سلام به همگی
من تازه PICKIT3 رو از سایت خریدم . متاسفانه وقتی پروگرمر به برد بورد متصله نوشته های LCD بعد از چند ثانیه کار به صورت شیفتی محو میشه!
وقتی پروگرمر رو جدا می کنم درست کار می کنه!
توی فروم ها معمولا برعکسشو مشکل دارند !
راهنمایی لطفا.
برنامه توی ccs :
من تازه PICKIT3 رو از سایت خریدم . متاسفانه وقتی پروگرمر به برد بورد متصله نوشته های LCD بعد از چند ثانیه کار به صورت شیفتی محو میشه!
وقتی پروگرمر رو جدا می کنم درست کار می کنه!
توی فروم ها معمولا برعکسشو مشکل دارند !
راهنمایی لطفا.
برنامه توی ccs :
کد:
#include <16F877A.h> #device adc=16 #include <math.h> #use delay(clock=20000000) //#include <lcd.c> #define LCD_ENABLE_PIN PIN_D2 #define LCD_RS_PIN PIN_D3 #define LCD_RW_PIN PIN_C4 #define LCD_DATA4 PIN_C5 #define LCD_DATA5 PIN_C6 #define LCD_DATA6 PIN_C7 #define LCD_DATA7 PIN_D4 #include <lcd.c> #define LCD_CLS() lcd_putc(\f) #use FIXED_IO( D_outputs=PIN_D5 ) #use FIXED_IO( C_outputs=PIN_C2 ) //CCP1 OUTPUT #define LED PIN_D5 #define LEFT_K PIN_D6 #define RIGHT_K PIN_D7 #define OK_K PIN_B0 #define MENU_K PIN_B1 #define UP_K PIN_B2 #define DOWN_K PIN_B4 #define MAX_MENU 2 #FUSES NOWDT //No Watch Dog Timer #FUSES HS //High speed Osc (> 4mhz for PCM/PCH) (>10mhz for PCD) #FUSES LVP unsigned int a=100; void main() { lcd_init(); delay_ms(100); printf(lcd_putc,"Saleh\n"); printf(lcd_putc,"int=%U",a); //output_high(LED); while(1) { output_high(LED); delay_ms(500); output_low(LED); delay_ms(500); } }
دیدگاه