل ریاضی آن داریم

که در آن Vpeak ولتاژ قله و مقدار داخل پرانتز (_امگا_ تی ) مقدار نوسان زاویه ای با واحد رادیان بر ثانیه است

که همانطور که می بینید با فرکانس هم رابطه دارد
        اما مقدار RMS برابر است با

پس این رابطه فوق به ما می گوید که مقدار ولتاژ RMS مستقل از فرکانس است. و نکته سنجی لوک هم خیلی خیلی عالی بوده. نشان می دهد که آدم باید خیلی خیلی مواظب حرف زدنش باشد . ممنونم از دوست خوبم لوک

در فرآیند یکسو سازی این برای ما مهم است که شکل ولتاژ یکسو شده به سمت خطی صاف میل کند یعنی شبیه ولتاژ خروجی یک باتری باشد. پس اگر ما فرکانس را بالاتر ببریم و آنگاه آن را یکسو کنیم فاصله قله ها به هم نزدیک و نزدیک تر می شود و خروجی ما به سمت خطی شدن میل می کند. (دلیل استفاده از خازن در مدارات یکسو سازی دیودی) و راه بعدی افزایش تعداد فازهای جریان متناوب است . در پائین تصویر زیر مشاهده می کنید که بدون خازن ، شکل موج خروجی وضعیت بهتری دارد. (اصطلاحا Ripple آن کمتر شده است)

اما آوردن فرکانس و تاکید من بر 50 هرتز بودن و ماندن بر 50 هرتز برای چه بوده است؟!؟ صرفا برای این بوده که همه جهات و گوشه های الکترونیک بررسی شود . حالا می رویم سراغ فرکانس که کجا سر و کله اش پیدا می شود؟
        دیودها به عنوان اولین قطعه مهم و مطرح در یکسو سازی هم مثل بقیه قطعات الکترونیکی دارای مشخصات و شرائطی است .و از جمله زمان بازیابی معکوس دیود یا Reverse Recovery time , و زمان بازیابی مستقیم دیود Forward Recovery Time که در اینجا، بحث ما به فرکانس یکسوسازی (زمان) بستگی پیدا می کند. مثلا وقتی یک مولتی متر را می خرید حتما نوشته شده که ولتاژ AC را تا چه سطحی (یعنی Vrms) و با چه فرکانسی می تواند اندازه بگیرد. فرکانس ولتاژ ورودی به مالتی متر یا کلا دیود از هر دو زمان بازیابی معکوس و یا مستقیم دیود بیشتر باشد. دیود فرصت خاموش شدن را پیدا نمی کند و روش می ماند و اتصال کوتاه شده و حتما می سوزد/

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط لوک
          ....
          میشه یه عکسی چیزی از مدار یکسو کننده اپ امپی بذارید
          برای همین پروزه
          یعنی بجای پل از یکسو کننده ایده ال استفاده ککنیم
          با سلام

بله این یک مدار با دو تا دیود

در این شکل وقتی ورودی بزرگتر از صفر باشد D1 خاموش است و D2 روشن است. چون از یک سمت مقاومت R2 به زمین مجازی متصل است پس جریانی از آن عبور نمی کند و ولتاژ خروجی صفر می ماند. وقتی که ورودی کمتر از صفر شود آنگاه D1 روشن و D2 خاموش می شود. آنگاه خروجی شبیه یک پ امپ با فیدبک منفی -R2/R1 - است . که مشخصه ورودی خروجی آن به شکل زیر است

و مدار پایه یکسوساز با اپ امپ این است :

امیدوارم که مفید باشد

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

با سلام

بله این یک مدار با دو تا دیود

در این شکل وقتی ورودی بزرگتر از صفر باشد D1 خاموش است و D2 روشن است. چون از یک سمت مقاومت R2 به زمین مجازی متصل است پس جریانی از آن عبور نمی کند و ولتاژ خروجی صفر می ماند. وقتی که ورودی کمتر از صفر شود آنگاه D1 روشن و D2 خاموش می شود. آنگاه خروجی شبیه یک پ امپ با فیدبک منفی -R2/R1 - است . که مشخصه ورودی خروجی آن به شکل زیر است

