اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر پین های spi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر پین های spi

من واسه یکی از پروژه هام با ارم یک دیتا اکوزیشن و کنترلر ساختم همزمان همه کار می کرد کار نشد نداره چند مورد دیگه هم تو این زمینه ها کار کردم با فرکانس نمونه برداری بالا و ارتباط usb
    التماس دعا

دیدگاه

تو کتابخونه میکرو بیسیک یه مطلبی واسه تغییر پین هست میشه یه نگاه بندازید>Peripheral Pin Select Library

دیدگاه

میکرو بیسیک ندارم من اگه لطف کنید توضیخاتش رو همین جا کپی کنید
        التماس دعا

دیدگاه

ممنون http://www.mikroe.com/download/eng/d...ct_library.htm

دیدگاه

چه جالبه امکان خوبی رو فراهم کرده که البته من شک دارم بشه همیشه به همون خوبی که از پورت اصلی استفاده کرد از این هم استفاده کد اما در مورد کار شما با مشکلی نباید ایجاد کنه البتهههه دقت کنید این دقیقا یک پایه رو رو پایه دیگه مپ می کنه و ممکنه اون پایه (به احتمال زیاد این طور به نظر میرسه) همون کار قبلی رو انجام بده که با این اوصاف تو وقتی 2 تا قسمت از یک پایه استفاده کنند مشکل می تونه پیش بیاره توصیه می کنم یک ارتباط سریال ساده رو تنها اول مپ کنید اگه درست بود spi رو هم روش روشن کنید ببینید کار می کنه....
            من هم مشتاقم نتیجه رو بدونم
            التماس دعا

دیدگاه

این کد واسه 18F4550 فعال نیست!!
              من I2C رو به صورت نرم افزاری نوشتم . وقتی پایه های RB0 , RB1 رو که دیفالت خود میکرو انتخاب میکنم خوب کار میکنه ولی وقتی RB2 , RB3 رو انتخاب میکنم هیچ عملکردی نداره؟

دیدگاه

ترجیحا با i2c انجام ندید چون پایه ها باید open colector بشن uart رو چک کنید در ابتدا با با io های ساده انجام بدید قبلش
                التماس دعا

دیدگاه

من برنامه رم رو طبق خود دیتا شیت بستم .مدار هم طبق خود میکرو بیسیکه ولی اصلا چیزی داخل رم نوشته نمیشه؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X