اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ساده در microc

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل ساده در microc

با سلام
    من برنامه ی روشن خاموش کردن led رو که خود microc نوشته رو در proteus شبیه سازی میکنم اما اصلا led روشن نمیشه در ضمن از18f452 استفاده میکنم . از اساتید کمک میخام .ممنون

پاسخ : مشکل ساده در microc

درود
    من هم امتحان کردم 18F452 هیچکدوم از پروژه هاش توی Proteus جواب نمیداد، اما 16F877 رو امتحان کردم جواب داد، پس دو حالت بیشتر نداره:
    - 18F452 برای پیکربندیش تنظیمات خاصی داره که MicroC رعایت نمیکنه.
    - Proteus درست با این قطعه کار نمیکنه
    که البته هیچکدوم به عقل جور در نمیاد، اگر فرصت شد همین امروز و فردا با اسمبلی برنامه ساده ای مثل همین رو برای 18F452 مینویسم و توی Proteus امتحان میکنم، اگر جوابد داد که مشکلمون توی MicroC هست، اگر جواب نداد مشکل یا از Proteus هست سا از ما که بلد نیستیم این تراشه رو درست راه اندازی کنیم.
    خبرش رو بهتون میدم ( البته اگر تا اون موقع از دوستان PIC کار کسی مشکل رو حل نکرده بود )
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

حالا که نگاه کردم دیدم Proteus خودش با 18F452 یک مثال داره ( ماشین حساب ). پس ایراد از اون نیست. :biggrin:
      باید بریم سراغ همون MicroC . حالا باید برم کلاس بعدا اگر فرصت شد بررسی میکنیم ایراد رو پیدا کنیم، شما هم دنبالش باش
      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
      شاد و موفق باشید

دیدگاه

منم قبلا با همچین مشکلی برخورد کرده بودم ولی با وصل کردن vcc با یک مقاومت 10k به پایه MCLR مشکل بر طرف شد...فقط هم با سری PIC18F در پروتیوس به همچین مشکلی آدم بر می خوره...امیدوارم مشکلتون برطرف بشه...
        دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

دوست عزیز ممنون که پاسخ دادی، ظاهرا گیر Proteus همین بود. :smile:
          خوب اینکه مشکل نیست، اینکار در عمل حتما باید انجام بشه، توی همون سری 16 هم باید اینکار رو برای جلوگیری از Reset شدن ناخواسته انجام بدید. فکر نمیکردم Proteus به این گیر بده چون توی سری 16 به این گیر نمیداد. اما خوب درستش این هست که وصل بشه.
          شاد و موفق باشید

دیدگاه

ببخشید این نکته رو حالا یادم اومد بنویستم. قبلا جایی خوانده بودم ( اگر اشتباه نکنم توی دیتا شیت یکی از سری 16 ها بود ) که میشه این پایه MCLR رو با مقاومت داخلی هم Pull Up کرد. اما خودم امتحان نکردم و همیشه از خارج وصلش میکنم.
            شاد و موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X