اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در طریقه اموزش pic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در طریقه اموزش pic

سلام دوستان من میخواستم میکرو picرو از ابتدا یاد بگیرم و یک فرد مبتدی هستم و هیچ اطلاعی در مورد این میکرو ندارم حدود دو سال پیش هم کمی با میکروavrو نرم افزار بسکام کار کردم الان میخوام از پایه شروع کنم چند تا سوال داشتم
    1 ایا باخرید این نرم افزار هایی که به صورت اینترنتی توی لینیک زیر میفروشن میتونم چیزی یاد بگیرم
    http://www.roboeq.ir/products/detail/%D8%B3%DB%8C%20%D8%AF%DB%8C%20%D8%A2%D9%85%D9%88%D 8%B2%D8%B4%20%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%20%DA% A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D8%B1%20PIC/
    2بهترین کامپایلر برای این میکرو چیه micro cیا ccs
    {خلاف قوانین - پاک شد}
    زکات علم آموختن آن به دیگران است

پاسخ : راهنمایی در طریقه اموزش pic

با سلام
    به نظر من بهترین کار برای یاد گیری اینه که بپری وسط مشکل، اگه بتونی برای خودت چند تا مسئله تعریف کنی و بعد بشینی اونا رو حل کنی سریع تر از اونی که فکر کنی یاد میگیری، با خوندن از روی جزوه شاید اون لحظه بفهمی اما تا خودت انجام ندی لم کار دستت نمیاد، بهترین رو نمی دونم اما برای شروع micro c عالیه، به شرطی که در همون حد نمونی و بعدش کوچ کنی به کامپایلر های دیگه.
    The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

برای زبان سی دوست عزیز از همون اول برو سراغ mplab که برای خود شرکت میکرو چیپ هست نرم افزارش رایگان وجود داره ولی محدودیت چندانی بوجود نمی اره اگه بتونی اورجینال شو نصب کنی عالیه البته یادگیریش سخته
      برای بیسیک که میکروبیسیک بد نیست ولی سی یه چیز دیگست
      موفق باشی

دیدگاه

سلام ممنون از پاسخگویی های دوستان من میخواستم بدونم که اگر اول میکرو picرو به زبان بیسیک یاد بگیرم و بعد برم سراغ یه کامپایلر به زبان c اینجوری بهتر نیست یا اینکار فقط وقت تلف کردنه و یک راست برم c رو یاد بگیرم
        {خلاف قوانین - پاک شد}
        زکات علم آموختن آن به دیگران است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadjavad_15
          سلام ممنون از پاسخگویی های دوستان من میخواستم بدونم که اگر اول میکرو picرو به زبان بیسیک یاد بگیرم و بعد برم سراغ یه کامپایلر به زبان c اینجوری بهتر نیست یا اینکار فقط وقت تلف کردنه و یک راست برم c رو یاد بگیرم
          سلام
          نه دیگه بهتره همون از اول سی رو یاد بگیری به نظر من اگه از الان سی کار کنی موفقیتت بیشتره تا اول بیسیک یاد بگیری بعد بری سی رو بخونی
          برد جوجه کشی:
          مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
          این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
          برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X