اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیاده سازی آی سی سوئیچینگ (uc3842) در PIC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیاده سازی آی سی سوئیچینگ (uc3842) در PIC

اگر خروجیا ارور امپلی فایر 5 ولت بشه ورودی ونفی مقایسه کننده میشه حداکثر 1 ولت. و [glow=red,2,300]چون این یک ولت رو با هیچ شکلی روی ورودی مثبت مقایسه کننده کارنت سنس نداریم پس لچ هم اصلا تحریک نمیشه و دیوتی سایکل تا حداکثر بالا میره[/glow].
    مهدی جان من با این حرف شما مخالفم! چون رو پایه CS توسط آرایشی که تو دیتاشیت هست و منم تو پست قبلیم قرار دادم ولتاژ پایه مثبت مقایسه گر توسط اسیلاتور تامین میشه و از طریق ترانزیستور 2N2222 شکل موج دندان اره ی و یا مثلثی به پایه CS اعمال میشه و از مقایسه این شکل موج با ولتاژ Error Amp دیوتی سایکل خروجی کم و زیاد میشه!
    همون طوری که خودتون گفتین آیسی UC38xx در مد جریان کار میکنه و آیسیهای که در این مد کار میکنن باید یه نمونه از شکل موج جریان سلف بگیرن تا بتونن عرض پالس PWM رو کنترل کنند ولی با یه روشی میشه این آیسیها رو طوری تغییر داد که در مد ولتاژ کار کنند مثل TL494 و SG3525. تو Application Note زیر صفحه 15 نحوه تغییر آیسی UC38xx از Current Mode به Voltage Mode رو نوشته.

http://s5.picofile.com/file/8164760084/slua257_The_UCC38C42_Family_of_High_Speed_BiCMOS_C urrent_Mode_PWM_Controllers.pdf.html

من این مدار رو قبلا بستم و بطور عملی تست هم کردم. با این روش مشکلی ندارم و به راحتی میتونم با پتانسیومترها جریان خروجیم رو کنترل کنم. اما میخام به جای پتانسیومتر از میکرو استفاده کنم. این کار رو با تغییر ولتاژ پایه فیدبک UC حول 2.5 ولت انجام دادم اما ظاهرا با کم و زیاد شدن ولتاژ از 2.5 کلا پالس قطع و وصل میشه نه دیوتی سایکل پالس
    پیشنهاد میکنم در کتاب Power Supply Cookbook - Marty Brown صفحه 118 از عکس شماره 70-3 برای کنترل دیوتی سایکل آیسی استفاه کنید. شما میتونید با استفاده از کنترل جریان دیود اپتوکوپلر توسط میکرو جریان گذرنده از CE رو کنترل کنید که این کار باعث تغییر در ولتاژ پایه COMP میشه که با این روش فک کنم مشکلتون برطرف بشه.

http://s4.picofile.com/file/8164761034/Power_Supply_Cookbook_Marty_Brown.pdf.html

البته من نمیدونم که شما به چه شکلی قبلا توسط میکرو خواستین آیسی UC رو کنترل کنید اگه شماتیکی از اون مدار قرار بدین تا ما هم یه نگاهی بندازیم شاید بیشتر تونستیم کمکتون کنیم.

موقق باشید

دیدگاه

اقا سعید متوجه منظورتون نشدم. حرف من ربطی هبه توضیح شما نداره.
      توضیح بنده برای شکل تستی بود که استارتر تاپیک انجام دادن. بنده دلیل اتاقی که تو تست ایشون افتاده رو توضیح دادم. مدار شما رو توضیح ندادم. مدار شما رو خیلی وقت پیش تو دیتاشیت دیده بودم و تست هم گرفتم ازش.
      دوستمون به پایه cs چیزی وصل نکردن (مدار شما رو نبستن. مدار اصلی رو بستن) و مدار رو در این حالت با 494 مقایسه کردن. بنده هم تفاوت این دو و دلیل اینکه دیوتی سایکلشون تغییر نمیکرده رو گفتم.
      فکر میکنم برداشت شما از توضیحات بنده اشتباه بوده.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
        اقا سعید متوجه منظورتون نشدم. حرف من ربطی هبه توضیح شما نداره.
        توضیح بنده برای شکل تستی بود که استارتر تاپیک انجام دادن. بنده دلیل اتاقی که تو تست ایشون افتاده رو توضیح دادم. مدار شما رو توضیح ندادم. مدار شما رو خیلی وقت پیش تو دیتاشیت دیده بودم و تست هم گرفتم ازش.
        دوستمون به پایه cs چیزی وصل نکردن (مدار شما رو نبستن. مدار اصلی رو بستن) و مدار رو در این حالت با 494 مقایسه کردن. بنده هم تفاوت این دو و دلیل اینکه دیوتی سایکلشون تغییر نمیکرده رو گفتم.
        فکر میکنم برداشت شما از توضیحات بنده اشتباه بوده.
        مهدی جان امیدوارم این اشتباه منو به پای بی ادبی نزاری، چون هیچ شماتیکی جز شماتیکی که من گذاشته بودم ندیدم فک کردم که درمورد اون دارین توضیح میدین.
        بابت همه چی ازتون معذرت میخوام

دیدگاه

:O معذرت واسه چی؟ بیخیال بابا. داریم حرف میزنیم دیگه اشتباه پیش میاد دیگه.
          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

دوستان من کلا UC رو کنار گذاشتم و با یک کنترلر PID تونستم عرض پالس رو تغییر بدم و مقدار ولتاژ و جریان رو روی مقدار دلخواهم تنظیم کنم. :nice: البته نوسان زیادی داره که باید با تغییر ضرایب به مقادیر مطلوب برسم. :wow:
            ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
            When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us.

- Alexander Graham Bell

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X