باسلام خدمت دوستان من یک برنامه مفصل برای 16F876 داشتم که چون پیدا نمیکردم 18F2550 خریدم تعدادشم کم نیست! حالا اون قسمت USB این تراشه افتاده روی شاستی ها و می خوام غیره فعال کنم و RC4 و RC5 استفاده کنم اما در میکرو کد استودیو نمی تونم انجامش بدم دستور UCON هم نمی شناسه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
غیرفعال کردن USB PIC18F2550 در MicroCode Studio
Collapse
X
-
پاسخ : غیرفعال کردن USB PIC18F2550 در MicroCode Studio
همانطور که عرض کردم این دو پین روی شاستی افتاده پس به عنوان ورودی استفاده شده . اما این رجیستر دیفالت 1 هست و در دستور عمل استفاده از این دو پین شرکت سازنده گفته که UCON 3 باید برابر 0 قرار بگیره تا بشه برای ورودی استفاده کرد مشکل اینجاست که نرم افزار من این دستور رو در کتابخانه دستوراتش ندارهجدیدترین ویرایش توسط amintechnicpro; ۱۶:۵۵ ۱۳۹۷/۰۸/۰۶.
دیدگاه
-
پاسخ : غیرفعال کردن USB PIC18F2550 در MicroCode Studio
نیاز به خواندن نبود. اول اینکه دو پین به صورت عملی کار نمیکردند .دوم درقسمت I/O _ PORTC توجه بفرمایید که یک بند دقیقا توضیح داده که برای استفاده از RC4 , RC5 باید بیت سوم UCON مساوی با 0 قرار بگیره .ودر نهایت اینکه نرم افزار م را حذف یک نسخه جدید تر فول دانلود نصب و کرک کردم .دستور در نرم افزار به سادگی عمل کرد و پینها آزاد شدند و مشکل کاملا حل شد.از توجه شما بسیار تشکر می کنم.موفق باشید
دیدگاه
دیدگاه