و مدار پایه یکسوساز با اپ امپ این است :

امیدوارم که مفید باشد
            ممنون از اقای اصغریان
            خیلی خوب توضیح میدید
            و سعی میکنید کاملا علمی و دقیق در عین حال کامل تشریح کنید که اموزش تسهیل میکنه
            @};-

لینک این مدار یکسو ساز ایده ال رو هم قبلا زحمت کشیده بودید
            اما از اونجا که من اشنایی با این ایسی های اپ امپ ندارم و همچنین برخی از دوستان که معمولا رشته اصلی مون برق الکترونیک نبوده و از پایه کمی ضعیف هستیم
            اگه بزرگواری بکنید و نقشه و مدار کامل این یکسو ساز ها رو بذارید خیلی عالی میشه
            مثلا تو محیط پرتیوس مدار ایجاد کنید تا واقعا هم بتونیم بصری مشاهده کنیم یکسوسازی رو

و یه توضیه کوچیک در مورد نسبت و مقدار r1 , r2
            که بتونیم تو ولتاز های مختلف ازش این یکسوساز به صورت خود کفا استفاده کنیم
            که خیلی عالی میشه و حق استادی تونو بر گردن ما شاگردان ادا میکنید و ما خرسند از شما عزیز دل

البته اگه زحمتی نیست وگرنه راضی نیستیم استاد عزیز
            باز هم یاد اوری میکنم که واقعا کامل توضیح میدید و از هنر معلمی برخوردار هستید
            برای شما موفقیت و شادکامی افزون ارزو میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط لوک
              ......و یه توضیه کوچیک در مورد نسبت و مقدار r1 , r2
              که بتونیم تو ولتاز های مختلف ازش این یکسوساز به صورت خود کفا استفاده کنیم
              با سلام خدمت شما دوست عزیزم ، جناب لوک محترم

اگر به تاریخ عضویت من در این سایت و اولین ارسال من ( و البته تعداد اندک ارسال هایم) توجه بفرمائید می بینید که فاصله زیادی بین تاریخ عضویت من و تاریخ اولین ارسال من وجود دارد. دلیلش هم فقط و فقط مشغله و گرفتاری است و لا غیر. دوم اینکه بنده خودم را شایسته و مستحق لقب استاد ؛ به هیچ وجه ؛ نمی دانم و به نوبه خودم ، هنوز شاگرد هستم. دوستان دیگری از جمله شما و شخص مدیر محترم ، جناب آقای مهندس مستقیمی که خدمت شان همین جا ارادت پیدا کردم و صد البته ، بقیه دوستان و اعضا ؛ بی هیچ اغراقی بر من حق تقدم و اولویت دارند که دارای دانش و معلومات بیشتری هستند و من در برابرتان فقط این را می دانم که هیچ نمی دانم. تاکیدم می کنم که من شایسته لقب والای استادی نیستم و همیشه این شنونده است که گوینده را بر سر ذوق می آورد.
              در انتهای مقدمه هم باید بگویم برای موفقیت در هر کاری ، فقط یک عامل وجود دارد و آن عشق و علاقه است. شما و هر کسی که علاقه مند است ، موفق تر خواهد بود از کسی که تحصیلات آکادمیک دارد ، اما علاقه ندارد. این یک واقعیت غیر قابل انکار است پس خودتان را دست کم نگیرید که کار نیکو کردن از پُر کردن است.
              البته خواهش من از شما این است که یک Thread یا Topicجدید ایجاد کنید که سابقه مرتبط را بتوانیم حفظ کنیم. برای بقیه هم مفید است من طبق درخواست شما وسط گفتمان اندازه گیری ولتاژ متناوب رفتم تو بررسی پ امپ ، اما با اجازه مدیر محترم میخواستم خدمتتان عرض کنم که ، به نظر من اگر یک سرفصل مخصوص به خودش (یک زیر شاخه در تالار PIC) داشته باشیم برای بقیه هم مفید فایده است که بچه های PIC با راهنمایی مدیرشان خوب فعالیت می کنند.
              حالا میرویم سر بررسی سریع اینکه پ امپ چیست:
              اگر به طور خیلی خلاصه بخواهم برایتان OP-AMP را تشریح کنم این کلمه مختصر شده عبارت OPerational-AMPlifier است یعنی تقویت کننده عملیاتی. آمپلی فایر یعنی تقویت کننده اما چرا عملیاتی؟ زیرا این تنها قطعه الکترونیکی است که به طور مستقل می تواند تقریبا تمامی توابع اصلی ریاضی را در حوزه برق بر روی سیگنالها و سیستم ها تولید و اجرا کند.
              بهره یا Gain تقویت کننده وقتی که فیدبک منفی نداشته باشد آنقدر زیاد است (حدود حداقل 100.000) که به راحتی به اشباع مثبت یا منفی می رود. از کلمه منفی می توان این نکته را متوجه شد که پ امپ می تواند ، بسته به نیاز و طراحی ، با دو منبع تغذیه مثبت و منفی (متقارن یا غیر متقارن) و یا فقط با یک منبع تغذیه (چه مثبت و چه منفی) کار کند.
              تقریباً تمام کاربردهای پ-امپ وقتی است که حلقه فیدبک بسته باشد یعنی پایه خروجی به پایه منفی ورودی وصل شده باشد.
              قانون طلایی اول: پ - امپ دارای دو ورودی مثبت و منفی است : خروجی پ امپ برابر است با مجموع هر آنچه بر روی این پایه قرار می گیرد ضرب در مقدار بهره به عبارت دقیق تر : هر آنچه که بر روی پایه ورودی مثبت است منهای هر آنچه بر روی پایه ورودی منفی قرار می گیرد ، ضرب در بهره.
              در اینجا AOL یعنی بهره پ امپ در زمانی که فیدبک ندارد. Open-loop
              قانون طلایی دوم : هرگاه ما فیدبک منفی داشته باشیم . یعنی از پایه خروجی به ورودی پایه منفی ارتباطی با استفاده از هر مدار یا قطعه ای که می خواهد باشد ؛ مهم نیست؛ ما هر دو پایه مثبت و یا منفی را برای تحلیل هم پتانسیل فرض می کنیم:

