اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دلیل نویز گرفتن PIC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : حداقل های لازم برای شروع کار با PIC

سلام
    مدل میکرو چیست؟ در صورت امکان برنامه را برای بررسی بیشتر قرار دهید.
    منبع ریست BOR را غیر فعال کنید و نتیجه را بفرمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinaitg
      دم AVR گرم .. اصلا گیج زدن تو کارش نیست .. همین مدار رو با AVR بستم مثل بنز جواب داد....
      به هر حال PIC مال حرفه ای هاست. وگرنه اینجا هم مثل انجمن AVR الان پر از آدم بود.

877 خیلی میکروی خوبیه. من باهاش کارای صنعتی زیاد کردم.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

دوست عزیز کل کل بیجا نکن هر میکرویی جای خودشو داره طراحی بلد نیستی اسم یه برند و نزار .... بیجا تهمت نزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط exelance
          دوست عزیز کل کل بیجا نکن هر میکرویی جای خودشو داره طراحی بلد نیستی اسم یه برند و نزار .... بیجا تهمت نزن
          دوست عزیز معمولا کسایی که PIC کار میکنن AVR رو فتح کردن و تفاوتارو تو کار حرفه ای احساس کردن،من خیلی از پروژه هامو با AVR انجام میدم و مشکلی نداشتم تا حالا،ولی کافیه شما تو پروژه های مخابراتی فرکانس بالا و در محیط پر از تشعشعات الکترومغناطیسی کار کنی،اونوقت تفاوت احساس میشه،معماری داخلی PIC اونو متفاوت کرده
          البته ناگفته نمونه نمیدونم چرا انجمن PIC اینقد راکد هستش،چندین سوال مطرح کردم که جواب نداشته
          متاسفانه نه سورس و نه آموزش واسش زیاده و خود من توش زیاد مشکل دارم،حاضرم هزینه کنم واسه رفع مشکلام :cry2:
          انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
          فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

به نظرم آقای exelance منظورشون آقای sinaitg بوده. گرچه لحن کلامش خوب نبود. ما هم وقتی 15 - 16 سالمون بود اینطوری با مردم حرف میزدیم.

در کل من هنوز کسی رو ندیدم که از picآ‌ به avr رفته باشه. ولی بر عکسش رو زیاد دیدم. آدمای قوی avr کار هم بودن.

دیدگاه

سلا م ..
              داداش چرا ترش کردی؟؟
              من اصلا منظوری نداشتم ..
              دنبال اشکال کارم هستم تا کل کل ..
              میشه لطف کنین و کمک کنید جای تخریب ؟؟
              تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
              علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinaitg
                سلا م ..
                داداش چرا ترش کردی؟؟
                من اصلا منظوری نداشتم ..
                دنبال اشکال کارم هستم تا کل کل ..
                میشه لطف کنین و کمک کنید جای تخریب ؟؟
                آقا! بی خیال... کار کردن با PIC علوم فضایی نیست که. احتمالاً چون یه سری نکات رو رعایت نکرده بودی میکرو شما آسیب دیده بوده. یا یک همچو چیزی.

دیدگاه

دوست عزیز تغذیه میکرو رو از رله با یه سلف یا فرید بید جدا کن یه خازن 100 نانو و 10 میکرو به میکرو و 100 نانو به قسمت انالوگ بزن دیودهارو از یاد نبر اگه مدارت واسه تولید هستش با اپتو کوپلر رله رو فعال کن از میکرو زیاد جریان سورس نکش خازن 10 میکرو تا 50 میلی خوب جواب میده اگه بیشتره 100 بذار و نزدیک میکرو بذار تانتال هم بذاری عالیه ولی گرونه تغذیه رو سعی کن 2576 در نظر بگیر

دیدگاه

با سلام

آقا سینا یه کار خوب بکنین. یه LED تو مدار بذارین که موقع بالا اومدن همون اول کار مثلا یه چشمک بزنه. اینطوری اگه ریست بشه میفهمین. من معمولا از همین روش برای دیباگ هم استفاده میکنم.

داخل برنامه هم با شرایط مختلف میتونین براش چشمکهای مختلف تعریف کنین و از نحوه اجرای برنامه مطلع بشین.

دیدگاه

پاسخ : دلیل نویز گرفتن PIC

LED هم گذاشتم ..
                      میکرو هنگ نیست.. فقط ال سی دی میره .....
                      گاهی وقتا هنگ میکنه ..
                      مدل میکرو 16f877A هست
                      رله ها که وصل میشم جا به جا ای سی دی میره ..
                      تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
                      علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinaitg
                        LED هم گذاشتم ..
                        میکرو هنگ نیست.. فقط ال سی دی میره .....
                        گاهی وقتا هنگ میکنه ..
                        مدل میکرو 16f877A هست
                        رله ها که وصل میشم جا به جا ای سی دی میره ..
                        خب این ایراد به احتمال زیاد مربوط میشه به LCD.
                        شما یه تستی بکنید. تغذیه رله رو جداگانه بدید. برای تغذیه ال سی دی یه خازن 10 میکرو و یدونه 100 نانو بذارید. نزدیکش.
                        در هرصورت شما با AVR راحت تری همون AVR کار کن. ولی اگر میخای ایراد کار رو در بیاری باید تست کنی دیگه.

