اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریست شدن pic16f876a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریست شدن pic16f876a

PWRTEN رو فعال کنید. BOREN و LVP رو هم غیر فعال. برای رفع عیب هنگ کردنِ میکرو، به طور مقتضی از Watchdog استفاده کنید.

شماتیک موردی نداره. ولی همه چیز که شماتیک نیست. چیدمان قطعات تو PCB خیلی مهمه. نحوه سیم کشی هم مهمه. تازه PCB هم خوب طراحی شده باشه، نحوه مونتاژش هم جای بحث داره. اگه خوب و تر و تمیز هم مونتاژ شده باشه باز به تمیزی و کثیفیِ برد هم مربوط میشه. اگه خوب هم با الکل و آب مقطر توی دستگاه آلتراسونیک برد رو شستشو داده باشید، تازه اینجا می رسیم به بحث شیرینِ سیم کشیِ برد. بردِ شما که مستقیم به جایی وصل نیست که. حتماً با کانکتور و سیم به یه جاهایی وصل شده. باید بررسی بشه که سیم کشی ایرادی داره یا نه.

بعید می دونم میکروچیپ جنسِ داغون داشته باشه، ولی با توجه به مصرفِ زیادِ این میکروی داغون در ایران، حتماً جنس های چینی و آشغالش هم وارد شدند. بهتره یه میکروی نو بذارید جاش و وقت تلف نکنید.
    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad-movahediyan
      ...کم کم تو این فکر بودم ...
      [glow=red,2,500]شهید دکتر بهشتی [/glow]: هر کس که بخواهد کاری را انجام دهد راهش را و آنکس که نخواهد بهانه اش را پیدا می کند.

من کاملا مطمئن هستم که شما راهش را پیدا می کنید.
      والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

سلام دوستان
        دو تا دیگه میکرو عوض کردم فایده نداشت حتی از میکرو pic16f72 هم استفاده کردم اما عیب همچنان برقراره
        عکس هایی از مدار و تابلو پلود کردم نگاه کنید شاید یه جاش میلنگه
        لینک پرشین گیگ:http://cld.persiangig.com/download/7lzHsY/dl

دیدگاه

سلام دوستان
          دو تا دیگه میکرو عوض کردم فایده نداشت حتی از میکرو pic16f72 هم استفاده کردم اما عیب همچنان برقراره
          http://www.4shared.com/zip/hy33Y77Vba/board_photo.html
          چندتا مورد به نظرم اومد؛ خازن های تغذیه رو نزدیک میکرو قرار میدادین بهتر میشد. احتیاطا از زیر برد یه خازن 10 میکرو و یه خازن 104 دقیقا بین Vdd و Vss میکرو لحیم بزنین.
          پالیگان که واسه GND زدین، زاویه های 90 درجه داره که بهتره 45 درجه باشن.
          دیودها رو هم که از زیر برد لحیم زدین...من که مورد دیگه ای نمیبینم.

دیدگاه

باشه این کارم انجام میدم ببینم چی میشه
            به نظرم اگر یه اسنابر روی بوبین کنتاکتور بزارم شاید رفع بشه فقط یه موضوع مقدار مقاومت و خازنش چقدر باشه

دیدگاه

سلام دوستان
              http://www.4shared.com/zip/hy33Y77Vba/board_photo.html
              منم دفعه اولی که یه برد کنترل گذاشتم تو تابلو برق یادمه. همه ش میکرو ریست می شد. کلی وقت صرف کردم تا مشکلاتش رو برطرف کردم... دفعاتِ بعدی دیگه اصلاً و ابداً مشکلی نداشتم. اون موقعا همیشه AVR استفاده می کردم. شما هم بیشتر تلاش کن حتماً موفق می شی.
              البته فراموش نکن که همه چیز به تغذیه بر می گرده؛
              یه موردی که خیلی مشکوکه استفاده از اون ترانس بیرون از بُرده. با سیم 220 رو می بری به ترانس، دوباره از ترانس با سیم میاری روی برد! چه کاریه خوب. از اول 220 رو از بیرون بده به ترانس، فقط دو تا سیم از خروجیِ ترانس بیار روی بردت. چه ترانسِ غولی هم هست! مگه کـُلّیوم بردت چقدر جریان مصرف می کنه که همچین کاری کردی آخه؟!