بر طبق قانون طلایی دوم پتانسیل بر روی پایه منفی برای Vin است. اگر چه Vin به پایه مثبت اعمال شده و بین پایه مثبت و منفی هیچ ارتباط فیزیکی خارجی نیست. اما این قانونی بسیار معتبر است و باید از آن تبعیت کرد. لذا داریم :

بر طبق قانون قانون KCL یا قانون جریان کیرشهف : تمام جریانی که به یک گره وارد میشود برابر با جریانی است که از آن گره خارج می شود و چون مقاومت ورودی پ امپ در تئوری بی نهایت است. پس با یک تقریب بسیار خوب می توان گفت که تمام جریان وارد شده به گره از Rf هم عبور می کند.

که در نهایت با جایگزینی و حل معادله فوق ، مقدار ولتاژ خروجی برای یک پ امپ دارای فیدبک منفی وقتی که سیگنال ورودی به پایه مثبت داده شود برابر است با :

Acl یعنی بهره حلقه بسته Closed Loop
              این مدار ساده بالا مدار تقویت کننده غیر معکوس کننده Non-Inverting است. یعنی علامت سیگنال خروجی تابع سیگنال ورودی است.
              فرق بهره حلقه بسته یا Closed-loop با بهره حلقه بازOpen-loop این است که همیشه ما در محاسبات به دنبال تحلیل و بررسی و ایجاد بهره حلقه بسته هستیم اما بهره حلقه باز عددی است ثابت که توسط کارخانه سازنده مشخص شده و غیر قابل تغییر و دخل و تصرف است.

اما در مدار Inverting مدار تقویت کننده معکوس کننده همواره علامت سیگنال خروجی یک منفی همراه دارد. به بیان دیگر اختلاف فاز بین ورودی و خروجی به اندازه 180 درجه ایجاد می شود.
              یعنی اینجوری:

که داریم :
              به دلیل استفاده از قانون طلایی دوم و هم پتانسیل بودن دو پایه و طبق قانون KCL و اینکه امپدانس ورودی پ امپ تقریبا بی نهایت است . پس با یک تقریب خوب تمام جریان از مقاومت فیدبک Rf هم عبور می کند لذا داریم :

همانطور که می بینید سر و کله یک علامت منفی پیدا شد که یعنی اختلاف فاز 180درجه و معکوس کنندگی تقویت کننده.

