اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن بی دلیل pic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن بی دلیل pic

ممنون.
    مدار از ابتدا با کریستال خارجی کار میکرد کریستال رو هم عوض ردم اما اتفاقی نیفتاد.
    Someone who can change the world
    ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نمیدونم این به دردت بخوره یا نه
      چند سال پیش که با پروگرامر TNM میکرو پروگرام کردم بعد چند بار دیگه پروگرامر به درستی میکرو شناسائی نمیکرد
      مقاومت پایه MCLR که 10 کیلو بود به 100 اهم تغییر دادم میکرو اون برنامه ای که توش بود اجرا کرد ولی بازم پروگرامر
      میکرو نشناخت ولی جالبیش این بود که اگه مقاومت از این بیشتر میکردم دوباره از کار میافتاد . oo: oo:
      بعد اومدم بیس یک ترانزیستور منفی با پایه ای از پروگرامر وصل کردم که به پایه MCLR متصل میشد و کلکتور به 13 ولت و امیترو
      به پایه MCLR میکرو و میکرو مثل اسب شروع به پروگرام شدن کرد. oo: oo: نمیدونم میکرو چه مرگیش شده بود که پایه MCLR
      اینجوری شده بود . این یه تجربه بود گفتم شاید به دردت بخوره ولی بعد اون دیگه با PICKIT2 مشکلی نداشتم

دیدگاه

با سلام

با احترام فراوان خدمت تان عرض کنم که بحث قطعات تقلبی یا اصطلاحا Counterfeit Components تنها گریبانگیر ما نیست و این مسئله حتی در اروپا و ایالات متحده هم وجود دارد.
        قطعات تقلبی مشکلات فراوان و بی شماری را در دنیای الکترونیک به وجود آورده اند. برای تنها نمونه به لینک زیر توجه بفرمائید

http://en.wikipedia.org/wiki/Counterfeit_electronic_components

یا در گوگل عبارت Counterfeit electronic components
        را جستجو کنید ... نتیجه حیرت انگیز و ترس آور است ...

مشاهده دو قطعه شبیه به هم

والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

سلام
          یک فکری برای تغذیه تون بکنین
          پاور کامپیوتر برای جریاندهی بالا طراحی شده و ممکنه در جریانهای پایین خروجیش ناپایدار بشه
          برای تغذیه مدارتون از یک ترانی معمولی 9 ولتی با پل دیود و خازن و 7805 استفاده کنین اگر هم مجبور به استفاده از پاور کامپیوتر هستید با استفاده از یک 7805 ولتاز 12 رو به 5 ولت برسونین .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا اصغریان
            مشاهده دو قطعه شبیه به هم ؛ غیر قابل تشخیص ؛ یکی تقلبی و یکی اصلی..... به علامت تجاری شرکت AnalogDevices (یک مثلث داخل مربع سفید) توجه کنید

دوست عزیز من به شباهت بیش از حد اون دو آیسی شک کردم و حس کاراگاه بازیم گل کرد و اونا رو تو فتوشاپ تحلیل کردم.
            اون عکس تقلبیه و فتوشاپه. در واقع عکس یک آیسی رو برداشتن کپی کردن.

.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth

دوست عزیز من به شباهت بیش از حد اون دو آیسی شک کردم و حس کاراگاه بازیم گل کرد و اونا رو تو فتوشاپ تحلیل کردم.
              با سلام

ممنون از حسن توجه و اطلاع رسانی شما.

صدالبته با بنده موافق خواهید بود که این عکس فقط بیان یک مثال بود ، برای تشریح واقعیتی که گریبانگیر بنده بی تجربه بوده و صرفا خواستم که این تجربه را به بقیه دوستان خوبم منتقل کنم.

