اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب پروگرامر مناسب برای ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب پروگرامر مناسب برای ARM

سلام عرض ادب خدمت دوستان عزیز.
    بنده میخام یادگیری ARM شروع کنم و میخام پروگرامر خریداری کنم که دو نمونه ST-LINK و J-LINK در بازار موجوده به نظر شما کدوم رو بخرم؟
    میخام بعدا بتونم میکروهایی مثل HK32F030MF4P6 یا STM8S003F3P6 رو پروگرام کنم.
    ممنون از راهنماییتون.

نوشته اصلی توسط M.ho3.rmz نمایش پست ها
    سلام عرض ادب خدمت دوستان عزیز.
    بنده میخام یادگیری ARM شروع کنم و میخام پروگرامر خریداری کنم که دو نمونه ST-LINK و J-LINK در بازار موجوده به نظر شما کدوم رو بخرم؟
    میخام بعدا بتونم میکروهایی مثل HK32F030MF4P6 یا STM8S003F3P6 رو پروگرام کنم.
    ممنون از راهنماییتون.

با سلام و درود،
    در نظر داشته باشید پروگرامر های ST-LINK ( فرقی نمیکنه اصل باشه یا تقلبی یا کلون ) فقط برای میکروکنترلر های ST ساخته شدن و برای میکروکنترلر های شرکت های دیگه مناسب نیست. به فرض حتی اگر بتونه به میکروکنترلر دیگر شرکت ها وصل بشه، با خطا پروگرام میکنه.
    در عوض J-Link برای تمام میکروکنترلر های ARM مثل STM32 و HK32 و PUYA32 هست.
    اما از STM8 ها پشتیبانی نمیکنه، چون STM8 اصلا بر مبنای ARM نیست.
    همچنین تا جایی که میدونم STM32 CUBE IDE هم از J-Link پشتیبانی نمیکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و درود،
      در نظر داشته باشید پروگرامر های ST-LINK ( فرقی نمیکنه اصل باشه یا تقلبی یا کلون ) فقط برای میکروکنترلر های ST ساخته شدن و برای میکروکنترلر های شرکت های دیگه مناسب نیست. به فرض حتی اگر بتونه به میکروکنترلر دیگر شرکت ها وصل بشه، با خطا پروگرام میکنه.
      در عوض J-Link برای تمام میکروکنترلر های ARM مثل STM32 و HK32 و PUYA32 هست.
      اما از STM8 ها پشتیبانی نمیکنه، چون STM8 اصلا بر مبنای ARM نیست.
      همچنین تا جایی که میدونم STM32 CUBE IDE هم از J-Link پشتیبانی نمیکنه.
      ممنون از راهنمایتون.
      پس برای شروع بهتره سراغ میکرو کنترلر های ST برم.
      اما یه سوال STM8 یعنی چی بر مبنای ARM نیست ؟ یعنی نمیشه با KEIL پروگرامش کرد؟
      جدیدترین ویرایش توسط M.ho3.rmz; ۱۵:۳۷ ۱۴۰۳/۰۴/۲۱.

دیدگاه

ممنون از راهنمایتون.
        پس برای شروع بهتره سراغ میکرو کنترلر های ST برم.
        اما یه سوال STM8 یعنی چی بر مبنای ARM نیست ؟ یعنی نمیشه با KEIL پروگرامش کرد؟
        بله پیشنهاد میشه از میکروکنترلر های ST برای شروع استفاده کنید، چون برای برنامه نویسی میکروکنترلر های ST توابع آماده بدون مشکل جواب میدن، اما برای کار با میکروکنترلر های ARM دیگر شرکت ها نیازمند آشنایی با رجیستر ها هستید که برای مبتدیان سخت تر میشه.
        ممکنه از نظرتون STM8 ها شبیه STM32 ها باشن، ولی اصلا اینطور نیست.
        میکروکنترلر های STM32 میکروکنترلر های ۳۲ بیتی بر مبنای هسته ARM هستن، که قیمت بالاتر و امکانات بیشتری دارن.
        اما میکروکنترلر های STM8 نوع ۸ بیتی هستن و از هسته STM8 استفاده میکنن و امکانات معقول و قیمت پایین دارن و هیچ ارتباطی جز شرکت سازنده با STM32 ها ندارن.
        هر دوتا با ST-Link قابل پروگرام هستن.
        برای میکروکنترلر های ARM از محیط Keil uVision استفاده میشه، و برای STM8 ها از Keil CxSTM8
        استفاده میشه.
        ضمنا در نظر داشته باشید چه محیط IAR و چه Keil در ایران متداول هستن ولی در کشور های دیگه بسیار کمتر استفا‌ده میشن.
        پیشنهاد خودم اینه که برای STM8 ها از ادیتور STVD و کامپایلر Cosmic استفاده کنید،
        و برای STM32 ها از محیط STM32 Cube IDE استفاده کنید.
        به هر حال انتخاب با خودتونه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بله پیشنهاد میشه از میکروکنترلر های ST برای شروع استفاده کنید، چون برای برنامه نویسی میکروکنترلر های ST توابع آماده بدون مشکل جواب میدن، اما برای کار با میکروکنترلر های ARM دیگر شرکت ها نیازمند آشنایی با رجیستر ها هستید که برای مبتدیان سخت تر میشه.
          ممکنه از نظرتون STM8 ها شبیه STM32 ها باشن، ولی اصلا اینطور نیست.
          میکروکنترلر های STM32 میکروکنترلر های ۳۲ بیتی بر مبنای هسته ARM هستن، که قیمت بالاتر و امکانات بیشتری دارن.
          اما میکروکنترلر های STM8 نوع ۸ بیتی هستن و از هسته STM8 استفاده میکنن و امکانات معقول و قیمت پایین دارن و هیچ ارتباطی جز شرکت سازنده با STM32 ها ندارن.
          هر دوتا با ST-Link قابل پروگرام هستن.
          برای میکروکنترلر های ARM از محیط Keil uVision استفاده میشه، و برای STM8 ها از Keil CxSTM8
          استفاده میشه.
          ضمنا در نظر داشته باشید چه محیط IAR و چه Keil در ایران متداول هستن ولی در کشور های دیگه بسیار کمتر استفا‌ده میشن.
          پیشنهاد خودم اینه که برای STM8 ها از ادیتور STVD و کامپایلر Cosmic استفاده کنید،
          و برای STM32 ها از محیط STM32 Cube IDE استفاده کنید.
          به هر حال انتخاب با خودتونه.
          ممنون از پاسخ سریع و راهنمایتون.
          به نظر شما چجوری و از کجا یادگیری ARM رو شروع کنم؟

دیدگاه

ممنون از پاسخ سریع و راهنمایتون.
            به نظر شما چجوری و از کجا یادگیری ARM رو شروع کنم؟
            ببینید ، وقتی میگید ARM منظورتون شامل تمام میکروکنترلر های ARM مثل LPC ها هم میشه، پس بهتره انتخابتون رو محدود کنید.
            همچنین زمانی به نتیجه و فهم خوبی میرسید که فقط یک میکروکنترلر رو شروع کنید و همون رو ادامه بدید.
            مثلا اینکه بخواید همزمان STM8 و STM32 کار کنید ممکنه باعث سردرگمی شما بشه.
            و باید خودتون بدونید که اصلا هدفتون از یادگیری این میکروکنترلر ها چیه؟
            برای شروع پیشنهاد میکنم مطالب سایت سیسوگ رو بخونید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X