یکی از تفاوت های مهم بین تقویت کننده معکوس کننده و غیر معکوس کننده این است که شما فقط به کمک معکوس کننده می توانید به بهره های کمتر از یک دست یابید ، زیرا همانطور که دید در تقویت کننده غیر معکوس کننده همواره عدد 1 در فرمول وجود دارد که همیشه حاصل بهره بزرگتر از یک است.

حالا این دو تا مدار ساده خودشان می شوند قانون طلایی سوم و چهارم ( هر کدام را دوست داری بگیر قانون سوم و بعدی را چهارم oo:
              یک مدار بسیار بسیار کاربردی و مهم دیگر هست به نام بهره گین واحد ( یک 1) که می توان بافر ولتاژ آنی هم به آن گفت

که ولتاژ ورودی برابر ولتاژ خروجی است و کاملا ایزوله شده. هر گاه در طراحی هایتان بخواهید دو طبقه ، دو قسمت ، یا دو جز را طوری منفک کنید که بر روی یکدیگر هیچ تاثیر و تداخلی نداشته باشند. این مدارر بسیار بسیار مفید و کارا و راهبردی است.Vout=Vin
              امیدوارم که تا به اینجا مفید فایده باشد/

یک جستجوی بفرمائید و بررسی کنید که اگر در جاهای دیگر و شاخه های دیگر این وب سایت به بررسی پ امپ نپرداخته اند. ما اینجا هر چند روزی یک مدار را با هم تحلیل و بررسی کنیم.

خبر با شما.

موفق باشید

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیز

در درجه اول تشکر دارم بابت اموزش های مفصل و کامل شما

یک جستجوی بفرمائید و بررسی کنید که اگر در جاهای دیگر و شاخه های دیگر این وب سایت به بررسی پ امپ نپرداخته اند. ما اینجا هر چند روزی یک مدار را با هم تحلیل و بررسی کنیم.
                راجب این مسئله باید بگم که شاید بحث شده ... اما شاید نه بصورت متمرکز
                بلکه بصورت گسسته میشه مطالبی دید
                اما همین گسستگی و خلاصه گویی ها شاید باعث بشه بهره کمتری از مطالب برده بشه
                خب من همین الان اموزش اپ امپ رو سرچ کردم
                اما اصلا تاپیکی در این رابطه ندیدم
                پس همچین اموزشی میتونه به خیلی ها کمک کنه
                پیشنهاد کلی من اینه که خود شما یک تاپیک اموزشی در این رابطه ایجاد کنید
                که از بحث اصلی این تاپیک هم دور نشیم (هر چند اشکالی هم ندارد )
                و بنا بر اموزش مفصل و کامل شما ... برای همیشه از شما به یادگار باقی خواهد ماند
                و اطلاعات در این مورد به صورت متمرکز و یکجا و همچنین مفصل میتونه کمک شایانی به دوستان کنه که در این زمینه کم اطلاعات هستند ....

