اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] آموزش کامل PIC تحت کامپایلر XC8

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش] آموزش کامل PIC تحت کامپایلر XC8

سلام خدمت اساتید.عذرخواهی میکنم mplab مثل کامپایلر های دیگه wizard داره که بتونیم قسمت های مختلف را فعال کنیم و خودکار ریجیستر هارا فعال کنه؟؟؟
    حقیقتش دنبال اینم که میکرو 12f510 قابلیت i2c داره یا نه.تو دیتا شیت چیزی نبود ولی میخوام ببینم به صورت نرم افزاری داره؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirm4 نمایش پست ها
      سلام خدمت اساتید.عذرخواهی میکنم mplab مثل کامپایلر های دیگه wizard داره که بتونیم قسمت های مختلف را فعال کنیم و خودکار ریجیستر هارا فعال کنه؟؟؟
      حقیقتش دنبال اینم که میکرو 12f510 قابلیت i2c داره یا نه.تو دیتا شیت چیزی نبود ولی میخوام ببینم به صورت نرم افزاری داره؟؟؟
      من بررسی کردم نداره.
      اگر بخواید نرم افزاری اضافه کنید باید نحوه کار پروتکول رو از اینترنت بگیرید و یک کتابخانه بسازید

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
        من قبلا تو دانشجویی چند تا پروژه با ای وی آر انجام دادم البته نه بصورت تخصصی حالا می خوام یک آی سی رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم که تصمیم گرفتم وارد کار با
        PIC بشم حالا چند تا سوال دارم که می خوام لطف کنید جواب بدید
        مگه PIC چقدر مزیت داره که اینقدر کرک و نرم افزار براش کم هست مخصوصا xc8 و ارزش داره با این همه کمبود برم سمتش یعنی به زحمتی که می کشی برای یادگیری می ارزه
        دوم اینکه ورژن های مختلف xc8 چه تفاوت هایی با هم دارن یعنی ورژن 1xxبا 2xxبا 3xx چون مثل اینکه ورژن 1 خیلی راحت تر و مطمئن تر کرک میشه
        سوم اینکه تو مطالبی که خوندم فهمیدم که تو نرم افزار mplab ide کامپایلر mpasm که رایگان نصب می شد در واقع زبان اسمبلی رایگان بود و فقط کامپایلر های زبان c این مشکلات کرک و free mode رو داشتن
        آیا همچین چیزی برای mplabx هم هست ؟
        ببخشید سوالاتم زیاد بود ممنون از شما

دیدگاه

سلام دوستان من ی سوال داشتم، تو ی پروژه ای از میکروکنترلر ATmega8 استفاده شده،می خواستم بدونم که میشه از ی میکرو PIC بجاش استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadiimanifarahani نمایش پست ها
            سلام دوستان من ی سوال داشتم، تو ی پروژه ای از میکروکنترلر ATmega8 استفاده شده،می خواستم بدونم که میشه از ی میکرو PIC بجاش استفاده کرد؟
            سلام سوالی که مطرح کردین خیلی کلی هست میکروکنترلرها شباهت های زیادی با هم
            دارند و این کار بسته به امکانات میکرو داره من خودم در برخی مدارها این کار رو انجام
            دادم
            قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام و درود

اپدیت برای کرک ندارید؟
              برای نسخه 2.50 به بالا؟
              اگه هم رفرنسی برای اپدیت کرک دارد بدید خیلی ممنون میشم​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X