دیدگاه

با سلام خدمت تمامی دوستان و آرزوی موفقیت
                          کلا کار با pic خیلی راحت هست ولی بعضی وقت ها ادوات متصل شده و یا منبع تغذیه اذیت میکنن.
                          به احتمال خیلی زیاد مشکل شما بر میگرده به LCD . وقتی ال سی دی هنگ می کنه میکرو هنوز توی تلاش برای برقراری ارتباط با lcd هست ولی ال سی دی جواب نمی ده و میکرو به ظاهر هنگ میکنه در صورتی که میکرو مثل ادم داره کار میکنه! :mrgreen:
                          شما بیا یه تستی کن ال سی دی رو کلا بزار کنار. یه برنامه بدون ال سی دی بنویس و ببین درست کار میکنه یا نه؟ اگه درست کار کرد مشکل از ال سی دیه!90%
                          توی این تاپیک با چندتا دونه مقاومت و خازن رله مثل آب راه افتاده!http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=85272.0
                          یا علی ع

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عباس ملک حسینی
                            وقتی ال سی دی هنگ می کنه میکرو هنوز توی تلاش برای برقراری ارتباط با lcd هست ولی ال سی دی جواب نمی ده و میکرو به ظاهر هنگ میکنه در صورتی که میکرو مثل ادم داره کار میکنه! :mrgreen:
                            راست میگه. اصلاً حواسمون به این نبود. به احتمال 90 درصد مشکل همینه. آقا عباس دمت گرم.

شما برای LCD از کتابخانه lcd.c خود ccs استفاده کردی که تو خط 280 با دستور زیر منتظر lcd میمونه تا ready بشه و اگر lcd هنگ باشه میکرو همونجا گیر میکنه.
                            کد:
                              while ( bit_test(lcd_read_byte(),7) ) ;
                            میتونید اون خط رو با تاخیر جایگزین کنید:
                            کد:
                            delay_us(100);
                            البته راه حل اصولی تر استفاده از کتابخانه flex_lcd.c هست که یکی از کاربرهای CCSinfo نوشته و از کتابخونه خود ccs بهتره.
                            لینک: http://www.ccsinfo.com/forum/viewtopic.php?t=24661

با این کتابخونه میتونید بصورت 6 پین از السیدی استفاده کنید و ضمن صرفه جویی یک پین، مشکل هنگ کردن میرو رو هم رفع کنید.
                            برای این کار خط زیر رو در اوایل فایل کامنت کنید و پین R/W ال سی دی رو هم زمین کنید:
                            کد:
                            #define USE_LCD_RW  1

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinaitg
                              سلامی دوباره ..
                              فقط ما شنیده بودیم PIC خیلی خفنه .. ولی با روشن کردن دو رله با واسط ترانزیستوری ، ال سی دی میره .......
                              مدارم مشکل داره ؟؟
                              رله ها دیود هرزگرد دارن .. خازن 104 سر تغذیه میکرو وصله ..
                              کمکم کنیییییییییییییییییییییییین
                              سلام
                              اولا سعی کنید از ال سی دی های سری ts استفاده کنید که در مقابل نویز مقاوم ترند اگر شما winstar و ts رو با هم به صورت عملی مقایسه کنید متوجه خواهید شد
                              حتما اطلاعات ال سی دی شما در صورتی محو میشه که موتور ها به رله ها وصل هستند و بدون موتور این مشکل وجود ندارد
                              اگر اینطور هست و شما از یک سیم رابط برای ارتباط ال سی دی و pic استفاده می کنید سیم ارتباطی را تا حد ممکن کوتاه کنید یا اصلا برای مطمئن شدن مستقیم به مدار لحیم کنید البته با پین هدر که بعدا اگر مطمئن شدید ال سی دی را در بیاورید و ...
                              اگر که نه مستقیم به مدار زدید و از خازنهای صافی و حذف نویز و... استفاده کرده اید مشکل می تونه از برنامه نویسی شما باشه
                              ولی اگر مشکل نویز باشه شما موتور ها رو از رله جدا کنید و فقط رله هار وقطع و وصل کنید باز ببینید ال سی دی میره اگه که رفت مطمئن باشید که تو برنامه نویسی مشکل هست در غیر این صورت یعنی مشکل شما نویز هست
                              و با کوتاه کردن سیم ارتباطی مشکل برطرف خواهد شد که این در ال سی دی های سری winstar رایج هست
                              برد جوجه کشی:
                              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

با سلام

ظاهرا مشکل از LCDآ‌هست. یه نکته مهم: LCD رو چه طوری به میکرو وصل کردین؟ منظورم اینه که طول مسیر اتصال چقدره؟ فاصله هر چی کمتر باشه بهتره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X