سلام دوستان من pickit3 خریدم از سایت دنبال نرم افزار جدیدش میگردم چون برای سایت قدیمی هستش و گزینه هاش کار نمیکنه کسی هست یک لینک یا اپدیت این نرم افزار و برای من پیدا کنه هر چی گشتم به نتیجه ایی نرسیدم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نرم افزار جدید pickit3
Collapse
X
-
پاسخ : نرم افزار جدید pickit3
سلام اگه کمپایلرتون c18 هستش (یا سری های دیگه از خود میکروچیپ) بهتره با خود کمپایلر پروگرام کنید.من قبلا با همین نرم افزار جدا البته پیکیت 2 پروگرام می کردم و فکر میکردم با کمپایلر جالب نیست پروگرام کنم .اما بعد دیدم تنظیمات جالبی خود کمپایلر داره که خیلی تو سرعت بدرد میخوره (سرعتت رو میبره بالا ) بعد از هربار کمپایل کردن خودش اتوماتیک پروگرام میکرد و از حالت ریست میکرو رو خارج میکرد. :wow:ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآفروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمران
-
نوشته اصلی توسط abritcoسلام.شما تو محیط mplab x هم تونستید پروگرم کنید. من تومحیط mplab ide میتونم اما mplab x خطامیگیره
نه داداش .حقیقتش بعد المپیاد هم وقت نکردم هم شرایط یه جوری بود که نتونستم حتی یه برنامه رو اجرا کنم. :angry:من پارسال یه مدت کوتاه با mplab x و xc8 کار کردم که بعد از اون به خاطر المپیاد مجبور شدم رهاش کنم و سراغ c18 و mplab ide برماما انشالله اگه عمری باقی باشه دوباره شروع به کار میکنم :wow: و سعی میکنم چیزای جدیدی رو که یاد گرفتم رو تو اون تاپیک اموزش xc8 شما بذارم . :nerd:از اقای شاهرخ مستقیمی هم تقاضا دارم که اون تاپیک رو مهم کنن تا افراد بیشتری انشالله مشارکت داشته باشن و مانع از پیوستنش به تاریخ بشن. :cry2:
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآفروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمران
دیدگاه
-
قربونت عزیز فقط متاسفانه من شما رو نمیشناسم؟ البته اگه اسم و فامیلتو بگی حتما به جا میارم.
تاپیک اموزش رو هم من میخواستم اموزش ها پشت سر هم باشه و وقفه نیفته بینشون اما جلسه دومو که گزاشتم دوستان پیام خصوصی دادن که فاصله بین جلسات بیشتر بشه تا بتونن هماهنگ باشن و سوالاتشونو بپرسن. من هم تصمیم گرفتم هفته ای یه جلسه بزارم.البته الان که بیماری مسری بین میکرو هام افتاده و تک تک به لقا الله میپیوندند.Someone who can change the world
ELECTRONIC ENGINEER
دیدگاه
-
توی mplabx در پنجره ی dashboar روی علامت چار کلیک کنید(proect properties) بعد برید توی قسمت pickit3 زبانه ی power رو ازقسمت
option categories انتخواب کنید توی این قسمت باید تیک گزینه ی(power target from pickit3) خورده باشه .
در زندگیت به کسی اعتــــماد کن که به او ایمــــان داری نه احســاس . . .
چه بسیار انسان ها دیدم تنشان لباس نبود؛و چه بسیار لباس ها دیدم که انسانی درونش نبود ...!
دیدگاه
دیدگاه