با عرض سلام و خسته نباشید من یه سوال درباره استفاده از تایمر در PIC12F675داشتم،صورت مسئله من به این شکله:من دو تا ورودی و دو تا خروجی دارم ،اگه یه ورودی رو فعال کنم یه خروجی فعال بشه ،میخوام زمانی که یک ورودی رو فعال کردم اگر به مدت زمان 5s هیچ اینتراپتی بهش وارد نشد خود به خود دو تا خروجی صفر بشه ،و اینکه اگر خروجی قبلا صفر شده باشه تایمر متوقف بشه و شمارنده هم صفر بشه . توجه برنامه ای که خودم براش نوشتم با PIC16F84A جواب میده ولی من با PIC12F675 میخوام جواب بگیرم .پیشاپیش از کمکتون متشکرم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تایمر در PIC 12F675
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X
-
پاسخ : تایمر در PIC 12F675
نوشته اصلی توسط electro_technicبا عرض سلام و خسته نباشید من یه سوال درباره استفاده از تایمر در PIC12F675داشتم،صورت مسئله من به این شکله:من دو تا ورودی و دو تا خروجی دارم ،اگه یه ورودی رو فعال کنم یه خروجی فعال بشه ،میخوام زمانی که یک ورودی رو فعال کردم اگر به مدت زمان 5s هیچ اینتراپتی بهش وارد نشد خود به خود دو تا خروجی صفر بشه ،و اینکه اگر خروجی قبلا صفر شده باشه تایمر متوقف بشه و شمارنده هم صفر بشه . توجه برنامه ای که خودم براش نوشتم با PIC16F84A جواب میده ولی من با PIC12F675 میخوام جواب بگیرم .پیشاپیش از کمکتون متشکرم.
دیدگاه