دیدگاه

... این کارم انجام میدم ببینم چی میشه
                بسم الله الرحمن الرحیم

جسارتا خدمت تان عرض کنم که دانلود فایل از سایت 4shared خیلی دردسر داره و متاسفانه ؛ و همانطور که یکی دیگه از دوستان هم اشاره کرد ؛ من هم نتوانستم فایلهای شما را ببینم. اگر برایتان امکان دارد از سرویس های راحت تر وطنی نظیرhttp://www.picofile.com/ استفاده بفرمائید.

اما همانطور که مدیر محترم گروه جناب آقای مهندس مستقیمی اشاره فرمودند :

... یه خازن 104 دقیقا بین Vdd و Vss میکرو لحیم بزنین ...
                خازن 104 = 100 نانوفاراد به جهت حذف نویز ؛ معجزه می کند و هر چقدر که این خازن به خط مثبت نزدیکتر باشد نتیجه اش بهتر است.

بنده را ببخشید که تکرار مکررات است اما همانطور که قبلا خدمتتان عرض کردم من دقیقا مشکل شما را روی همین شماره میکرو داشتم. فلذا پیشنهاد می کنم که:

یک سلف بشکه ای در حد 200 یا 300 میکرو هانری بلافاصله بعد از رگولاتور 5 ولت سری قرار بدهید ( اگر سلف بشکه ای در دسترس تان نیست یک سلف دست پیچ روی هسته فریت خودتان بپیچید) و قبل و بعد این سلف یک خازن الکترولیت (شیمیایی) ظرفیت بالا ( مثلا 1000 میکروفاراد ) قرار بدهید و موازی هر کدام از این خازن ها یک خازن 100 نانوفاراد با کیفیت (مثلا از نوع تانتالیوم) قرار بدهید. شبیه این عکس :

مزید بر اطلاع جنابعالی ؛ فروشگاه ECA یک منبع تغذیه دارد که دقیقا از همین LM2596 در آن به کار رفته است : به نام ماژول مبدل DC-DC LM2596 کاهنده خروجی 1.23V-30V 3A
                به این آدرس :
                http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87/2154-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-lm2596-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C-123v-30v-3a.html

این هم یک تصویر از ماژول مبدل DC-DC LM2596 کاهنده خروجی 1.23V-30V 3A که شما می توانید روی 5 ولت تنظیمش کنید.

اسنابر Snubber در مدار شما مفهومی ندارد. عملکرد اسنابر در مدارات سوئیچینگ ,و در آخرین طبقه قدرت آنها است و وظیفه آن دقیقا وظیفه دیود هرزگرد است. اسنابر روی کلکتور و امیتر ترانزیستور یا آی جی بی تی IGBT (درین - سورس ترانزیستورهای MOSFET / FET ) قرار می گیرد در زمانی که به یک بار شدیدا سلفی متصل باشد . از آنجا که فرکانس کریر سوئیچینگ از 1/زمان ریکاوی دیود (فرکانس سوئیچ دیود) خیلی خیلی بیشتر است. پس دیود در اینجا هیچ وقت فرصت خاموش شدن را ندارد و اتصال کوتاه خواهد شد. از سویی دیگر اسنابر ها در این گونه مدارات خود منبع بسیار بزرگ و قابل توجهی در تولید تداخل الکترومغناطیسی یا EMI هستند .
                والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

سلام دوستان
                  به نظرتون منبع تغذیه به سوئیچینگ تغییر بدم مشکل حل میشه

دیدگاه

سلام دوستان
                    به نظرتون منبع تغذیه به سوئیچینگ تغییر بدم مشکل حل میشه
                    سلام دوست عزیز.
                    بله، منبع تغذیه سوئیچینگ برای تابلو برق بسیار مفیده.

برادرانه پیشنهاد می کنم که بیشتر مطالعه کنید و برای طراحی وقت کافی بذارید و از سعی و خطا پرهیز کنید. این کار رو انجام بدید و وقت بذارید، به تجربه می گم که یقیناً راه حل مناسب برای همه کار رو خودتون پیدا خواهید کرد.

دیدگاه

دوستان بالاخره مشکل حل شد :wow:
                      حالا مشکل از کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از خازن 100nf پایه ریست که این خازن نباید روی این پایه قرار بگیره(بر خلاف دیتاشیت)
                      نزدیک به 15 دقیقه پشت سرهم کنتاکتور قطع و وصل کردم دیگه توپم نمیتونه تکون بده
                      تو انجمن ایران میکرو در این مورد بحث شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X