و پیشاپیش از زحمات شما متشکرم @};-

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیزم ، جناب لوک محترم

اگر به تاریخ عضویت من در این سایت و اولین ارسال من ( و البته تعداد اندک ارسال هایم) توجه بفرمائید می بینید که فاصله زیادی بین تاریخ عضویت من و تاریخ اولین ارسال من وجود دارد. دلیلش هم فقط و فقط مشغله و گرفتاری است و لا غیر. دوم اینکه بنده خودم را شایسته و مستحق لقب استاد ؛ به هیچ وجه ؛ نمی دانم و به نوبه خودم ، هنوز شاگرد هستم. دوستان دیگری از جمله شما و شخص مدیر محترم ، جناب آقای مهندس مستقیمی که خدمت شان همین جا ارادت پیدا کردم و صد البته ، بقیه دوستان و اعضا ؛ بی هیچ اغراقی بر من حق تقدم و اولویت دارند که دارای دانش و معلومات بیشتری هستند و من در برابرتان فقط این را می دانم که هیچ نمی دانم. تاکیدم می کنم که من شایسته لقب والای استادی نیستم و همیشه این شنونده است که گوینده را بر سر ذوق می آورد.
                  در انتهای مقدمه هم باید بگویم برای موفقیت در هر کاری ، فقط یک عامل وجود دارد و آن عشق و علاقه است. شما و هر کسی که علاقه مند است ، موفق تر خواهد بود از کسی که تحصیلات آکادمیک دارد ، اما علاقه ندارد. این یک واقعیت غیر قابل انکار است پس خودتان را دست کم نگیرید که کار نیکو کردن از پُر کردن است.
                  البته خواهش من از شما این است که یک Thread یا Topicجدید ایجاد کنید که سابقه مرتبط را بتوانیم حفظ کنیم. برای بقیه هم مفید است من طبق درخواست شما وسط گفتمان اندازه گیری ولتاژ متناوب رفتم تو بررسی پ امپ ، اما با اجازه مدیر محترم میخواستم خدمتتان عرض کنم که ، به نظر من اگر یک سرفصل مخصوص به خودش (یک زیر شاخه در تالار PIC) داشته باشیم برای بقیه هم مفید فایده است که بچه های PIC با راهنمایی مدیرشان خوب فعالیت می کنند.
                  سلام.
                  جناب اصغریان عرض ارادت دارم خدمتتون.شما به من خیلی لطف دارین.
                  در مورد تاپیک باید خدممتون عرض کنم که به خاطر دسته بندی های مربوط به سایت؛ امکانش هست؛ ولی اصولی نیست که تو بخش PIC، تاپیک راجع به Op-amp وجود داشته باشه.
                  ضمن اینکه این پیشنهاد شما بسیار قابل تقدیر هست و جا داره که همچین تاپیکی ایجاد بشه تا روی Op-amp به شکل دقیق بررسی انجام بگیره؛توصیه میکنم این تاپیک رو در بخش مدارات آنالوگ ایجاد بکنین.
                  ضمنا بحث خیلی خیلی جالب شده، و به شخصه دارم از فرمایشات جناب مهندس اصغریان استفاده میکنم و برای همین سکوت کردم تا بیشتر شنونده(البته خواننده! :biggrin: ) باشم.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک:اندازه گیری ولتاژ ac

هشــــدار : کار با ولتاژ بیش از 48 ولت، ممکن است باعث ایجاد آتش سوزی ، سانحه ، شوک ، ایست قلبی و سوختگی باشد ، و یا خدای ناکرده خطر مرگ را به دنبال دارد و مسئولیت هر گونه اتفاقی با خودتان است.
                    سلام
                    آقا دمت گرم عجب هشدار خوبی
                    هشدارت توی حلقم.....
                    فدات چشم
                    ممنون که به فکر بچه ها هستی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی

... تاپیکی ایجاد بشه تا روی Op-amp به شکل دقیق بررسی انجام بگیره؛توصیه میکنم این تاپیک رو در بخش مدارات آنالوگ ایجاد بکنین.
                      سلام به همه دوستان که واقعا من را مورد لطف و محبت خودتان قرار داده اید.

انتظار این همه خوبی و مهربانی را نداشتم.

این روزها که خیلی سرم شلوغه اما اگر سرم خلوت شد (و یادم بماند :agree: ) ؛ این کار را می کنم.

متشکرم

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

ضمن ادای احترام به همه اساتید،
                        با یک ترانس کاهنده برای ایزولاسیون و کاهش ولتاژ، پل دیودی ترجیحا از دیود شاتکی بدلیل افت کم، و یک خازن و مقاومت موازی برای ذخیره مقدار پیک ولتاژ و تقسیم مقاومتی در صورت لزوم و در نهایت خواندن ولتاژورودی میکرو و محاسبه معکوس ضرایب سخت افزاری جهت حصول مقدار ولتاژ اصلی.
                        مدار فوق که در رنج مناسبی از ورودی، خطی است اگر در حوالی نقطه کار عمومی کالیبره شود دقت خوبی خواهد داشت.
                        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X