اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

pickit3

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

pickit3

با سلام خدمت دوستان و عزیزان و اساتید.
    با توجه ب اینکه بنده نیز هنگام کار با این ابزار دچار مشکل شدم، خواستم نرم افزاری ک از اینترنت گرفتم و خووب کار میکنه رو اینجا بزارم تا بقیه دوستان هم ازش استفاده کنن و هم مارو دعا کنن،هم کمک.
    خوب ب قول دوستان بریم سر اصل متلب!!!!!!!!
    بنده قبلا همیم پروگرمر رو از دوستان امانت گرفته بودمو و استفاده میکردم،ک تازگیا یه دونه برا خودم گرفتم. خدا قسمت شما هم بکنه
    با نرم افزار قبلی خیلی راحت بودم اما گفتم حالا ک سی دی داره، برنامه تو سی دی رو مورد عنایت، ببخشید مورد استفاده قرار بدیم...
    نرم افزاری ک توی سی دی پروگرمر بود نتونستم کار کنم بنابراین مجبور ب استفاده از برنامه سابق شدم. الان هم از همون استفاده میکنم و خیلی هم خوب کار میکنه بحمدلله.
    راستی بنده از روش ICSP برای پروگرام کردن میکرو استفاده میکنم.
    که در این روش اتصال پایه ها ب این صورت است :
    1-----> MCLR not یا همون پایه ریست
    2----> vcc میکرو
    3----> زمین میکرو
    4---> PGD
    5---> PGC

پایه 6 هم ک lvp است،همون پایه ای است ک برای پروگرام کردن در حالت ولتاژ پایین مورد استفاده قرار میگیره ک برای استفاده از ان باید هم ب صورت نرم افزاری اکی بشه و هم این پایه ب میکرو وصل بشه.
    در مورد مزایا و معایب این پایه اطلاعات خاصی ندارم ولی اینو میدونم( یقینا) ک زمان برای پاک کردن حافظه میکرو افزایش پیدا میکنه. همین

لینک دانلود:
    http://www.4shared.com/rar/GQlKqvtab...lication.html?

من الله التوفیق
    رو به خودت نسبت هستی مده!**دل به چنین مستی و پستی مده! //زانچه نداری ز چه افسردهآ‌ای*و زغم و اندوه دل آزردهآ‌ای؟!//گر ببرد ور بدهد دست دوست*ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست//ور بِکِشی یا بکُشی دیو غم **کج نشود دست قضا را قلم//آنچه خدا خواست همان میآ‌شود**وآنچه دلت خواست نه آن میآ‌شود.
    ....

پاسخ : pickit3

برنامه ای داخل cd خود pickit3 هست mplab ide هستش و تمام پروگرامر های pic رو ساپورت میکنه.
    AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RezaMahzoonie
      برنامه ای داخل cd خود pickit3 هست mplab ide هستش و تمام پروگرامر های pic رو ساپورت میکنه.
      الان شما ناراحتی؟خوشحالی؟ من کار درستی کردم؟کارم اشتباه بود؟یا.....؟
      محض مزاح گفتم ها،ناراحت نشی
      چون من با ccs کار میکنم و اونی ک داخل سی دی بود،اذیت شدیم تا استفادش کنیم، ب این دلیل ک وقتی پایه ها رو وصل میکردیم دوباره باید میکروو ردئ انتخاب میکردیم و ....
      ولی اینی ک لینکش قرار داده شده، تا برنامش میاد بالا خودش میکرو رو میشناسه و ... منتظره تا فقط فایل هگز رو ایمپورت کنه و پروگرم و وریفای کنه.
      رو به خودت نسبت هستی مده!**دل به چنین مستی و پستی مده! //زانچه نداری ز چه افسردهآ‌ای*و زغم و اندوه دل آزردهآ‌ای؟!//گر ببرد ور بدهد دست دوست*ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست//ور بِکِشی یا بکُشی دیو غم **کج نشود دست قضا را قلم//آنچه خدا خواست همان میآ‌شود**وآنچه دلت خواست نه آن میآ‌شود.
      ....

دیدگاه

نه گفتم که اگه میخوای بگم چطوری باید با اون کار کنی
        منم با ccs کار میکنم
        اگه میکرو رو عوض کنی (کلا یه شماره دیگه) باید دوباره میکرو رو معرفی کنی اما تا زمانی که میکرو عوض نشه نیازی به وارد کردن میکرو نیست و برنامه هم بسته بشه میکرویی که انتخاب کردی عوض نمیشه
        خودش هم با کامپایل کردن مجدد برنامه هگز جدید رو ایمپورت میکنه (که البته فکر کنم برنامه ای که گذاشتید هم اینکار رو میکنه)
        قطع اتصال و اتصال مجدد پروگرامر رو تشخیص میده و با اتصال مجدد دوباره پروگرامر رو آماده کار میکنه
        قطع اتصال و اتصال مجدد میکرو رو تشخیص میده
        و از همه مهم تر دیباگر داره

اما برنامه ای که شما گذاشتی هم حجم کمی داره و از این لحاظ مناسبه فقط با ورژن قبلیش که یبار کار کردم برنامه رو درست پروگرام نکرد و برنامه کار نمیکرد نمیدونم مشکل از کجا بود بهش ور نرفتم و با mplab کار کردم
        AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RezaMahzoonie
          نه گفتم که اگه میخوای بگم چطوری باید با اون کار کنی ...
          و از همه مهم تر دیباگر داره
          اگه زحمتی نیس،فوتشو بفرما و اینکه چطوری تو mplab باید ازش استفاده کرد؟
          (اخه چون من نتونستم هنگام کار با mplab باهاش کار کنم،دیگه اومدم با ccs کار کردم)
          ....

