سلام خدمت همگی دوستان 
داشتم تو اینترنت قدم میزدم گفتم برم یه سری هم به شرکت Microchip بزنم ببینم چه خبره
دیدم بله مثل همیشه یکسری پیشرفت های جالبی اتفاق افتاده :mrgreen:(البته نمی دونم من خیلی وقت بوده سر نزدم یا واقعا جدیدا تغییر کرده)
یه سری به تولیدات 16 بیتی زدم دیدم ببببببله!!! میکرو های 16 بیتی که قبلا حداکثر سرعتش 40mips بوده الان با سری جدید تولیدات میکروهای جدید به سرعت 70Mips رسیده!!
:applause:
اینم یه عکس از بخش معماری این میکرو ها : (چون سایش ف ی ل ت ر هست)

بعد رفتم بخش میکرو های 32 بیتی:
انتظار اینهمه پیشرفت رو نداشتم!!
در اول کار سرعت میکرو های 32 بیتی 72mips بود و بعد از مدتی به 80mips ارتقا پیدا کرد.
الان دیدم که سرعت میکرو های 80 mips رسده به 100mips !!! :applause:

علاوه بر اون یکسری جدید تولید کرده با نام PIC32MZ که حداکثر سرعتش 200MIPs هست :eek: :applause:!!!!!
واقعا محشره!
این نشون میده که این شرکت واقعا حرکت روب جلویی رو طی می کنه.
اینم چند عکس از معماری این میکرو ها:

(البته این فقط مقایسه سرعت هست.مسلما بخش های مختلف نیز پیشرفت هایی داشتن)
امیدوارم زودتر این چند سری از میکرو کنترلر ها رو بتونیم توی ایران پیدا کنیم

داشتم تو اینترنت قدم میزدم گفتم برم یه سری هم به شرکت Microchip بزنم ببینم چه خبره
دیدم بله مثل همیشه یکسری پیشرفت های جالبی اتفاق افتاده :mrgreen:(البته نمی دونم من خیلی وقت بوده سر نزدم یا واقعا جدیدا تغییر کرده)
یه سری به تولیدات 16 بیتی زدم دیدم ببببببله!!! میکرو های 16 بیتی که قبلا حداکثر سرعتش 40mips بوده الان با سری جدید تولیدات میکروهای جدید به سرعت 70Mips رسیده!!
:applause:
اینم یه عکس از بخش معماری این میکرو ها : (چون سایش ف ی ل ت ر هست)

بعد رفتم بخش میکرو های 32 بیتی:
انتظار اینهمه پیشرفت رو نداشتم!!
در اول کار سرعت میکرو های 32 بیتی 72mips بود و بعد از مدتی به 80mips ارتقا پیدا کرد.
الان دیدم که سرعت میکرو های 80 mips رسده به 100mips !!! :applause:

علاوه بر اون یکسری جدید تولید کرده با نام PIC32MZ که حداکثر سرعتش 200MIPs هست :eek: :applause:!!!!!
واقعا محشره!
این نشون میده که این شرکت واقعا حرکت روب جلویی رو طی می کنه.
اینم چند عکس از معماری این میکرو ها:

(البته این فقط مقایسه سرعت هست.مسلما بخش های مختلف نیز پیشرفت هایی داشتن)
امیدوارم زودتر این چند سری از میکرو کنترلر ها رو بتونیم توی ایران پیدا کنیم
دیدگاه