اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در اسیلاتور PIC

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در اسیلاتور PIC

سلام
    من یه مشکل اعصاب خورد کن با PIC دارم . من با میکروهای 16F877 , 16F876A 16f84 ,18F452 کار کردم با همشون هم این مشکل رو دارم اونم اینه که میکروهایی که مدارشونو می بندم یه خط در میون کار می کنن!!! . اصلاً نمی دونم مشکل از کجاست . من معمولاً از کریستال 20 مگاهرتز استفاده می کنم . و از خازن عدسی 22 pf . مشکل برنامه فکر نمی کنم باشه . چون من برنامه رو اول با پروتئوس چک می کنم . در ضمن منبع تغذیه ی من پاور pc هست که رگوله شده و قابل اطمینان هست. احتمال صد در صد مشکل از کریستال هست چون وقتی مثلاً به پایه ی OSC1 یا OSC2 دست می زنم چند خطی از برنامه اجرا میشه؟ :angry: :angry:
    به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه؟

پاسخ : مشکل در اسیلاتور PIC

man ham in moskel ro dashtam
    az khazan haye 15pf estefadeh kon be jay 22pf
    dorost mishe :applause:

دیدگاه

چرا مشکل از خازن هست؟ مگه نباید برای کریستال 20 مگاهرتز از خازن های 22 تا 33 پیکو فاراد استفاده کرد؟ اصلاً برای هر کریستال از چه خازن هایی باید استفاده کرد؟ اگه لیستی چیزی دارید یه راهنمایی بزنید. بعد یه سوال دیگه ... چرا سری 18 خیلی بیشتر از سری 16 ریست می کنه یا بهتر بگم نویز بر می داره؟؟

دیدگاه

در بیشتر مراجع مثل دیتا شیت خود میکرو هم گفنه که از خازن بین 22 تا 33 پیکو استفاده کنید .
        ولی من با pic basic برناممو نوشتم و پروگرم هم کردم ولی میکرو کار نمی کرد .از خازن 15 پیکو استفاده کردم ، درست شد :eek:

در باره بیشتر نویز گرفتن میکرو های سری 18 هم می تونم بهت بگم که تا حالا من به چنین چیزی برخورد نکردم :redface: :redface: :redface:
        راستی شما با چه کامپایلری کار می کنید؟ :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X