اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا میکرو PIC واکنشی ندارد؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا میکرو PIC واکنشی ندارد؟!

دوستان مثل اینک هنوز LCD زنده هست :applause: چون بر حسب اتفاق دستم به یکی از سیم ها خورد و یه لحظه ال سی دی روشن شد فهمیدم اتصالی از سیم برق مدار هست
    اون سیم رو تعویض کردم و LCD روشن شد ولی همچنان جواب پروژه رو نمایش نمیده و فقط بطور منظم نورش کمو زیاد میشه
    حالا بنظرتون چه کنم؟! :read:
    بعضیا هیچوقت گرسنه نمیمونن چون همیشه حسرت ما رو میخورن

دیدگاه

خب خدا رو شکر.
      سیم های دیتای LCD رو جدا کنین و فقط تغذیه LCD وصل باشه.ببینین کاراکترهای سطر اول روشن میشن؟
      تو این عکس که همین الان انداختم؛ میکرو رو درآوردم و فقط تغذیه وصل هست.

دیدگاه

نه اینطوری نمیشه
        فقط روشن و خاموش میشه

دیدگاه

احتمال زیاد الفاتحه!
          :cry: :cry2:

دیدگاه

عیب نداره یکی دیگه تهیه می کنم خوب شد متوجه شدم تا الکی زمانم رو نگیره
            مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afsaneh_af
              عیب نداره یکی دیگه تهیه می کنم خوب شد متوجه شدم تا الکی زمانم رو نگیره
              مرسی
              ببینم!!! شما مدار و برنامه تون رو تو پروتئوس تست کردین؟؟ تو پروتئوس جواب گرفتین و فقط در عمل مشکل دارین؟؟ از صحت برنامه و اتصالات LCD مطمئن هستید که الان همه ی تقصیر ها رو به گردن LCD گذاشتین؟؟؟؟؟
              اگر پاسخ تمام سوالات بالا " بله " هست، میشه احتمال اشکال LCD رو بررسی کرد.. (اول به سراغ تست های در دسترس و راحت برید، مثل روش چشمک زن. اینجوری سریع تر به پاسخ می رسید.)
              مگه قبلاً با LCD چه کار کردین که احتمال میدین سوخته باشه؟؟!!!
              *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

من بخاطر نوساناتی که روی LCD میدیم اینو میگم
                بله اتصالاتم مثل همونیه که شما گفتید
                اون روزی که گفتم پروژه درست شد و جواب گرفتم خروجی روی ال سی دی نمایش داده میشد ولی بطور مکرر صفحه خاموش و روشن میشد

دیدگاه

ولتاژ پایه VEE رو هم چک کنین. برای تست به زمین وصلش کنین. اینکه نورش بطور منظم کم و زیاد میشه احتمال اینکه به پین های دیتا وصل شده باشه رو تقویت میکنه.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

اون روزی که گفتم پروژه درست شد و جواب گرفتم خروجی روی ال سی دی نمایش داده میشد ولی بطور مکرر صفحه خاموش و روشن میشد
                    اولین موردی که به ذهنم میرسه، اشکال در اتصال سخت افزاری بخشی از شماتیکتون هست که در زیر به اون اشاره کردم.
                    شکل سمت چپ نحوه ی اتصال شماست که بسیار تعجب بر انگیزه!!! خصوصاً در مورد LED !!! منظورتون از این نحوه ی اتصال چی هست؟؟
                    شما می خواید افت ولتاژی که بر اثر فشار روی سنسور FSR اتفاق میفته رو با ADC میکرو بخونید. ولی این شکل بایاس سنسور کاملاً اشتباه هست!! احتمالاً به خاطر همین بایاس اشتباه جریان زیادی از LED عبور می کنه و همه ی توان منبع رو تلف می کنه!! (LED هم حتماً خواهد سوخت)
                    شماتیک صحیح رو در سمت راست تصویر قرار دادم. برای دریافت اطلاعات بیشتر به برگه های اطلاعاتی سنسور FSR مراجعه کنید. (این نکته رو فراموش نکنید که هرگز از خروجی ترانس دیوسر ها پیش از بافر کردن و ایزولاسیون استفاده نکنید.)

*** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

من فراموش کرده بودم که شما گفته بودین LCD متنی رو نشون داده.با تشکر از جناب K1.IEEE که یادآوری فرمودن.
                      اگه فقط نوسان نور مشاهده میکنین احتمالا اشکال سخت افزاری دارین که به LCD ارتباط زیادی نداره.
                      نور پس زمینه LCD توسط بخشی کنترل میشه؟یا ثابته؟ VEE وضعیتش چطوره و به کجا وصله؟

دیدگاه

سلامی دوباره با عرض پوزش بخاطره اینکه پست ها رو دیر جواب میدم
                        از راهنماییهاتون ممنونم
                        بعد از اینکه پین 3 LCD رو به رمین متصل کردم خروجی به وضوح روی LCD نشون داده میشه
                        راجع به اتصالات قبلی این پین هم باید بگم که من با یک پتانسیومتر اون رو به زمین و 5 ولت وصل کرده بودم
                        میشه راهنماییم کنید که ایراده این روش چی بوده؟!

بازم از همگی ممنونم

دیدگاه

سلامی دوباره با عرض پوزش بخاطره اینکه پست ها رو دیر جواب میدم
                          از راهنماییهاتون ممنونم
                          بعد از اینکه پین 3 LCD رو به رمین متصل کردم خروجی به وضوح روی LCD نشون داده میشه
                          راجع به اتصالات قبلی این پین هم باید بگم که من با یک پتانسیومتر اون رو به زمین و 5 ولت وصل کرده بودم
                          میشه راهنماییم کنید که ایراده این روش چی بوده؟!

بازم از همگی ممنونم
                          واسه تنظیم شدت درخشندگی پیکسلها از پتانسیومتری استفاده میشه که به پایه 3 وصله . تجربه نشون داده استفاده از مقاومت ثابت برای اتصال به زمین بهتر هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X