سلام من دنبال یه میکرو میگردم که تمام خصوصیات یه avr یا بیشتر از اون رو داشته باشه و سرعت بالایی داشته باشه ..
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
معرفی یه میکرو با کلاک داخلی و قدرتمند
Collapse
X
-
پاسخ : معرفی یه میکرو با کلاک داخلی و قدرتمند
نوشته اصلی توسط sinaitgسلام من دنبال یه میکرو میگردم که تمام خصوصیات یه avr یا بیشتر از اون رو داشته باشه و سرعت بالایی داشته باشه ..
میخواید چند بیتی باشه؟
مثلا 18F46K80 رو یه نگاه بندازید.کلاک 16 مگ داخلی،ماکزیمم کلاک 64مگ، adc 12 بیتی، 4 عدد pwm و یک pwm پیشرفته،usart , i2c , spi , can و ....AYRIC
-
سلام
میکرویی که دوست خوبم roboreza پیشنهاد داد خوب بود ..
تو مایه های اون میخوام باشه ..
تعداد پینهای IO هم به شدت واسم مهمه که تا حد امکان زیاد باشهتیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ((O-I-O))مگا 2560 با یه کریستال فرکانس بالا بده؟
کاربرد مهمه که نیازت رو برآورده کنه و البته مقرون به صرفه هم باشه.
الان با مگا32 ماژول LCD رنگی N96 و تاچ اون رو راه انداختم؛ حالا بقیه امکانات پروژه اضافه نشده؛ حدود نصف حافظه ش پر شده! قیمت مگا32 چنده؟ 7100 نوع DIP و 5800 هم smd. همین امکانات تو PICها ( 32 کیلو بایت فلش و 2 کیلو بایت RAM )
تومنPIC18F4550 : 11000
تومنPIC18F25K80 : 9500
ارزونترینها اینها هستن!! خب مشخصه که AVR رو انتخاب میکنم! مگه مرض دارم بیام حدود 2 برابر هزینه کنم که چی؟ مگه میکروچیپ پسرخاله م هست؟ ( حالا اگه دخترخاله م بود یه چیزی!!)
البته واسه دوستمون هم پیشنهادم اینها هست:
PIC18F97J60 با 100 پایه و FLASH:128KB SRAM:4KB
PIC18F87J11 با 80 پایه و FLASH:128KB SRAM:4KB
PIC18F66K80 با 64 پایه و 64KB S:4KB EE:1KB
دیدگاه
-
یک اشتباه بزرگی که بچه ها میکنن میخوان روی چیزایی کار کنن که فقط جذابیت داره نه کارایی السیدی موبایلی به درد کار نمیخوره چون یه مدت زمانی تولید میشه دنبال السیدی هایی باشید که همیشه هست و وارد میشه
فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط منطقه ازادیک اشتباه بزرگی که بچه ها میکنن میخوان روی چیزایی کار کنن که فقط جذابیت داره نه کارایی السیدی موبایلی به درد کار نمیخوره چون یه مدت زمانی تولید میشه دنبال السیدی هایی باشید که همیشه هست و وارد میشهAYRIC
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط roborezaمدل k80 یه 64 پایه هم داره فکر کنم 66k80 بود
راستی الان که حرف lcd n96 شد،لایبراری برای ccs سراغ دارین براش ؟
و
آموزش راه اندازی lcd n96 در مد 8 بیتی با 74573
تقریبا کل انجمن PIC رو زیر و رو کردم تا اون تاپیک لینک های مفید PIC رو تکمیلش کنم!!
هیچ کی هم قدرش رو نمیدونه! :cry2:
نوشته اصلی توسط منطقه ازادیک اشتباه بزرگی که بچه ها میکنن میخوان روی چیزایی کار کنن که فقط جذابیت داره نه کارایی السیدی موبایلی به درد کار نمیخوره چون یه مدت زمانی تولید میشه دنبال السیدی هایی باشید که همیشه هست و وارد میشه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sinaitgسلام من دنبال یه میکرو میگردم که تمام خصوصیات یه avr یا بیشتر از اون رو داشته باشه و سرعت بالایی داشته باشه ..
PIC هم چند سری داره. سری 8 بیت. 16بیت و 32 بیت. هر سری چند خانواده داره. مثلاً سری 8 بیت 4 خانواده داره.
در کل میکروهای PIC بیشتر از 850 شماره هستند.
اصلاً وایسا یه تاپیک بزنم در مورد خانواده های PIC و طرز انتخاب شماره ی مناسب...
------------------------
ویرایش: تاپیک زدم: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96986.0
دیدگاه
دیدگاه