سلام من دانشجوی ارشد نرم افزار هستم دارم رو پایان نامم کار میکنم پایان نامه من مربوط به امنیت سستم های تعبیه شده در برابر حملات تحلیل توانی است البته بوسیله روشهای نرم افزاری!من باید با پیاده سازی ایدم روی الگوریتم های رمزنگاری des و aes این الگوریتمها رو در برابر این حملات ایمن کنم!اما نکتش اینه که ما قصد نداریم برای تحلیل کارمون از شبیه ساز استفاده کنیم و میخوایم روی میکرو pic18f2550 اجراش کنیم و تریس توان رو بگیریم و باقی قضایا!مشکل اینجاست که من نرم افزار خوندم و با میکرو کار نکردم!میکرو هم دست من نیست من باید ایده رو پیاده سازی کنم و فایل هگز برای شخص دیگه که این میکرو رو داره بفرستم که اون نتایج رو واسم بفرسته!من کد به زبان سی دوتا الگوریتم رو دارم ایدم رو هم دارم و آماده است!برای بردن رو میکرئ کای سرچ کردم و به این نتیجه رسیدم که mplab از همه بهتره!من از mplabx v 2.0 و کامپایلر mplab xc8 1.31 استفاده میکنم چون این کامپایلر تقریبا تمام هدر هایی که ممکنه تو این الگوریتم ها به کار رفته باشه رو میشناسه!من کارم رو با des شروع کردم و بعد از چندین ماه بدبختی تونستم ایده رو روش پیاده کنم و کامپایلش کنم اما چون به برنامه نویسی میکرو مسلط نبودم به یه سری نکات توجه نکردم که الان واسم سواله!1.من میخوام روی سیتمم کارم رو انجام بدم و فایل هگز رو واسه کس دیگه بفرستم من همیشه در select tools گزینه simulator رو انتخاب کردم!این درسته؟2.من هیچوقت به فرکانس تراشه و فرکانس کاری و اینجور چیزا توجه نکردم!کار من درسته؟من فقط رو کد اصلی کار میکردم و بالاخره هم تونستم رو سیستمم کامپایل کنم و یه رشته ورودی بهش بدم و رمزش کنم3.حالا که رفتم سراغ aes با یه مشکلی مواجه شدم که ظاهرا برمیگرده به 256 بایتی بودن بلاک های رم!به متغیرهام گیر میده که بزرگتر هستن اینم نمونه خطاش
aes.c:384: error: could not find space (512 bytes) for variable _pow
اگه دوستان کمکم کنند مشکلم حل شه ممنون میشم چون خیلی دیگه گیج شدم کارای پایان نامم مونده
aes.c:384: error: could not find space (512 bytes) for variable _pow
اگه دوستان کمکم کنند مشکلم حل شه ممنون میشم چون خیلی دیگه گیج شدم کارای پایان نامم مونده
دیدگاه