اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از خط کش دیجیتال یا ایده ای دیگر؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از خط کش دیجیتال یا ایده ای دیگر؟

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
    عزیز دل یرادر، ولتاژ رو با ADC بخون دیگه. منابع الکترونیک نمی خواد که! یه میکروکنترلر با یه A/D خوب
    با سلامی گرم و ارادتی خاص خدمت همه دوستان که اینجا من را راهنمایی می کنند
    و شما دوست ارجمند جناب آقای رستمی

نظر شما خیلی خوب و جالب است فقط برای من می ماند یک نکته و آنهم یک زیرروال (یا Subroutine ) است که سرعت حرکت شافت را اندازه گیری کنم . منظورم داشتن یک روال Routine با هر کامپایلری ، که از تغییرات ولتاژ آنالوگ و منطقا تغییر دیجیتال ، سرعت را استخراج کنم؟
    در هر حال اولین مطلوب من اندازه گیری سرعت است.

خیلی خیلی متشکرم از اینکه من را راهنمایی می فرمائید
    والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
      جناب اصغریان
      اگه از این پتانسیومترها استفاده کنی برای بدست آوردن سرعت هم دو تا راه داری:
      1 - یه مشتق گیر پ امپی بذاری سر راه سیگنال و خروجی اونو با میکرو بخونی.
      2 - برای خوندن پوزیشن از وقفه تایمر میکرو استفاده کنی که تو فواصل زمانی ثابت و دقیق، پوزیشنو بخونی.اختلاف هر قرائت با قرائت قبلی میشه مشتق موقعیت و متناسب با سرعت. حالا هرچی اینتروال تایمرت (dt) کمتر باشه شما به سرعت لحظه ای نزدیکتر میشی. یعنی حد dP/dt وقتی dt بره بسمت صفر مساوی با سرعت لحظه ایه.
      خیلی ممنون جناب نورسیده

خیلی خوب و پخته و سنجیده نوشته اید. استفاده از معادلات حرکت در فیزیک برای الکترونیک

استفاده از پ امپ به عنوان مشتق گیر:

یا یک فیلتر بالا گذر الکترونیکی ساده (البته کلا یک ضریب منفی هم دارد که فعلا من از منفی آن صرفه نظر می کنم.)

میشه از شما خواهش کنم که اگر وقت تان را نمی گیرد و برایتان ممکن است ، لطفا یک برنامه یا روال ساده برای قسمت دوم راهنمایی تون به من پیشنهاد کنید . ممنون خیلی زیاد
      والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

نه آقا، ما داریم درس پس میدیم خدمت دوستان.
        همانطور که قبلا عرض کردم تو این روش چیزی که مهمه dt دقیقه. شما ابتدا باید یه تایمر رو مثلا با اینتروال 10 میلی ثانیه مقداردهی و فعال کنید. بعد توی روتین اینتراپت :
        1 - ابتدا فلگش رو کلیر کنید( من همیشه اول کلیر میکنم چون اگه آخر روتین کلیر کنم زمان اجرای روتین به تایمینگم اضافه میشه و ایجاد خطا میکنه)
        2 - مقدار پوزیشن فعلی رو از ADC بخونید.مثلا A
        3 - این مقدار رو از مقدار خوانده شده تو وقفه قبلی ( مثلا B) کم کنید.حاصل میشه مثلا C که میشه تغییرات پوزیشن در 10 میلی ثانیه.
        4 - A رو بجای B بذارید. برای استفاده در وقفه بعدی
        5 - اگه سرعت در ثانیه رو لازم دارید C رو در 100 ضرب کنین.
        6 - به مقدار کانتر یکی اضافه کنین.
        اگه مقادیر C و عدد کانتر متناظرش رو تو یه آرایه 2 بعدی ذخیره کنید و پس از اتمام نمونه برداری، یه منحنی که C محور عمودی و کانتر محور افقی اون باشه رو رسم کنید شما منحنی سرعت-زمان حرکت جکتون رو بدست آوردید.
        از پردازش این عدد ها میتونید RISE TIME و FALL TIME و MAX و MIN و سایر پارامترهای هیدرولیکی مثل فلوی روغن، فشار روغن و غیره رو هم استخراج کنید.
        امیدوارم مفید باشه.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X