اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

STM32 Studio 3.6 windows 11

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

STM32 Studio 3.6 windows 11

سلام
    از اساتید کسی STM32 Studio 3.6 که آخرین ورژنه رو رو windows 11 بدون اشکال در حال کار داره؟
    ویندوز عوض کردن رفتم رو 11 این پیامو میده هنگام Run کردن:
    no such file or directory و در ادامه یکسری کاراکترهای نامفهوم
    گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه، تو فروم های ST چیزی در مورد این ارور از STM Studio نبود اما در مورد سایر برنامه ها چرا که بررسی کردم ارتباطی به مشکل من نداشت.
    برای اطمینان پروژه رو به درایو c هم انتقال دادم اما هیچچچچ
    java هم آخرین ورژنش رو نصب کردم 8.411 ، stm studio رو حذف نصب کردم دوباره نصب کردم اما بازم همون ارور
    جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۳:۱۱ ۱۴۰۳/۰۳/۰۷.

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها
    سلام
    از اساتید کسی STM32 Studio 3.6 که آخرین ورژنه رو رو windows 11 بدون اشکال در حال کار داره؟
    ویندوز عوض کردن رفتم رو 11 این پیامو میده هنگام Run کردن:
    no such file or directory و در ادامه یکسری کاراکترهای نامفهوم
    گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه، تو فروم های ST چیزی در مورد این ارور از STM Studio نبود اما در مورد سایر برنامه ها چرا که بررسی کردم ارتباطی به مشکل من نداشت.
    برای اطمینان پروژه رو به درایو c هم انتقال دادم اما هیچچچچ
    java هم آخرین ورژنش رو نصب کردم 8.411 ، stm studio رو حذف نصب کردم دوباره نصب کردم اما بازم همون ارور
    با سلام،
    ببینید با Run as Adminstrator مشکلتون بر طرف میشه؟
    پیش نیاز های نرم افزاری مثل درایور ها و Runtime ها و... نصب هستن؟
    ویندوزتون اصلی هست یا دستکاری شده؟
    در نظر داشته باشید که ویندوز ۱۱ با خیلی از نرم افزار ها مشکل داره و یکی از دلایل اینکه کاربرا از ویندوز ۱۰ استفاده میکنن همینه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
      ببینید با Run as Adminstrator مشکلتون بر طرف میشه؟
      پیش نیاز های نرم افزاری مثل درایور ها و Runtime ها و... نصب هستن؟
      ویندوزتون اصلی هست یا دستکاری شده؟
      در نظر داشته باشید که ویندوز ۱۱ با خیلی از نرم افزار ها مشکل داره و یکی از دلایل اینکه کاربرا از ویندوز ۱۰ استفاده میکنن همینه.
      سلام بله همه مواردی که فرمودید رعایت شده مشکل طبق تحقیقاتم ناسازگاری با ویندوز 11 هستش اون نرم افزار stm cube monitor هم خیلی نسبت به stm studio طرز کارش پیچیده تره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X