اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه سوال در مورد کلید لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه سوال در مورد کلید لمسی

با درود خسته نباشید
    من با pic یه کلید تاچ درست کردم که بدون مشکل کار میکنه
    حالا میخام مدار اصلی خودم که داخلش 2 تا منبع سوئیچینگ درست کردم که ترانس و هسته داره استفاده کنم
    آیا برای مسیر pcb کلید ها تا خود میکرو قانونی وجود داره
    احتمالش هست که اون سیم پیچ ها نوئیز روی کلید ها ی لمسی بندازه ؟؟؟
    اگه حساسیت کلید هارو تا 2 سانتی متر ببرم مشکلی پیش میاد ؟؟؟ تا 2 سانتی متری کار میکنه ولی نمیدونم مشکلی پیش میاد . کسی تجربه ای داره ؟؟؟

پاسخ : یه سوال در مورد کلید لمسی

بسم الله الرحمن الرحیم

این پرسش شما از آن دست مطالب و مواردی است که آدم خیلی دوست دارد تا به بحث ورود کند و با استفاده از خرد جمعی ، دانش خود را بالا ببرد.

همانطور که می دانید ، بی شک نویز الکتریکی شکلی ناخواسته از ولتاژ (متغیر در حوزه زمان) است که دردسر ساز است. به بیانی دیگر میدان متغیر در زمان اگر توسط یک رسانا قطع شود ، در آن رسانا ولتاژی ایجاد می شود که ما به آن نویز می گوئیم . هرچقدر که شار میدان بیشتر باشد ، دامنه ولتاژ القا شده ( بگیریم نویز) بیشتر و اثر آن چشمگیر تر است. این را به این دلیل گفتم که بین این دو (یعنی میدان و هادی) فاصله ایجاد کنید.

و از طرفی

مطلب را خیلی کلی نوشته اید . من متوجه نشدم اینجا منظورتان چیست:

نوشته اصلی توسط S S
    اگه حساسیت کلید هارو تا 2 سانتی متر ببرم مشکلی پیش میاد ؟؟؟ تا 2 سانتی متری کار میکنه ولی نمیدونم مشکلی پیش میاد . کسی تجربه ای داره ؟؟؟
    به هرحال اگر صفحه ای رسانا که به زمین مدار شما متصل است بین منبع تولید میدان مغناطیسی و رسانا (اینجا صفحه کلید شما) قرار بگیرد تا حد بسیار زیاد و قابل قبولی ، نویز برطرف می شود.
    شاید بررسی و مطالعه این تاپیک به شما کمک کند :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=85272.0

با شایسته ترین احترام
    والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X