سلام دوستان من یه برنامه نوشتم روی میکرو PIC16F648A و ققلش کردم. کسی میدونه چجوری میتونم دوباره به برنامم دسترسی داشته باشم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
بازیابی برنامه روی میکرو PIC پس از قفل شدن آن
Collapse
X
-
پاسخ : بازیابی برنامه روی میکرو PIC پس از قفل شدن آن
نوشته اصلی توسط Eleganteng نمایش پست هاسلام دوستان من یه برنامه نوشتم روی میکرو PIC16F648A و ققلش کردم. کسی میدونه چجوری میتونم دوباره به برنامم دسترسی داشته باشم؟
تقریبا غیر قابل دسترسی هست. چرا تقریبا؟ چون با پروگرمر و به روش های معمولی نمیشه خوندش. روش های غیر معمول اون رو برادران چینیانجام میدن که مقرون به صرفه نیست.
سورس برنامه تون رو ندارین؟
-
نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست هاسلام.
تقریبا غیر قابل دسترسی هست. چرا تقریبا؟ چون با پروگرمر و به روش های معمولی نمیشه خوندش. روش های غیر معمول اون رو برادران چینیانجام میدن که مقرون به صرفه نیست.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست هاسلام.
من دارم یه پروژه با PIC انجام میدم
باید یه قیمتی به خریدار بدم که خرید سورس از خودم براش به صرفه تر از استفاده از خدمات برادران چینی باشه و به همین منظور باید بدونم که چینی ها با چه قیمتی این سرویس رو ارائه میدن
ممنون میشم اگه قیمتش حدودیش رو میدونین اعلام کنین
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Eleganteng نمایش پست هانه متاسفانه سورس برنامه رو ندارم. توی ایران خیلی ها مهندسی معکوس انجام میدن، چجوری اینکارو انجام میدن؟ شما خودتون تا حالا اینکارو انجام دادین؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط 1amin نمایش پست هاسلامچ
من دارم یه پروژه با PIC انجام میدم
باید یه قیمتی به خریدار بدم که خرید سورس از خودم براش به صرفه تر از استفاده از خدمات برادران چینی باشه و به همین منظور باید بدونم که چینی ها با چه قیمتی این سرویس رو ارائه میدن
ممنون میشم اگه قیمتش حدودیش رو میدونین اعلام کنین
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست هامهندسی معکوس انجام دادم. (البته تنهایی نه!) بستگی داره پیچیدگی دستگاه چقدر باشه. نحوه ی انجامش یکسان نیست. ولی میشه این رو به عنوان یه اصل مشترک گفت که باید از عملکرد مدار اصلی تا حد بسیار زیادی اطلاع داشته باشین تا بتونین همون رو مجدد پیاده کنین.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Eleganteng نمایش پست هااز عملکرد مدار کاملا اطلاع دارم و قطعات رو میدونم چیاست اصلا پیچیدگی خاصی نداره. یه دیسپلی سادست . میخواستم بدونم مثلا با لاجیک آنالایزر میشه عملکردو فهمید ؟ یا بهتره کد روی میکرو رو بخونم؟ شما کسیو میشناسید بتونه تو اینکار کمکم کنه؟
بله، با لاجیک آنالایزر میشه فهمید. با اسیلوسکوپ هم میشه، بستگی به مهارت شما داره.
کد روی میکرو اگه قفل نشده باشه، بله میشه با پروگرمر خوندش.
دیدگاه
دیدگاه