دیدگاه

فرقی نمیکنه با چه کامپایلری کار میکنید

از منوی زیر میکروی خودتون رو انتخاب کنید:

همین جا هر پروگرامری که بتونه اون میکرو رو پشتیبانی کنه با رنگ سبز مشخص میشه.
            از منوی زیر پروگرامر رو انتخاب کنید:

کمی صبر کنید تا Frimware مربوط به خانواده میکروی شما روی پروگرامر ریخته بشه یک پیغام هم همون اول میده که اوکی کنید

حالا باید انتخاب کنید که میخواید تغذیه میکرو در حین پروگرام از برد خودتون باشه یا از پروگرامر. حالت دیفالت اینه که شما تغذیه رو تامین کنید و در این حالت به محض اتصال سوکت icsp پروگرامر صحت میکروی متصل شده رو تایید میکنه و مینویسه target detect و با قطع سوکت مینویسه target remove
            اما اگه میخواید پروگرامر تغذیه میکرو رو تامین کنه دیگه امکان بالا از دست میدین و میتونین از منوی زیر این کار رو انجام بدید:

گزینه های زیر هم وقتی میکرو وصل بشه فعال میشه :
            1- program
            2- read
            3- verify
            4- Erase Flash device
            5- Bllank chek
            6- اتصال و قطع خروجی تغذیه پروگرامر

از منوی File گزینه import رو بزنید و hex برنامتون رو بهش بدید. و تا زمانی که نمیخواید برنامه دیگه ای رو روی میکرو بریزید تکرار این کار لزومی نداره و خودش hex جدید رو ایمپورت میکنه و داخل پنجره Output سربرگ Build آخرین هگز مشخصه
            AYRIC

دیدگاه

از دوستان کسی در مورد دیباگر pic اطلاعاتی داره و اینکه pickit3 دیباگر هست،یا اینکه دیباگر داره یا نه؟
              ممنون
              من الله التوفیق
              ....

دیدگاه

سلام
                میشه لطفا فایلش را در جای دیگه ای اپلود کنید . . .
                :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mkhpmkhp
                  سلام
                  میشه لطفا فایلش را در جای دیگه ای اپلود کنید . . .
                  :biggrin:
                  سلام برادر
                  بنده اونجا اکانت داشتم اونجا هم اپ کردم.
                  شما پیشنهاد خاص دارید؟
                  ارائه بنومویید
                  ....

دیدگاه

سلام. pk3 قابلیت دیباگ داره.
                    اگر از تمام قابلیت هاش میخوای استفاده کنی ، از MPLABIDE استفاده کن.
                    برای شروع:
                    باید در زبانه دیباگر PICKIT3 رو انتخاب کنی.
                    و کانفیگ برنامه ات بجای Release روی Debug باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir.H.A
                      سلام. pk3 قابلیت دیباگ داره.
                      اگر از تمام قابلیت هاش میخوای استفاده کنی ، از MPLABIDE استفاده کن.
                      برای شروع:
                      باید در زبانه دیباگر PICKIT3 رو انتخاب کنی.
                      و کانفیگ برنامه ات بجای Release روی Debug باشه.
                      ببخشید اتصال سخت افزاریم چگونه باید باشه؟
                      یعنی بنده درک درستی از پیدا کردن مشکل توسط دیباگر ندارم.
                      ....

دیدگاه

اتصالش دقیقاً مثل پروگرامره...
                        فقط باید میکرو ات توی مدار قرار بگیره.
                        ضمناً جاهایی که از lcd و یا delay استفاده میکنی دیباگ طول میکشه.
                        در اصل موقع دیباگ کردن میتونی ببینی میکرو در حال اجرای کدوم خط برنامه است...
                        البته اینم بگم افراد حرفه ایی در کد نویسی نیاز چندانی به دیباگ ندارند البته اگه اسمبلی کار کنی بیشتر به دیباگر محتاج میشی...
                        زیرا وقتی asm کار میکنی باید آمار حافظه ها و پرش ها رو داشته باشی که برای این کار دیباگر کمک میکنه.

دیدگاه

ممنون از پاسخ شما.
                          بنده هم از دوستان دیگه شنیدم ک استفاده از دیباگر در این سطح بیشتر وقتگیر هست.در مورد fpga و این ها ب درد میخوره.
                          ولی میخاستم بدونم ک چطوری میشه استفاده کرد.
                          ببینید شما یک مداری دارید، و یک طرف هم پروگرمر دارید ک با ان میکرو رو پروگرم میکنید.حال با وصل تغذیه مدارتون کار میکنه(یا کار نمیکنه)
                          یه طرف دیگه هم نرم افزار مثلا mplab ک میخام باهاش مدار رو دیباگ کنیم. الان برای دیباگ نحوه اتتصالا چگونه باید باشد؟تغذیه؟پروگرمر؟....
                          ....

دیدگاه

سلام دوستان
                            من میکرو pic16f887a را با پروگرمر pic kit3 توسط نرم افزار mplab ide 8.92 پروگرم کردم. کد را هم با ccs 5.0 نوشته بودم.
                            الان نمی تونم دیباگ کنم با pic kit 3 یا حتی با ccs?
                            اصلا توی ccsمیشه مثل AVRstudio کد را اجرا کرد و نتیجه عملکرد هر خط را در رجیسترها دید؟

دیدگاه

نه به قدرت MPLAB...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X