سلام من خیلی تو اینترنت گشتم ولی نتونستم کرکی برای pbp پیدا کنم تمام سرورها این کرک ها رو حذف میکنند اگر کسی آدرس کرک سالم داره لطفآ بگه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کرک picbasic pro
Collapse
X
-
پاسخ : کرک picbasic pro
بسم الله الرحمن الرحیم
نوشته اصلی توسط reza babatabarسلام من خیلی تو اینترنت گشتم ولی نتونستم کرکی برای pbp پیدا کنم تمام سرورها این کرک ها رو حذف میکنند اگر کسی آدرس کرک سالم داره لطفآ بگهوالسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.
هوشمندانه بپرسید...
-
نوشته اصلی توسط رضا اصغریانبسم الله الرحمن الرحیم
می شه بفرمائید که برای چه نسخه ای کرک لازم دارید؟ البته من خودم از نسخه 2.6 استفاده می کنم که کرکی نداره. به نسخه 3 مهاجرت کردم اما باز برگشتم به همان نسخه 2.6...
من از نسخه 2.47 استفاده میکنم کرک هم لازم نداره البته برای استفاده از کتابخانه sd به مشکل بر خوردم و نسخه 2.6 رو دانلود کردم متاسفانه این نسخه هم long variable رو پشتیبانی نمیکنه برای این مورد خاص ناچار به نسخه 3 پناه بردم که متاسفانه کرک درست و حسابی نداره .
از اون کلک بردن تاریخ به جلو و نصب برنامه و برگردوندنش هم استفاده کردم ولی کار نداد .
منتظر نظر دوستان هستم
دیدگاه
-
بسم الله الرحمن الرحیم
نوشته اصلی توسط mohsen++
از اون کلک بردن تاریخ به جلو و نصب برنامه و برگردوندنش هم استفاده کردم ولی کار نداد .
عمده دلیلی که من برگشتم به همان نسخه قبلی این بود که من به دستورات اسمبلر قدیمی عادت کردم ... فکر کنم که اسمبلر نسخه 3 یک چند تا نکته داشت.... مطمئن نیستم :question:... از همه مهمتر این که مجانی است... هیچ وقت هیچ کجای دنیا کسی جلوی شما را نمی گیرد.
پی نوشت :
در ضمن من فکر می کردم که همگی دوستان در ایران مشتری های کمپایلرهای مبتنی بر C هستند... اما می بینم که بعضی ها مثل من ، از بیسیک پرو استفاده می کنند. :biggrin:والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.
هوشمندانه بپرسید...
دیدگاه
دیدگاه