با عرض سلام و وقت بخیر. من یک برد smd لحیم کردم که میکروش کار نمیکنه. یعنی از برنامه ای که نوشتم مطمئنم که درسته. چون کد آخری که ریختم خیلی خلاصه و در حد high کردن یک پین هست. موقعی هم که برنامه رو روی میکرو منتقل میکنم هیچ خطای نرم افزاری ندارم. حالا فرض کنیم میکرو ok هست ممکنه مشکل از کریستال باشه میخواستم قبل از برداشتنش مشورت کنم. یا احتمال دیگه ای هم هست؟؟
میکرو pic18f4550 هست. قبل از جدا کردن کریستال، اگر بخوام با کلاک داخلی کار کنم چی؟ این دستوری هست که برای کلاک داخلی استفاده کردم:
setup_oscillator(OSC_8MHZ|OSC_INTRC|OSC_31250|OSC_ PLL_OFF);
ولی متاسفانه باز فرقی نکرد. تغذیه میکرو هم درسته.
اینم کل کدم هست:
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
من قبلا با tnm پروگرم میکردم و یک قسمت داشت که نوع کلاک زنی رو موقع ریختن برنامه داخل میکرو تنظیم میکردیم ولی الان دسترسی به tnm ندارم و یه پروگرمر pic از شرکت eca دارم و برنامه اش PICkit 2 Programmer هست. موقعی که به میکرو وصل هست usb رو به کامپیوتر میزنم و بدون مشکل میکرو رو شناسایی میکنه. به پیش فرض ها هم اصلا دست نزدم. بعد یکبار دکمه Erase رو میزنم، بعد فایل هگز رو Import میکنم و در آخر Write. اگر میشه این شکل رو ببینید!!
میکرو pic18f4550 هست. قبل از جدا کردن کریستال، اگر بخوام با کلاک داخلی کار کنم چی؟ این دستوری هست که برای کلاک داخلی استفاده کردم:
setup_oscillator(OSC_8MHZ|OSC_INTRC|OSC_31250|OSC_ PLL_OFF);
ولی متاسفانه باز فرقی نکرد. تغذیه میکرو هم درسته.
اینم کل کدم هست:
#include <18F4550.h>
#use delay(clock=8000000)
#use rs232(baud=9600,xmit=PIN_C6,rcv=PIN_C7)
void initialisations(){
setup_oscillator(OSC_8MHZ|OSC_INTRC|OSC_31250|OSC_PLL_OFF);
setup_adc_ports(AN0_TO_AN7|VSS_VDD);
setup_adc(ADC_OFF);
setup_psp(PSP_DISABLED);
setup_spi(SPI_SS_DISABLED);
setup_wdt(WDT_OFF);
setup_timer_0(RTCC_INTERNAL);
setup_timer_1(T1_DISABLED);
setup_timer_2(T2_DISABLED,0,1);
setup_timer_3(T3_DISABLED|T3_DIV_BY_1);
setup_comparator(NC_NC_NC_NC);
setup_vref(FALSE);
}
void main(){
initialisations();
SET_TRIS_C(0x80);//set pin 1000 0000
output_high(PIN_B2);//B2 is Bluetooth Reset
while(TRUE){
delay_ms(10);
}
}
من قبلا با tnm پروگرم میکردم و یک قسمت داشت که نوع کلاک زنی رو موقع ریختن برنامه داخل میکرو تنظیم میکردیم ولی الان دسترسی به tnm ندارم و یه پروگرمر pic از شرکت eca دارم و برنامه اش PICkit 2 Programmer هست. موقعی که به میکرو وصل هست usb رو به کامپیوتر میزنم و بدون مشکل میکرو رو شناسایی میکنه. به پیش فرض ها هم اصلا دست نزدم. بعد یکبار دکمه Erase رو میزنم، بعد فایل هگز رو Import میکنم و در آخر Write. اگر میشه این شکل رو ببینید!!

دیدگاه