اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن STM32F103RET6

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرم کردن STM32F103RET6

سلام و درود

از STM32Cube Programmer و هم Demonstrator GUI استفاده کردم برای نرم افزار و ماژول CP210 USB2TTL برای برنامه ریزی
    پایه بوت رو 1 میکنم بعد میکرو رو ریست میکنم و بعد اقدام به کانکت شدن روی مد بوت لودر بدین صورت که پایه PA10(RX) به TX ماژول و PA9(TX) به RX ماژول و تغذیه میکرو هم از ماژول مبدل گرفتم که هم پتانسیل باشند.
    مشکل این است که به هیچ وجه روی هیچ بادریت و تنظیمی میکرو STM32F103RET6 رو شناسایی نمیکنه و کانکت نمیشه
    مفهوم خطایی که Cube programmer میده اینه که (برد را ریست کرده و تنظیمات پورت سریال و پایه بوت را چک کنید و دوباره امتجان کنید) و با خطای تایم اوت میپره بیرون اون برنامه هم همینطور
    دو تا برد عین هم با یک نوع میکرو آکبند نو برنامه ریزی نشده همین مشکلو دارم
    بردها و میکروهای دیگه که قبلا برنامه روشون بوده رو با STM Utility فرمت کردم و با همون ماژول از طریق بوت لودر کانکت شدم اما اینا رو نمیدونم چرا نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چه میکنید اینجور وقتها و بنظرتون گیر از کجاست؟
    با تشکر
    جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۱:۳۹ ۱۴۰۳/۰۴/۱۴.

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها
    سلام و درود
    اساتید مشکلی در این کانفیگ ریست و بوت میکرو و ST Link میبینند؟

از STM32Cube Programmer و هم Demonstrator GUI استفاده کردم برای نرم افزار و ماژول CP210 USB2TTL برای برنامه ریزی
    پایه بوت رو 1 میکنم بعد میکرو رو ریست میکنم و بعد اقدام به کانکت شدن روی مد بوت لودر بدین صورت که پایه PA10(RX) به TX ماژول و PA9(TX) به RX ماژول و تغذیه میکرو هم از ماژول مبدل گرفتم که هم پتانسیل باشند.
    مشکل این است که به هیچ وجه روی هیچ بادریت و تنظیمی میکرو STM32F103RET6 رو شناسایی نمیکنه و کانکت نمیشه
    مفهوم خطایی که Cube programmer میده اینه که (برد را ریست کرده و تنظیمات پورت سریال و پایه بوت را چک کنید و دوباره امتجان کنید) و با خطای تایم اوت میپره بیرون اون برنامه هم همینطور
    دو تا برد عین هم با یک نوع میکرو آکبند نو برنامه ریزی نشده همین مشکلو دارم
    بردها و میکروهای دیگه که قبلا برنامه روشون بوده رو با STM Utility فرمت کردم و با همون ماژول از طریق بوت لودر کانکت شدم اما اینا رو نمیدونم چرا نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چه میکنید اینجور وقتها و بنظرتون گیر از کجاست؟
    با تشکر
    با سلام و احترام
    STM32F103 در ماژولهای موسوم به Blue Pill استفاده میشه. توصیه من اینه که یک نگاه به نقشه اون در آدرس زیر بندازید.

این آی سی دو پایه Boot0 و Boot1 برای کنترل مد بوت شدن داره. اگر میخواهید بوت لودر روش بریزید باید Boot0 را یک منطقی (3.3 ولت) و Boot1 را صفر منطقی کنید همانطور که در فایل نقشه میبینید این سطح ولناژ صفر یا یک از طریق یک مقاومت 100 کیلو اهم به این پایه ها وصل شده است و توسط جمپر قابل انتخاب میباشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه انتقال بوت لودر هم میتوانید به آدرس زیر مراجعه کنید.
    STM32duino-bootloader is created for STM32F103 boards to use with the Arduino_Core_STM32 repo and the Arduino IDE; very useful to program the microcontroller directly via USB.

دیدگاه

سلام و درود
      مبکرو بدون توجه به پین اول توسط مونتاژ کار سوار شده بود
      از مشارکتتان سپاسگذارم
      جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۱:۴۱ ۱۴۰۳/۰۴/۱۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X