اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار جدید pickit3

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نرم افزار جدید pickit3

سلام دوستان من pickit3 خریدم از سایت دنبال نرم افزار جدیدش میگردم چون برای سایت قدیمی هستش و گزینه هاش کار نمیکنه کسی هست یک لینک یا اپدیت این نرم افزار و برای من پیدا کنه هر چی گشتم به نتیجه ایی نرسیدم
    فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
    گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

پاسخ : نرم افزار جدید pickit3

سلام اگه کمپایلرتون c18 هستش (یا سری های دیگه از خود میکروچیپ) بهتره با خود کمپایلر پروگرام کنید.من قبلا با همین نرم افزار جدا البته پیکیت 2 پروگرام می کردم و فکر میکردم با کمپایلر جالب نیست پروگرام کنم .اما بعد دیدم تنظیمات جالبی خود کمپایلر داره که خیلی تو سرعت بدرد میخوره (سرعتت رو میبره بالا ) بعد از هربار کمپایل کردن خودش اتوماتیک پروگرام میکرد و از حالت ریست میکرو رو خارج میکرد. :wow:
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

سلام.شما تو محیط mplab x هم تونستید پروگرم کنید. من تومحیط mplab ide میتونم اما mplab x خطامیگیره
      Someone who can change the world
      ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
        سلام.شما تو محیط mplab x هم تونستید پروگرم کنید. من تومحیط mplab ide میتونم اما mplab x خطامیگیره
        سلام کامبیز جان .حالت خوبه ؟
        نه داداش .حقیقتش بعد المپیاد هم وقت نکردم هم شرایط یه جوری بود که نتونستم حتی یه برنامه رو اجرا کنم. :angry:من پارسال یه مدت کوتاه با mplab x و xc8 کار کردم که بعد از اون به خاطر المپیاد مجبور شدم رهاش کنم و سراغ c18 و mplab ide برم اما انشالله اگه عمری باقی باشه دوباره شروع به کار میکنم :wow: و سعی میکنم چیزای جدیدی رو که یاد گرفتم رو تو اون تاپیک اموزش xc8 شما بذارم . :nerd:از اقای شاهرخ مستقیمی هم تقاضا دارم که اون تاپیک رو مهم کنن تا افراد بیشتری انشالله مشارکت داشته باشن و مانع از پیوستنش به تاریخ بشن. :cry2:
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

سلام من نمیخوام تو محیط نرمافزاری از این پروگرامر استفاده کنم میخوام به صورت جداگانه ازش استفاده کنم من با ccs کار میکنم

دیدگاه

قربونت عزیز فقط متاسفانه من شما رو نمیشناسم؟ البته اگه اسم و فامیلتو بگی حتما به جا میارم.
            تاپیک اموزش رو هم من میخواستم اموزش ها پشت سر هم باشه و وقفه نیفته بینشون اما جلسه دومو که گزاشتم دوستان پیام خصوصی دادن که فاصله بین جلسات بیشتر بشه تا بتونن هماهنگ باشن و سوالاتشونو بپرسن. من هم تصمیم گرفتم هفته ای یه جلسه بزارم.البته الان که بیماری مسری بین میکرو هام افتاده و تک تک به لقا الله میپیوندند.
            Someone who can change the world
            ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

ممنون مشکل حل شد من یک نرم افزار جدیدش و پیدا کردم و نصب کردم همه چیز عالی شد

دیدگاه

توی mplabx در پنجره ی dashboar روی علامت چار کلیک کنید(proect properties) بعد برید توی قسمت pickit3 زبانه ی power رو ازقسمت
                option categories انتخواب کنید توی این قسمت باید تیک گزینه ی(power target from pickit3) خورده باشه .

در زندگیت به کسی اعتــــماد کن که به او ایمــــان داری نه احســاس . . .

چه بسیار انسان ها دیدم تنشان لباس نبود؛و چه بسیار لباس ها دیدم که انسانی درونش نبود ...!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X