چون ممکن است که یک ایده خوب و یک طراحی سالم به دلیل بی کیفیت بودن قطعات تقلبی ، عملی نشود و این شکست سرنوشتی را تغییر دهد. . . . در نظر بگیرید که مثلا دانشجویی که نمره پروژه اش را از دست می دهد و یا یک محقق که شخصیت و (یا علمش) ممکن است ، زیر سوال برود. شخصی که یک وسیله مهم (مثل لوازم بیمارستانی ، قطعات ناوبری هواپیما ، ابزار آلات نظامی ، سیستم های کنترل و حفاظت جان و ... ) را تعمیر می کند و قطعه تقلبی چه فاجعه ای به وجود می آورد..

نظر به تذکر به جای جنابعالی ؛ با اجازه تان عکس را تغییر دادم . اما مرجع آن عکس ایراد دار این وب سایت است : http://www.connectpositronic.com/category/industries/

که مطلبی را در خصوص قطعات تقلبی در الکترونیک و خطرات استفاده از آنها منتشر کرده است.

قبول بفرمائید که همه تجربه و درایت شما را ندارند.

باز هم متشکرم/

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

ممنون از همه ی دوستانی که کمک کردن.
                بله جناب اصغریان حق با شماست.
                مشکلم رو تو فروم مایکروچیپ مطرح کردم و جوابی که پشتیبانی شرکت دادند اینطور بود که به احتمال زیاد قطعه مورد استفاده شما fake بوده.
                پیرو این موضوع محل خرید میکرو کنترلر رو عوض کردم و از جایی دیگه با قیمتی حدود 1000 تومن بیشتر خریدم. که خوشبختانه میکرو کنترلر حدود یک هفتست دایم تو مداره و دایم روشن و مشکلی پیش نیومده.
                ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا اصغریان
                  صدالبته با بنده موافق خواهید بود که این عکس فقط بیان یک مثال بود ، برای تشریح واقعیتی که گریبانگیر بنده بی تجربه بوده و صرفا خواستم که این تجربه را به بقیه دوستان خوبم منتقل کنم.
                  موافقم. از اون عکس که بگذریم در اینکه قطعات تقلبی وجود دارند و تبعات بدی هم دارند شکی نیست.
                  ولی پدیده ای که من زیاد میبینم اینه که دوستان وقتی به مشکل تو طراحی مدار میخورند، اولین نتیجه ای که میگیرند اینه که قطعه تقلبیه. که درست نیست.

ویرایش: البته سوء تفاهم نشه منظورم جناب abritco نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
                    مشکلم رو تو فروم مایکروچیپ مطرح کردم و جوابی که پشتیبانی شرکت دادند اینطور بود که به احتمال زیاد قطعه مورد استفاده شما fake بوده.
                    پیرو این موضوع محل خرید میکرو کنترلر رو عوض کردم و از جایی دیگه با قیمتی حدود 1000 تومن بیشتر خریدم. که خوشبختانه میکرو کنترلر حدود یک هفتست دایم تو مداره و دایم روشن و مشکلی پیش نیومده.
                    میکرو های fake میکروچیپ اومده ؟

دیدگاه

تو نت سرچ کنید.
                      ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
                        که به احتمال زیاد قطعه مورد استفاده شما fake بوده.
                        با سلام

خدا را شکر که حدس من (این دفعه ! ! ! ) درست از آب در آمد.

و بیک تشکر ویژه از دوستان خوبم در اینجا

freedom_truth

abritco

mohsen++

صرفا جهت اطلاع همه کسانی که این گفتگو را دنبال می کنند. من حدود 2 یا 3 سالی هست که مطلب قطعات تقلبی در الکترونیک Counterfeit برخورد کرده ام. همانطور که قبل تر هم گفتم این تنها مشکل بازار ایران نیست. برای یک نمونه خیلی کوچک به لینک زیر نگاهی بیندازید که مربوط به سال 2012 است.

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-18155293

من خیلی خوشحالم که به واسطه این تالار گفتگو دوستان خوب و فرهیخته ای پیدا کرده ام.

:wow:

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X